15 szexi alsónemű készlet az AliExpressrel

A fehérnemű választása az AliExpressen

Az AliExpressen megtalálhatók az olyan csúcskategóriájú kínai ruházati márkák, mint a Simplee, az Elf Sack, a Gagaopt, és néhány üzlet kizárólag alsóneműre specializálódott: Colleer, ARDI, Varsbaby, Julexy. Ahhoz, hogy bevásárlása sikeres legyen, Lifehaker egy lány felé fordult, aki több mint öt éve ír alá a fehérneműről. Megosztotta az árnyalatokat, hogy megvásárolja ezt az ruhadarabot az interneten.

Ha a már a modellen lévő ruhanemű nem ül helyesen, akkor erre gondolni kell

És talán választhat egy másik modellt. Nem megfelelő illeszkedés, ha a hevederek és a csontok a bőrre vágódnak, a melltartó központi része nem illeszkedik a testbe, és a vonal felfelé mozog. Ha a készletben lévő modell hasonlít egy szigorú kolbászra (a mellek esnek ki a mellényről, a hátán a szélben hatalmas hullámok), keressen egy másik készletet.

A mérethálózat kicsi lehet

Ez jellemző az összes ázsiai termelő számára, és nagyon segít a kislányoknak. A többieknek alaposan el kell olvasniuk az áru leírását, megjegyzéseket (a vásárlók gyakran írják, hogy a megrendelt méret megközelítette-e paramétereit). Ne légy lusta egy puha centiméteres szalagot mérni, mérje meg magát (mellkason, mellkason, derékbőség, a csípő körvonala) és vegye fel a méretet az eladó asztala szerint.

A termékleírások gyakran automatikus fordítással készülnek

És nem mindig szerepel a “pamut” anyagokban. Olvassa el véleményét arról, hogy mi a valóság.

Az AliExpress értékesítői általában nem biztosítják a fehérnemű visszatérését

Különösen, ha a termék nem rendelkezik házassággal, és egyszerűen nem illeszkedik a mérethez. A visszatérítések szintén hátrányosak. A szállítási költség magasabb lehet, mint a megrendelés költsége. Következtetés: óvatosan válasszon méretet.

10 csábító készlet

1. Csipke felállított melltartóval és klasszikus bugyi

Szexi fehérnemű: egy csipkével ellátott nadrágtartó és klasszikus bugyi

Nagyon népszerű tétel sok ezer pozitív véleményével. A széles karika mögötti csattal jól felemelkedik, és még egy kis mellkasra is hangsúlyt fektet. A csészék belsejében pamut bélés van. Az alsónadrág teljesen elkeskenyedett, széles elasztikus sávon. Három színben kapható: fekete, bordó és fehér. A megjegyzésekben megjegyzendő, hogy az élet fehérje közelebb áll a pezsgő színéhez.

  Az AliExpressen való vásárlás: a legátfogóbb útmutató

Az ár: 662 rubel.

2. Állítsa be melltartó és átlátszó bugyit

Szexi fehérnemű: egy készlet bando melltartóval és áttetsző bugyi

Olyan készlet, amely még sötétben is sötétben néz ki nagyon óvatosan. Push-up melltartót a csontokra, a pántokat beállítani és eltávolítani. Az alsóneműek átlátszóak, elöl széles csipkével díszítve. A véleményekben írja meg, hogy az anyag nagyon puha, és az egész jó minőségű termék: nincsenek kiálló szálak és nem varratolt varratok.

Az ár: 677 rubel.

3. Nyitott stílus sport stílusban

Szexi fehérnemű: nyüzsgő sport stílusban

Lot, megcáfolva azt az elképzelést, hogy minden sportruházat csúnya, és minden halnet – kényelmetlen. Ez a szett elegánsan ötvözi a kötöttáru és a csipke, így látványos és kényelmes viseletét teszi. A csizmában nincsenek csontok, de a rugalmas szalagnak köszönhetően a mell tökéletesen megmarad. A hevederek hosszúsága állítható, hátulról át lehet őket húzni.

Az ár: 833 rubel.

4. Karcsú, átlátszó karddal ellátott

Szexi fehérnemű: őszinte átlátszó készlet karddal

Szintén nagyon népszerű termék az AliExpressen. A szett teljesen átlátszó, póz nélkül, és ugyanaz a bugyi, alkalmas a merész természet és a különleges alkalmakra. A speciális pikkelyeket az elasztikus pántok a-la pulóverével egészítik ki.

Azok a lányok, akik már vásárolták ezt a fehérneműt, a pántok rugalmasságáról, a csipke lágyságáról és a gyors szállításról szólnak. Azonban, hogy viseljen ilyen készletet, nemcsak bátorságot kell szereznie, hanem jó figurát is. Ezenkívül vegye figyelembe, hogy a mérettartomány betűk formájában jelenik meg (mellkas és csésze szám nélkül) – könnyen kihagyható.

Az ár: 350 rubel.

5. Csipke készlet övvel

Szexi fehérnemű: csipke övvel a harisnyákhoz

Nyitott melltartó balconet és bugyi tanga – ez önmagában csábító kombináció. De ez a készlet kiegészül egy elegáns övvel a harisnyákhoz. Az övön lévő hevederek hosszirányban állíthatók, a csészék a csontokkal kissé felemelik a mellkasát, és vonzó dekoltázsvonalat hoznak létre.

Három szín áll rendelkezésre. A vásárlók azt mondják, hogy az eladó nagyon társaságos és segít meghatározni a méretet.

  25 otthoni és javítóeszköz aliexpressrel

Az ár: 930 rubel.

6. Elegáns csipke test

Szexi fehérnemű: elegáns csipke test

Nincs gödrök, habszivacs – csak egy finom csipke, kellemesen illeszkedő test. Ez a test alkalmas mindennapi viselésre (például szigorú irodai öltönyben), romantikus estékkel a szeretett személyekkel.

A megjegyzések megjegyzik a gyors szállítás és a jó minőségű az áruk. Ugyanakkor vigyázzon a nyári ruhára (a testépítés szempontjából kritikus): az ázsiai márkák ritkán varrják a magas lányokat, ezért jobb, ha nagyobb méretűre veszi.

Az ár: 883 rubel.

7. Állítsa be háromszög alakú melltartóval és bugyi tanggal

Szexi fehérnemű: háromszög alakú melltartóval és bugyi tanggal

Az ágynemű selyemből készült csipke elemekkel. Levél lágy, háromszög alakú csészékkel, gödrök és habszivacs nélkül. Kiváló megoldás forró nyári napok és mell, amely nem igényel támogatást.

Az ár: 588 rubel.

8. Velvet Set

Szexi fehérnemű: bársony készlet

Egy szép bársonyos anyag kiemeli az alakját, és nem okoz kellemetlenséget. A melltartó nélküli melltartó elég nagy mennyiségű iszapot tartalmaz. A vászon három színben jelenik meg: bor, smaragd és szén-fekete.

Az ár: 654 rubel.

9. Állítsa be a push-up melltartó és csipke bugyik

Szexi fehérnemű: egy szett nadrágtartóval és csipke bugyi

A csontokkal ellátott melltartó teljes mértékben lefedi a mellkasát, de ugyanakkor nagyon csábítónak tűnik. A hevederek kioldódhatnak, így ez a készlet nem csak a mindennapi viselethez, hanem ünnepi eseményekhez is kényelmes, ahol a nyitott vállakkal rendelkező estélyi ruhák megfelelőek.

Az ár: 418 rubel.

10. Állítsa be egy melltartó holter

Szexi fehérnemű: egy holter-melltartóval

A készlet csúcspontja nyitott hátsó és csipkés nadrág. A mellény előtt emlékeztet a nyílt tetejére. Ez lehetővé teszi, hogy eredeti kombinációkat készítsen blúzokkal és mély nyakkivágással. Habok gumiból. A készlet tulajdonosa alacsony áron jegyzi meg az áruk magas színvonalát.

Az ár: 286 rubel.

11. V-nyakú melltartóból és alsónadrágból állókerettel

Szexi fehérnemű: egy melltartó, V-nyakú és alsónadrág, nyitott betétekkel

A melltartó mély V-nyakú kis mellkasához illik a lányok. A mellény gyönyörű, üreges alakot ad. Kiváló megoldás a mély dekoltázs számára. A vásárlók megjegyzik, hogy a melltartó kis nyomó hatással és további betétekkel.

  TOP-20 külföldi online ruházati üzlet

A háton lévő nadrágok átlátszóak, és elöl apró nyílászárók díszítik.

Az ár: 455 rubel.

12. Set balconet melltartóval

Szexi fehérnemű: egy készlet balconet melltartóval

A csontos csábító nyitott melltartó félig zárja a mellet, alig fedezi a mellbimbókat. Alkalmas a kis vagy kicsi mellek számára. A gyönyörű formák tulajdonosai nehezebb helyzetbe kerülhetnek, amikor a daganattól a mell esik a sekély csészékből. De ez nem zavarja az ügyfeleket. A készletnek sok pozitív véleménye van a nagy mellekkel rendelkező fotókról.

Az ár: 794 rubel.

13. Csipke áttetsző bugyi készlet

Szexi fehérnemű: csipkés áttetsző bugyi

Csábító bugyi – nem minden, ami figyelemre méltó ez a készlet. Valódi élmény a tépőzárban. Párhozamú hatása van, és elöl van rögzítve. Ez lehetővé teszi, hogy a nagyon illeszkedő ruhák és blúzok alatt helyezkedjen el, mert egy szilárd szövetszalag nem nyúlik hátulról, és nem vonzza a figyelmet. Az öltések hátulról vannak csatlakoztatva, ami nyáron nyitott pólókká teszi a pólót.

Az ár: 790 rubel.

14. Állítsa be átlátszó inget és csipke tanga bugyit

Szexi fehérnemű: egy készlet átlátszó ing és csipke tanga bugyi

Átlátszó átlátszó ingek, csipkés csészékkel és tiszta csábító bugyiddal, lágy szövetből varrva, ami annyira kellemes a testhez. Ez kiváló alternatíva a zárt pizsamához a nyáron. A vélemények szerint a készlet nagyobb, mint a méret – legyen óvatos.

Az ár: 543 rubel.

15. Finom halmaz virágos mintával

Szexi fehérnemű: finom szett virágos mintával

A selyemkészlet két színben készül: fehér és fekete. Ha az első gyengédséget ad, a második a szexualitás jegyzékét mutatja be. A csontokon a melltartó selyemből varrva van egy kis nyomógomb. A nadrág elülső része is selyem, mögötte pedig csipkével díszített. Az ügyfelek gyors áttekintése, ideális méretű rács és kedves eladó, amely segít a megfelelő méret kiválasztásában.

Az ár: 588 rubel.

Még érdekesebb gizmos megtalálható a Telegram csatornáinkban a “Finds AliExpress”, “Pieces for 300”, “Everything for the guy” és a heti hírlevelünkben található napi frissítésekkel, a legjobb találatokkal az AliExpress segítségével. Iratkozzon!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤