10 audio knjiga koja će vam pomoći promijeniti život i uspjeti

Što ako nema apsolutno vremena za čitanje

Rad i kućanski poslovi besramno krađuju naše vrijeme i energiju. Kao rezultat toga, resursi su dovoljni samo da leže na kauču i u pozadini da gledaju sve gluposti na usluzi YouTube. Čak i ako pronađemo zanimljivu knjigu, maksimum, ono što imamo je dovoljno – staviti ga na popis “Pročitaj jednom”. “Jednog dana” znači “nikad”.

Svi će spasiti audio knjige. Ako ste navikli primijetiti samo tiskani tekst, morat ćete se truditi i prilagoditi se novom formatu za slanje podataka. Međutim, to je vrijedno. Možete slušati audio knjige na cesti, a tijekom istog rada na kući.

Storytel je usluga koja će ugasiti žeđ za znanjem. Radi na istom načelu kao i popularne glazbene usluge: mjesečno plaćate fiksni iznos i slušajte onoliko knjiga koliko želite. To se može obaviti čak i bez pristupa mreži, samo trebate unaprijed preuzeti knjige mobilnih uređaja u MP3 formatu.

Pretplata za mjesec dana iznosi 449 rubalja. Za ovaj iznos dobivate neograničen pristup do 2.500 knjiga iz knjižnice Storytel. Ovdje, umjetnička djela i književnost o poslovanju, psihologiji i povijesti, postoje čak i samoposlužni priručnici za one koji žele učiti jezike.

Storytel: popularne knjige Storytel: knjige po kategoriji

Novi korisnici mogu besplatno slušati knjige u roku od dva tjedna nakon registracije, a plaćanje će se automatski napisati svakih 30 dana.

1. “Nemoj se bojati djelovati”, Sheryl Sandberg

To je tužno priznati, ali čak i 2017. pitanje postavljanja žene može biti dobar vođa (spoiler: da) podiže žestoke rasprave. Direktor operacije Facebook Cheryl Sandberg govori o svom radnom iskustvu i preprekama s kojima se susrela na putu. Ovo je inspirativan manifesta za sve žene koje potpuno pogrešno vjeruju da nisu namijenjene izgradnji uspješne karijere.

  PREGLED: "Paradoks strasti. Ona ga voli, ali ne, "Dean Delis i Cassandra Phillips

2. “7 vještina vrlo učinkovitih ljudi”, Steven Covey

Priznati klasici poslovne literature. Knjiga Stephen Covey izašla je 1989. godine, ali važnost, prema ocjeni interesa čitatelja, nije do sada izgubila. Obavezan je za poznanstvo za sve koji žele stvarno promijeniti život, a ne sami iluzije, odgađajući promjene za kasnije.

3. “7 vještine za učinkovite menadžere”, Steven Covey

I još jedan bestseler Stephena Coveya. Ovoga puta poziva se na vođe, jer samo netko tko može upravljati može uspješno upravljati drugima. Ova knjiga će vam pomoći radikalno promijeniti način na koji razmišljate, povećati učinkovitost i odreći naizgled nedužne navike koje pretvaraju vođu u žrtvu.

4. “Bogati! 4 Osnove i glavna tajna “, Yitzhak Pintosevich

Ako radite puno, ali ne dobijete više novca, nešto je u redu. Uz pomoć knjige Yitzhak Pintosevich konačno ćete shvatiti što je problem i sastaviti svoju strategiju bogatstva. Ovaj vodič za akciju za one koji su spremni za promjenu, ali ne znaju gdje početi.

5. “100% motivacija”, Svetlana Ivanova

Možda je glavna kvaliteta dobrog vođe sposobnost nadahnuti podređene. Ova knjiga detaljno opisuje metode motivacije osoblja, koje koriste ruske i strane tvrtke. Možete ih posuditi, možete stvoriti nešto na temelju nečijeg iskustva.

6. “Motivacija i naknada”, Elena Vetluzhskikh

Što bolje funkcionira – novčani poticaji ili dobra riječ? To će vam pomoći razumjeti knjigu “Motivacija i plaće”. Razumjet ćete kako oblikovati konstantan i varijabilan dio plaća, kako osvojiti srca podređenih i pomoći im da otkriju svoje sposobnosti za opće dobro.

7. “Kako se probuditi iz karijere i početi živjeti”, Maria Sorokina

Uspjeh – ovo nije najbolja pozicija u kul tvrtki, ali prilika da učinite vašu omiljenu stvar. Ako imate sve što je u redu s karijerom, ali u vašem srcu svejedno mačke su ogrebotine od činjenice da gubite svoj život, ova knjiga će postati vrsta magične pendele. Na kraju, ništa nije gore nego žaljenje zbog propuštenih prilika.

  30 knjiga o poslovanju, koje vrijedi čitati do 30 godina

8. “Tajne uspjeha u poslu”, Lena Lenina

Da biste postali najbolji u svom poslu bez trčanja oko rake, slušajte tuđe iskustvo. TV voditeljica i pisac Lena Lenina priča o uspjehu zapadnih milijunaša i milijardera, intervjuira poznate ruske poduzetnike i podijeli savjete koji će pridonijeti poslovnom napredovanju.

9. “Nikada ne odustaj!”, John Von Achen

Naš najgori neprijatelj je sam. Koliko puta ste napustili svoj san zbog straha, neizvjesnosti ili jednostavno zato što se mogu pojaviti problemi na putu prema cilju? Zamislite kako bi se život promijenio ako biste postigli sve što ste sanjali. Ova će knjiga pomoći ukloniti sumnju i konačno napraviti korak prema snu.

10. “Gubitak nevinosti”, Richard Branson

Priča o legendarnom Richardu Bransonu više nalik scenariju filma – rodom iz bogate obitelji koja je napustila školu u dobi od 16 godina, postala je jedan od najbogatijih stanovnika Velike Britanije. U svojoj autobiografiji iskreno govori kako je godinama izgrađivao carstvo Djevice grupe, dijeli priče o njegovim pobjedama i neuspjesima. Izuzetno motivirajući rad o činjenici da ništa nije nemoguće.

Ovi i mnogi drugi audioknjige dostupni su u aplikaciji Storytel. Registrirajte se i dobijte neograničen pristup knjižnici kroz dva tjedna.

Pokušajte s pričom