5 legjobb Mail alkalmazások Mac-en

1. Szikra

A legjobb e-mail kliens Mac számára: Spark

  • ár: ingyenesen.
  • Szolgáltatási támogatás: iCloud, Gmail, Outlook, Exchange, Yahoo !, IMAP.
  • integráció: Dropbox, Google Drive, OneDrive, Pocket, Evernote, OneNote.
  • Mobil verzió: iOS, Apple Watch.

Tiszteletben népszerű e-mail kliens, amely az iOS-verzióval kezdődött. A Spark megfelel az összes modern trendnek: a minimalista design, az egyszerűsített felület, a rutin intézkedések automatizálása, a Touch Bar támogatása. Az alkalmazás időt takarít meg Önnek, függetlenül a levélszétválogatástól, lehetővé teszi a gyors műveletek konfigurálását és az összes népszerű szolgáltatással való integrációt. Az iPhone és iPad verziók elérhetőségének köszönhetően az e-mail szinkronizálódik, és azonnal elérhető az összes eszközén.

Spark honlapja →

2. Levélposta

A legjobb e-mail ügyfelek a Mac számára: Airmail

A postai ügyfelek gazdag történelemmel, folyamatosan fejlődtek és összegyűjtöttek egy egész admirális sereget. Az Airmail gazdag funkcionalitással és finomhangolási képességekkel büszkélkedhet. Ami a támogatott szolgáltatások számát illeti és a harmadik fél szolgáltatásaihoz való integrációt illeti, ez nem alacsonyabb a Sparknál. Az üzenetekkel való interakció magas szinten valósul meg: letilthatja, átalakíthatja őket naptári eseményekké vagy feladatokká. Hatékony mobil verzió működik iPhone, iPad, és támogatja az Apple Watch.

Airmail webhely →

3. Polymail

Mail kliens Mac Polymail számára

Az ambiciózus újoncok egyik képviselője, aki meglepődik a kellemes dizájn és az exkluzív funkciók iránt. A Polymail mindent ugyanolyan módon tehet meg, mint a versenytársak, és a hüvelyben egy pár ütőkártyával is rendelkezik. Fő jellemzője az alkalmazás – a fül Activity Feed, track szállítás és nyitás a levelek, valamint a bejelentő a letöltésről mellékletek és egyéb tevékenység, ami nagyon kényelmes, ha dolgozik munkatársaival.

A Polymail-ban van egy prémium előfizetés, amely további funkciókat nyit, például a betűk késleltetett elküldését, a gyors sablonokat és az említett Tevékenységadagolást.

Polymail honlap →

4. Canary Mail

Mail kliens a Mac Canary Mail számára

Egy másik nagyszerű ambícióval rendelkező újonc, ami a kanonikus postafiókhoz hasonló koncepció, és a megjelenés – az Airmail. A Canary Mail munkája az univerzális postaládával, testreszabható gesztusokkal és intelligens szűrők segítségével történik. Az üzeneteket el lehet halasztani, nyomon követheti az olvasás állapotát. Van egy kényelmes csatolmány böngésző, és még egy gyors beillesztése a hypho a Giphy.

A Canary Mail weboldala →

5. Levél

Mail kliens Mac Mail számára

És persze, ne felejtsd el a beépített e-mail klienst, amelyet az Apple MacOS rendszerrel szállított. Mail, bár mentes a hipster design és chipek, még mindig teljes mértékben megfelel az igényeinek az átlagos felhasználó. A szabványos kliens személyre szabható gesztusokkal, szűrőkkel és intelligens mappákkal is rendelkezik. A Mail pedig büszkélkedhet a betűk rendezésének funkciójával szabályokkal és az adatok helyi tárolásával kapcsolatban.

Ön választása

És milyen alkalmazást használ a levelezéshez? Szavazz a kedvenc ügyfeleid számára, és mondd el a megjegyzésekben, miért választottad!

Loading...