Hogyan lehet sikeres Tinder-ben: útmutató a férfiak számára

Sokan közülünk tudnak a Tinder alkalmazásról, amely lehetővé teszi új ismerősök létrehozását.

A közelmúltban megjelent egy e-könyv, amely az erre a kérésre készült. A könyv szerzője Max. Max azt állítja, hogy könyve a “csábítás általánosan elfogadott pszichológiája” alapján készült (szépnek hangzik, bármi is ez).

Első pillantásra úgy tűnik, hogy a könyv kifejezetten a pick-up művészek számára készült, akik a társkereső alkalmazások egyikét szeretnék használni, hogy növeljék a lehangolt női szívek listáját.

De a könyv szerzője szerint ez nem így van. Fő célja, hogy megóvja az emberek idejét, és megmentse a felhasználókat a zavartól, ami gyakran új ismerősökkel jár. Tapló, hisz Max nem csak egy alkalmazás egy röpke és értelmetlen értekezletek, hanem egy nagyszerű módja annak, hogy megfeleljen a nők, amelyre akkor soha nem mertek menni a valós életben.

Itt találhatók azok az alapvető tippek azoknak a férfiaknak, akik szeretnek ismerkedni Tinder-ben.

1. A Tinder nem csak egy alkalmi társkereső alkalmazás

Max azt mondja, hogy sokan Tinder-et írnak le, mint találkozó egy éjszakára. De ez téves: a Tinder nem kizárólag szexuális tudatos fiatal hölgyeket ül. Valójában a lányok, akikkel találkozol Tinder-ben, nem különbözik a lányoktól, akiket találkoztál volna, például egy bárban.

“Értsd meg, hogy vonzza a figyelmet egy lány, hogy tetszik, a Tinder sokkal nehezebb, mint ha találkozott vele, például, magányos unatkozott egy bárban.

Képzeld el: meg kell győzni egy olyan lányt, aki személyesen nem látott személyesen, magánál magánál. És igen, ne felejtsük el, hogy a hölgy szeretne találkozni veled egy ismerős emberrel vagy a többi ember millióival, akik szintén Tinder-használók.

De jó hír: a nagyszámú törvények szerint sokkal nagyobb sikert ér el Tinder-ban, mint egy bárban. Ezenkívül számos tipp áll rendelkezésre, amelyekkel növelheti a siker esélyeit. “

2. Legyen ideális szerető

“Szeretnék megemlíteni egy fickót, akivel esélyem nyílt az internetes csevegésre. A neve Ryan Gosling. Olyan módon nőtt fel, hogy semmibe sem tudott a nőket sérteni, és mindig megpróbált minden módon meggondolni és gondoskodni róluk.

  7 tipp a MacBook kisgyerekéhez való produktív munkához

Férfiak, mint Ryan, aki annyira tiszteletben a nők, a természet is rendkívül félénk, és soha nem mer jönni, és megismerhetjük a hölgy az utcán, és elkezd flörtölni vele a bárban.

Ez a fickó, akinek több millió nő álmodik, de a való életben ritkán figyelnek rá. Ha az “ideális szerető” megközelítést használja, akkor kellemes meglepetést okozhat egy nőnek.

Ez a megközelítés sikeres, mivel a legtöbb lány esetében alkalmazható. Ne felejtsd el, hogy hálózatépítés után találkozol a lánygal a való életben, majd Ryan Goslingu-nak James Bondré kell válnia. “

3. Állítsa be az optimális keresési tartományt

Ne rohanjon, hogy azonnal keressen egy barátot több ezer mérföldre tőled. Kezdje a kicsi, és fokozatosan növelje a keresési tartományt. Így prioritásként kezeljük és sokszorosítsuk a siker esélyeit.

4. Készítsen minőségi fotót a profilodhoz

Ennél Max tájékoztatja a profilfotót.

Ne tegyen közzé fotókat:

 • Ha csak az arcodat mutatja.
 • A keretben valahol messze van.
 • Nem vagy a középpontban.
 • Nagyon komoly bányát építettél.
 • Önt egy másik személy lepecsételte.
 • A kép homályosnak tűnik. Még a lányok is abbahagyták ezt a unalmas hatást.
 • Sötétített fényképek, valamint fotók, amelyeken szemüveget visel. A fekete-fehér fényképeket nem szívesen fogadják.

Ehelyett:

 • Vegyél egy fotót, amely csak te lesz. Az idegen fotókon való hiánya biztosítja, hogy a nézőt senki sem fogja elterelni.
 • Kerülje el kizárólag a portréfotókat.
 • A fotón meg kell néznie a kamerát.
 • A mosoly természetesen, de nem hamis.
 • Nem szabad különböző fotószerkesztőket használni a kis megjelenítési hibák kijavítására, mint a pattanások vagy a fényerõ korrekciója. Azonban ne vigyük túlzásba: természetesen van, hogy a legjobb változata magad, de próbáld meg arról, hogy egy idegen nézi a képeket a tapló, később képes volt megismerni, az utcán.
 • Csatlakoztasson egy bizonyos üzenetet a fényképhez. Mutassa meg, hogy stílusos ember vagy, mutasd meg, hogy sokat utazol, vagy megmutatja kitűnő fizikai alakját.

  Milyen élelmiszereket nem lehet a mikrohullámú sütőben elhelyezni?

5. Csúsztassa ujját a keresztre vagy a szívre kattintva

Max azt tanácsolja, hogy ne keressen keresztre vagy szívre, hanem átkattintva – kevesebb időt vesz igénybe. Könyvében Max megvizsgálja e módszerek előnyeit és hátrányait. De annak ellenére, hogy a svayp használata előnyös, Max szerint ennek a módszernek vannak hátrányai. Kevesebb időt töltöttünk a felhasználó fotójának megvizsgálásával, és minden érdeklődés nélkül pusztán intuitív módon tudjuk tenni a kedvelteket vagy a kedvüket, és hiányoljuk a figyelmet érdemlő személyt.

6. Ne menj túl gyakran Tinder-be

“Természetesen megtekintheti a fényképeket, és tetszetét készíthet a nap és az éjszaka bármikor. Ennek ellenére a legjobb időt a szabad idejében, például amikor valamit vagy valakit vársz. Vagy ha egyszerűen nem találja meg hasznos módját az idő eltöltésére.

Ha a Tinder-ben összegyűjtött összejöveteleket néhány fontos dologgal kombinálva, akkor nem fogja megfelelően kezelni a tevékenységét az alkalmazásban.

Annak ellenére, hogy a Tinder nem sok időt vesz igénybe, ne hagyja, hogy befolyásolja a mindennapi életét. Ne maradjon ott órákig, és gyere vissza minden 1-2 nap.

Az ilyen időintervallumok azért is jóak, mert lehetővé teszik az alkalmazás számára, hogy kiválassza Önnek a legaktívabb felhasználókat. Ezenkívül egyesek megtekinthetik az utolsó hívás idejét Tinder-ben. És amikor azt veszi észre, hogy az a személy jön ötpercenként, az alkalmazás azonnal a gondolat, mint a „Azt, hogy semmi mást csinálni?”, „I Will folyamatosan kap örök online” és hasonlók.

Adja a lányoknak az időt, ne bombázza meg a kedvelteket, hanem várja meg, amíg elkezdik a szívét. Tehát biztosan ló lesz. “

7. Ne légy válogatós

Legyünk őszinték: a Tinder-ban a lányok nem kizárólag modellek. Ráadásul az emberek hajlamosak díszíteni megjelenésüket, megfeledkezve arról, hogy ők maguk is messze vannak az ideálisaktól.

Tehát ne legyen túl válogatós, és ha minden ugyanúgy néz ki olyan fontos neked, akkor iratkozzon fel a minősítési skálán 1-10 és csak azokat a hölgyek, akik a legmagasabb (vagy majdnem a legmagasabb) értékelését a skála.

  Hogyan ellenőrizheti az iCloud aktiválási zárolásának állapotát iPhone vagy iPad készüléken?

8. A Tinder-ben való kommunikáció legjobb ideje

A Tinder szerint Max szerint a főidő:

 • Hétfőtől csütörtökig 19: 00-23: 00 között;
 • Péntek – szombat 15: 00-21: 00 között;
 • Vasárnap 16: 00-23: 00 között.

Például a vasárnap ideális pihenésre és olyan tevékenységekre, amelyek nem zavarják Tinder-t. Ez a tökéletes nap, hogy egy találkozót a jövő héten, mert vasárnap, így a lányok nem gyakran vonakodnak kommunikál veled keresztül izlyubennoy mondat, „Sajnálom, elfoglalt vagyok most.”

Több száz lány a különböző városokból követte a barátja tanácsát, és Tinder-t telepített a hétvégén. Vasárnap sok szabadideje van ahhoz, hogy megismerkedjen az “újonnan létrehozott” fiatal hölgyekkel.

9. Ismerje meg, ki az a lány, akivel találkoztál

A Tinder profiljában szereplő információ nyilvánvalóan nem elegendő ahhoz, hogy teljes képet kapjon a személyről, és megértse, hogy érdemes-e Ön figyelmét. De van egy egyszerű megoldás: megtalálja a lányt, akivel találkozott a Facebookon keresztül. Így megtudhatja az érdeklődési körét, megértheti, hogy az emberek mit szeretnek kommunikálni, és még többet is látni.

10. Ne rohanjon dolgokat

Max azt tanácsolja: “Ne rohanjon, ne vezessen lovakat. Ne ragaszkodjon ahhoz, hogy öt perces levelezés után azonnal találkozz. Igen, nagyon valószínű, hogy az a lány, akivel közös szimpátiája van (még akkor is, ha virtuális a virtuális), potenciális partnerként látja Önt. De ha azonnal elkezdesz egyértelmű kijelentéseket készíteni és túlságosan is ragaszkodsz ahhoz, hogy találkozz, akkor a legtöbb lányban a nem kívánt és az elidegenedés lesz. “

11. Úgy tűnik, a pikáns képek nem rosszak

A könyvében Max azt mondja, hogy mindig azt gondolta, hogy fűszeres képek küldése az internetes perverzek és más szexuálisan ideges emberek sokasága. De aztán megemlíti az embert, aki az egyik útjában volt társa. Ez a személy rendszeresen intim fotókat küldött a lányoknak a Tinder-ben – nyilvánvalóan, nagy sikerrel.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top