5 legjobb ingyenes videolejátszó macOS számára

Sokan szeretik nézni a sorozatokat és filmeket a számítógépen, de ehhez jó játékos szükséges. Mint például az összes fájlformátum támogatása, egyszerű kezelőfelülettel, több beállítással és ingyenes volt. A kritériumoknak megfelelő médialejátszók közül öt legértékesebb.

1. VLC

VLC

VLC – hosszú ideig továbbra is a legnépszerűbb a macOS és más média platformokon, amely jól megérdemelt hírnevet szerzett a felhasználók között. Mindenféle formátumban reprodukálja a videót, és a plug-inek miatt hatalmas lehetőségeket büszkélkedhet.

A feliratok támogatása, az állítható lejátszási sebesség, az egyszerűség és az irreális beállítások miatt ez ideális lejátszó, amely kényelmes és kényelmes.

Töltse le a VLC →

2. 5KPlayer

5KPlayer

5KPlayer támogatja az összes meglévő videó formátumot és tömör felületet. A játékos elvégzi a szokásos funkciókat, de az arzenáljában is van néhány exkluzív.

Az 5KPlayer segítségével megtekintheti és letöltheti a YouTube, a Vimeo, a Vevo és más szolgáltatásokból származó videókat. Ezenkívül a lejátszó lehetővé teszi a tartalom sugárzását vagy tükrözését az AirPlay segítségével.

Töltse le a 5KPlayer →

3. Mpv

Mpv

Egy másik nagy cross-platform játékos nyílt forráskóddal. A külső egyszerűség ellenére nem rosszabb a VLC funkcionalitásánál. A lejátszó támogatja a hardveres gyorsítást videokártyával, automatikusan felveszi a feliratokat és a hangsávokat, lehetővé téve számukra a könnyű váltást.

Letöltés mpv →

4. Plex

Plex

A Plex képes lejátszani a videót, de ez nem elég játékos. Előttünk egy komplett média szerver, ami hasznos lehet azok számára, akik inkább élvezni filmeket és tévéműsorokat a nagyképernyős televízió vagy mobil szerkentyű, mint az iPhone és az iPad.

A Plex egyik legfontosabb előnye a széles körű támogatás. A médiaszerver okostelefonokkal, táblagépekkel, set-top boxokkal, játékkonzolokkal és sok más eszközzel működik együtt.

Letöltés Plex →

5. QuickTime Player

QuickTime Player

Ez a lista nem lenne teljes a QuickTime nélkül. A szabványos lejátszó nem büszkélkedhet ilyen sok támogatott formátummal, de a legtöbb felhasználó számára ez nem szükséges.

  10 parasta vapaata antivirusta

A QuickTime azért jó, mert már szerepel a macOS rendszerben, ezért nem kell telepíteni és konfigurálni a külső alkalmazásokat vagy plug-ineket a videó megtekintéséhez. Ne felejtsd el!

Ön szerint a legjobb a Mac számára? Mondja el nekünk a megjegyzéseket!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤