Hvordan får hjernen til at tænke positivt

Hjernen tillader os ikke at glemme dårlige minder og en hård oplevelse. Således forsøger han at beskytte os mod at gentage tidligere fejl. Imidlertid giver negative tanker dig ikke mulighed for at se det gode, glæde sig over hver dag og leve et godt liv.

For at lære at tænke positivt, kan du prøve følgende metoder.

Lad ikke negative tanker styre dig selv

Ellers vil du blive overvældet af tvivl, mistillid og usikkerhed. Så du er usandsynligt at opnå noget.

Slip din negativ ud. Lad det ikke holde dit potentiale tilbage og trække dig ned. Styr dit sind. At bemærke din forkastede tilstand og fange dig selv om negative tanker, skifte opmærksomhed på noget godt. Husk det, der giver dig fornøjelse.

Begynd at tænke og leve bevidst. Hvis du føler dig forstyrrende af vrede eller fortvivlelse, tag et par dybe vejrtrækninger. Fokus ikke på følelser, men i luften, der fylder dine lunger.

Omdirigere tanker til en positiv kanal

Det er bedre end at rulle i dit sind og analysere enhver gener. Lær i alt for at kigge efter positive ting og koncentrere sig om dem.

For at gøre dette har du brug for et ark og en pen. Dagligt rekord tre gode begivenheder, der er sket med dig for dagen. Derefter tænk, hvad der blev deres årsag. Forsøg ikke selv småblade, fordi der ikke er små sejre. Denne liste vil motivere dig og give dig tillid.

Vend væk fra negative tanker

Find ud af, hvad der er bagsiden af ​​negative tanker. Hvis du vendte 180 grader, hvor ville du være? Visualiser det positive resultat af arrangementet. Derefter tænke på en plan for, hvordan du kan opnå dette.

  Warum wir faul sind und was wir dagegen tun können

Find årsagen til dårlige tanker. Hvad gør du ondt? Hvad forårsager sådanne følelser i dig? Udskift disse kilder med noget, der vil bringe dig glæde.

Giv for at få mere til gengæld

Når vi er venlige over for andre, bliver vi selv lykkeligere. Lav en lille gave eller et kompliment, køb en kop kaffe eller kom til hjælp af en fremmed. Folk vil være taknemmelige for dig, og dette vil fylde dig med energi.

Nyd det nuværende øjeblik

For endelig at omprogramme tankerne skal du fylde den positive hver dag. Live her og nu. Ikke i morgen. Og ikke engang den kommende ferie.

Udøvelsen af ​​bevidst meditation kan hjælpe dig i dette. Det giver dig mulighed for at koncentrere dig om, hvad kroppen føles i øjeblikket og se dine tanker og følelser som udefra. Derefter lærer du at føle, når den negative forsøger at overtage dig.

Prøv at svare på følgende spørgsmål:

  • Hvad er jeg taknemmelig for lige nu?
  • Hvad kan jeg gøre nu for at blive mere glad og sjovere?
  • Hvordan kan jeg vise min kærlighed og taknemmelighed lige nu?
  • Hvordan kan jeg gøre en anden person glad lige nu?

Når du lærer at styre dine tanker, vil hjernen vænne sig til det, så vil positiv tænkning blive naturlig for dig.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top