5 hemmeligheder af QuickTime Player, som alle bør vide

1. Ændring af afspilningshastigheden

snimok-ekrana-2016/10/12-v-17-37-44

Nogle gange er der behov for at øge eller reducere hastigheden af ​​videoafspilning. I nyere versioner af QuickTime har Apple fjernet muligheden for jævn hastighedskontrol, så nu kan videoen kun accelereres. For at gøre dette skal du trykke på fremad-knappen, mens du holder tasten Option nede. Næste gang du ser et kedeligt foredrag eller studerer en anden video-tutorial på guitar, vil du vide, hvordan du sparer tid.

2. Grundlæggende redigering

snimok-ekrana-2016/10/12-v-17-56-22

Ja, QuickTime kan gøre det! For at komme ind i redigeringstilstand, mens du ser tasterne trykke på Kommando + E. Vi tilgængelig adskillelse rulle på de enkelte klip (Command + Y), video rotation (Shift + Kommando + R / L), fjernelse af de enkelte fragmenter (Slet) eller tilføje nye . Kort sagt, gennemførelse af grundlæggende operationer, for hvilke der giver det ingen mening at køre iMovie eller Final Cut Pro.

3. Tilbagespoling

snimok-ekrana-2016/10/12-v-18-16-19

QuickTime giver dig mulighed for at finde video på flere måder. Den nemmeste måde er at klikke på det ønskede sted på fremdriftslinjen eller trække positionsindikatoren med musen. For at spole tilbage efter rammen skal du bruge piletasterne på tastaturet. Du kan også spole videoen igen med hurtigvalg ved at holde Option-tasten nede, mens du trykker på tilbagespolingsknappen. I dette tilfælde vil trinnet med ændring af hastigheden ikke være × 2, × 5, × 10, × 30, × 60 og × 0,1.

4. Omvendt videoafspilning

snimok-ekrana-2016/10/12-v-18-40-53

En anden slags tilbagespoling. Du kan aktivere videoafspilning i modsat retning ved at trykke på Command + ←. Du kan justere hastigheden præcist ved at trykke på tilbagespolingsknappen, mens du holder nede Optionstasten. Der er også mulighed for at gå til begyndelsen og slutningen af ​​videoen ved hjælp af genveje Option + ← og Option + →.

  5 най-добри приложения за електронна поща на Mac

5. Flydende vinduesafspiller

snimok-ekrana-2016/10/12-v-18-39-21

En masse mennesker, der arbejder ved computeren, laver flere ting på en gang. Især hvis arbejdet er enkelt og ikke kræver koncentration. For samtidig se nogle spinal sitcom og surfing i Safari eller at genoprette ro og orden i den mail, du skal rette vinduet QuickTime på toppen af ​​den anden ved at vælge det rette element i menuen “Vis”.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top