6 nagyszerű program a videó szerkesztéshez

1. Világítótestek

 • Platformok: Windows, macOS, Linux.
 • Költség: ingyenes vagy 25 $ havonta.
 • Orosz interfész: nem.

Videószerkesztő szoftver: Lightworks

A Lightworks alkotói mindenki számára elérhetővé teszik a professzionális videószerkesztőt. A programot ingyen használhatja, de a videók mentéséhez szükséges formátumok és jogosultságok száma korlátozott lesz. A teljes verzió előfizetési díja havi 25 dollár.

A Lightworks legfontosabb jellemzői közül több mint száz különböző effektet kínál, kényelmes eszköz a video és audio vágás, a kis méret és az egyszerű intuitív felület számára. Ha ismered az angol nyelvet, akkor a szerkesztő mastereléséhez felhasználhatod a felhasználói fórumot és a képzési videók alapját a projekt hivatalos honlapján.

Világítótestek →

2. Shotcut

 • Platformok: Windows, macOS, Linux.
 • Költség: ingyen.
 • Orosz interfész: igen.

Videószerkesztő szoftver: Shotcut

Teljesen ingyenes videószerkesztő nyílt forráskóddal. Ebben a Shotcut számos alapvető eszközt és effektust kínál, amik hasznosak lehetnek az amatőr szerkesztéshez. Ezenkívül a program számos formátumot támogat.

A Shotcut felület nem nevezhető egyszerűnek. De testreszabhatja az igényeit, és csak a szükséges eszközöket hagyhatja a munkaablakban.

A szerkesztő gyenge gépeken is gyorsan működik. Ezenkívül a Shotcut hordozható verzióval rendelkezik, amelyet a program telepítése nélkül is használhat.

Shotcut →

3. Corel VideoStudio Pro X10

 • Platform: Windows.
 • Költség: 6 300 rubel, ingyenes próba van.
 • Orosz interfész: nem.

Videószerkesztő szoftver: Corel VideoStudio Pro X10

VideoStudio Pro X10 – egy erőteljes, mindenevő szerkesztő a professzionális videószerkesztéshez. Többek között ez a program meg fogja találni több mint 1500 nagyon különböző hatások és szűrők egy speciális módot kombináló videó több kamera, eszközök létrehozására stop motion animáció (stop motion) és mozgásérzékelő (mozgás követés), valamint egy könyvtár ingyenes hangok.

A vizuális felületnek köszönhetően a VideoStudio Pro X10 sablonok és egyszerű szerkesztési elvek sikeresen használhatják a kezdőket. A program 30 napos próbaverzióval rendelkezik, amellyel ingyen elérheti a szerkesztőt.

Corel VideoStudio Pro X10 →

4. CyberLink PowerDirector 16 Ultra

 • Platform: Windows.
 • Költség: 99 dollár, ingyenes próba van.
 • Orosz interfész: nem.

  A grebinka és a jód bármilyen felületről történő lemosása

Videószerkesztő szoftver: CyberLink PowerDirector 16 Ultra

Ez a szerkesztő nem érinti a VideoStudio képességeit. Mint egy versenytárs, a PowerDirector alkalmas mind a szakemberek, mind az újonnan érkezők számára. A program büszkélkedhet minden népszerű formátum támogatásával, a legfejlettebb hatások, eszközök és szerkesztési módok arzenáljával. Például a PowerDirector programban van egy intelligens színkorrekció módja és egy funkciókészlet a 360 fokos görgők felszereléséhez.

Ezzel a programmal video kollázst is létrehozhat, különböző klipeket kombinálhat egy adott sablon szerint, vagy átmásolhatja egy videószekvenciát a másikra. A különleges módú Storyboard Mode lehetővé teszi, hogy egyszerű rövidfilmet készítsen szeretteinek és barátainak.

A CyberLink PowerDirector 16 Ultra egy hónapig ingyenes.

CyberLink PowerDirector 16 Ultra →

5. VEGAS Filmstúdió

 • Platformok: Windows.
 • Költség: 50 dollár, ingyenes próba van.
 • Orosz interfész: nem.

Videószerkesztő szoftver: VEGAS Movie Studio

VEGAS Movie Studio – egy másik fejlett videószerkesztő, a közelmúltig ismert Sony Vegas márkanév alatt. A filmstúdió több mint elegendő az amatőr és a legtöbb szakmai feladathoz. A felhasználó szolgáltatása stílusos effektek és átmenetek, közös formátumok támogatása, hatékony eszköz a hangzáshoz és sok más funkcióval.

Azonban a program a PowerDirector és a Corel VideoStudio arcát elmaradja a versenytársaktól a funkciók számától függően. Hiányzik a zsetonok, mint a 360 fokos görgők szerkesztője és nyomon követési mozgások, amelyekben az igényes felhasználók érdeklődhetnek. De a VEGAS Movie Studio olcsóbb. Akik szeretnék, egy hónapon belül ingyen tesztelhetik a programot.

VEGAS Filmstúdió →

6. Adobe Premiere Elements

 • Platformok: Windows, macOS.
 • Költség: körülbelül 4 500 rubel, ingyenes próba van.
 • Orosz interfész: igen.

Videószerkesztő szoftver: Adobe Premiere Elements

Talán ez a szerkesztő nem a legjobb választás összetett szakmai feladatokhoz. De a fejlesztők arra törekedtek, hogy a Premiere Elements kezdők képesek legyenek a lehető legrövidebb idő alatt a telepítés mestereivé válni. Az a tény, hogy a program beépített lépésenkénti interaktív utasításokat tartalmaz, amelyek részletesen bemutatják a felhasználónak a videotartalmakkal való együttműködés alapjait.

A Premiere Elements három módja van a klipek készítéséhez. Az első maximálisan egyszerűsített: egyszerűen kiválaszthatja a forrás videofájlokat, és egyszerű lépéseket végezhet velük, az utasításokat követve. Sok a program az Ön számára. A második mód több funkciót kínál, és utasításokat mutat a bonyolultabb feladatokhoz. A harmadik mód szinte teljes cselekvési szabadság utasítások nélkül, ön egyedül van a szerkesztő eszközeivel.

  Hogyan szalonnás szalonnát: 3 ideális módja

További ismeretek az Adobe vagy a projekt fórum orosz nyelvű tudásbázisában találhatók. De még ha nem érdekli a tanulás, a Premiere Elements Önnek rengeteg lehetőséget, hogy hozzon létre videókat, amelyek hasonló minőségű profi. A program 30 napos próbaverzióval rendelkezik.

A fejlettebb felhasználók számára az Adobe kínálja a Premiere Pro-ot – a videószerkesztő professzionális verzióját további szerkesztési eszközökkel.

Adobe Premiere Elements →

Olvassa el:

 • 6 legjobb ingyenes videószerkesztő az iPhone számára →
 • Mi a teendő, ha a videofájl sérült, és nem lehet megnyitni →
 • 3 titkos sikeres virális videó →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top