18 szokatlan szex azok számára, akik vágynak a sokszínűségre

Módosított kutyus stílus

A klasszikus térd-könyök pozíciójának megváltoztatásához elég, ha egy nő guggol. Egy ember ugyanabban az időben ülhet, térdelhet vagy teljes magasságban ülhet.

Ebben a helyzetben a nő aktívabb szerepet játszik, mint a hagyományos kutyusi stílusban. Ha egy ember ül, akkor általában szinte teljesen ellenőrzi a folyamatot. Ez nagyszerű lehet egy partner számára anális szex alatt.

A páros egészére nézve ez jó módja annak, hogy az energiát olyan helyzetben terjesszék ki, amely általában teljes hím dominanciát feltételez.

Maximális eltávolítás

Sok klasszikus póz a szoros fizikai kapcsolatot jelenti a partnerek között. Változás esetén az ellenkező irányba megy, és olyan pozícióba léphet, amelyben a lehető legtávolabb leszel. Ennek eredményeképpen a figyelem középpontjában a behatolási folyamat áll.

Ez a helyzet akkor fogadható el, ha mindkét partner hátán vagy gyomrában fekszik.

Az opciók is lehetségesek, ha az egyik partner felül van.

Ezekben a helyzetekben szinte lehetetlen mély benyomást elérni. Ezért a szexuális bánásmód jobb lassú és gondos. Előnyök: a pozíciók ideálisak a másik lábának simogatásához.

álló

A szexuális helyzetben lévő vertikális pozíciók nem túl gyakoriak. De hozzáadhatnak egy kicsit a witicizmust. Például egy partner rugalmasságát bizonyíthatja, ha lábát dobja a partner vállára.

Szokatlan szex: áll
badgirlsbible.com

Ha mindkettőnek jó a fizikai alakja, próbálkozhat egy pózdal, amelyet gyakran “talicska” -nak neveznek. Ebben az esetben a nő a kezére támaszkodik, és egy állandó férfi tartja a csípőjét.

Szokatlan szex jelenik meg: talicska
badgirlsbible.com

Egy másik szokatlan helyzet: egy férfi áll, és egy nő a fejére fekteti a padlót. Ebben a helyzetben a partner a súlyt is megtarthatja. De ez valóban veszélyes: az embernek legalább egy igazi erős embernek kell lennie, és egy nőnek – viszonylag könnyű és miniatűr (és még mindig elég merész).

Szokatlan szex: egy nő fejjel lefelé
badgirlsbible.com

Hasonló, de kevésbé traumatikus (és kényelmesebb) helyzet: az asszony a fejre és a vállára támaszkodik, és az ember félig ül a tetején. Ebben a helyzetben az asszony több támogatási ponttal rendelkezik, és az embernek nem kell súlyt tartania. De ha a partnernek problémái vannak a gerinccel vagy a nyomással kapcsolatban, sem ez, sem az előző pozíció nem jobb, ha nem gyakorol.

Szokatlan szex jelent: félig ülő ember
badgirlsbible.com

Egy székre

Sok szexuális pozíció az ágyon kívül egyre érdekesebbé válik. És az ágy legegyszerűbb alternatívája egy szék. Segítségével diverzifikálhatja a kutyaszerű stílust vagy a lovas pózját. Az utóbbi esetben az embernek nem kell ülnie.

Szokatlan szex jelent: egy lovas egy széken
badgirlsbible.com

Egy másik lehetőség, ha két székre van szükség. Az alábbi példa azt mutatja, hogyan válik izgalmasabbá a nyugodt póz a “bölcsővel” a segítségükkel, mivel mindkét partnernek egyensúlyra kell törekednie a különböző (nem mindig 100% -os) felületeken.

Szokatlan szex: a bölcső a széken
badgirlsbible.com

Szokatlan támogatások

Cserélje a székre egy nagy gimnasztikus labdát, és még több benyomást keltsen a szokásos szexpozíciókból.

Szokatlan szex jelent: kutyák a labdán
badgirlsbible.com

A következő lehetőség azoknak a nőknek, akik a szexet szeretnék összekapcsolni az edzéssel vagy a sportteljesítményükkel. Ebben az esetben két meglehetősen alacsony és stabil támaszra és két erős karra és lábra van szüksége.

Szokatlan szex: egy nő a tetején
badgirlsbible.com

69 rugalmas és erős

A 69 klasszikus testhelyzet akkor alakítható át, ha a nő elegendő rugalmassággal rendelkezik, és könnyedén el tudja fogadni a hídhoz hasonló pozíciót, vagy félig hajlik.

Egyidejű szóbeli simogatások akár függőleges helyzetben is lehetségesek. Ebben az esetben mindent az ember erejétől és kitartásától függ.

Szokatlan szex: 69 súly
badgirlsbible.com

De ne felejtsd el: ilyen késztetéseket nagy odafigyeléssel kell kipróbálni. Nem szükséges felhúzni vagy felmelegíteni a testet a terheléshez.

Ha nem vagy magabiztos a képességeidben, vagy inkább kényelmesebb és hagyományos pozíciót szeretne, nézze meg útmutatásainkat a legjobb szexuális pózokon és szexuális játékokon. Azt is segíteni fogják, hogy a sokszínűséget az intim életbe.