5 ilmaista Android- ja iOS-sovellusta, jotka todella auttavat oppimaan vierasta kieltä

Duolingo – luokat tauolla

Duolingo

Olemme jo kirjoittaneet tästä upeasta projektista, mutta pidämme sen tärkeänä mainita uudelleen. Pätevän luokan järjestäminen, kauniisti valitut materiaalit ja pelimuotoinen koulutus tekevät kielten oppimisprosessista todella miellyttävän ja helpon. Kunkin oppitunnin suorittaminen kestää alle 10 minuuttia, joten voit helposti saada uutta tietoa metrolla, jonossa, tauon aikana ja muussa vapaa-ajassa. Ja yllättävän, tällainen ihana tuote on täysin ilmainen.

Memrise – oppia uusia sanoja kastelemalla

Memrise Memrise

Ulkomaisen kielen oppimisessa on valtava rooli sanan jatkuvaa täydentämistä. Memrise-sovellus palvelee tätä tarkoitusta. Parempi hallitsemaan materiaalia auttaa välin toiston toistamiseen, kun tietyin väliajoin sinua pyydetään toistamaan jo opittuja sanoja lopulliseen kiinnittymiseen muistiin. Samanaikaisesti käytetään yksinkertaista ja visuaalista visualisointia: kukin teema on kukka, jonka pitäisi säännöllisesti vettä kasvattaa.

(Kuinka) lausua, kuuntele Puhu – ja mitä sinulla on ääntämisellä?

(Miten) Äännä

Joillakin kielillä sanojen merkitys riippuu suoraan äänestään, joten virheellinen ääntäminen voi mitätöidä kaikki rikkaat sanastosi ja laajan kieliopin tuntemuksen. Joten huomioi tämä sovellus, joka näyttää sinulle, kuinka oikein äänität tämän tai kyseisen lauseen kielellä, jota tarvitset.

Android-käyttäjät voivat hyötyä Listen-ohjelmasta Puhua. Se ei ole vain suunniteltu opettamaan oikeaa ääntämistä, mutta se voi myös kouluttaa kykysi nähdä puheen korvalla.

Busuu – apua ja todellista viestintää ihmisten kanssa

BUSUU BUSUU

Tämän kurssin tärkein ominaisuus on auttaa oppimaan kieltä todellisilta ihmisiltä, ​​samoilta sovelluksen käyttäjiltä. Kun otetaan huomioon, että nykyään on yli 40 miljoonaa, ohjelma valitsee sinut helposti mentoriksi, joka on kieliopin harjoittaja, mutta opettaa puolestaan ​​sinun. Näin voit auttaa toisiaan koulussa. Sinun on kuitenkin varoitettava välittömästi: vaikka hakemus itsessään on ilmainen, tarvitset joitakin välttämättömiä toimintoja, jotka maksat sisäisten ostojen järjestelmästä.

HelloTalk Language Exchange – tarkista tietosi käytännössä

HelloTalk-kielivaihto HelloTalk-kielivaihto

Harjoittelu on ainoa tarkka arvio kaikista teoreettisista tiedoista. Jos pystyt tarkasti kopioimaan kielen kaikki kieliopinnot kannettavassa tietokoneessasi, mutta elävän viestinnän avulla et voi purkaa sanoja itseltään, niin hinta ei ole arvokasta tietoa. Siksi käytämme mobiilisovellusta HelloTalk Language Exchange, joka on eräänlainen sosiaalinen verkosto vieraiden kielten opiskelijoille. Live-viestintä, uutisten ja valokuvien vaihto auttavat sinua käytännössä soveltamaan taitoja ja oppimaan joitain kieli-vivahteita, jotka eivät kirjoita oppikirjoihin.

Ja mikä sovellus todella auttoi sinua vieraan kielen oppimisessa? Asiantuntevia mielipiteitä todellisista käyttäjistä tarvitaan!

Loading...