A Windows rendszeren futó illesztőprogramok egyszerű telepítési módja

Az illesztőprogramok olyan speciális közvetítő programok, amelyek az operációs rendszer és a számítógép hardverrészei közötti kölcsönhatást hoznak létre. Ha a járművezető elavult vagy hiányzik, a PC hardverrésze, amelyre válaszol, esetleg nem működik megfelelően, vagy egyáltalán nem működik. Ez magyarázza, hogy a számítógépnek mindig rendelkeznie kell az aktuális illesztőprogramokkal.

A DriverPack automatizálja a Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 és 10 illesztőprogramok telepítésének és frissítésének folyamatát. Időt és idegeket takaríthat meg: az egész telepítési és konfigurálási folyamat néhány egyszerű lépésben valósul meg.

A DriverPack különböző opciókat kínál a meghajtók letöltéséhez. Melyik választani attól függ, hogy az internet működik-e vagy sem.

Hogyan telepíthetek illesztőprogramokat Windows rendszeren az aktív internetkapcsolattal?

Ha a számítógép, amelyen telepíteni kívánja az illesztőprogramokat, már csatlakozik az internethez, az eljárás nagyon egyszerű lesz.

Nyissa meg a DriverPack Solution webhelyet, és töltse le a DriverPack Online segédprogramot. Megtalálja a szükséges illesztőprogramokat az interneten, letölti és telepíti őket a számítógépére.

Ideiglenesen tiltsa le a víruskereső programot, hogy ne zavarja és futtassa le a letöltött fájlt. A futó programban kattintson a “Szakértői mód” – felirat az ablak alján.

A meghajtók telepítése Windows rendszeren: DriverPack Online

Nyissa meg a “Szoftvert” lapot, és távolítsa el a vesszőket a felesleges alkalmazások előtt. Ha ezt nem teszi meg, a DriverPack Online telepíti a Yandex.Browser, az Opera és más programokat az illesztőprogramokkal együtt, amelyek valószínűleg nem feltétlenül szükségesek.

Illesztőprogramok telepítése Windows rendszeren: nyissa meg a

Kattintson az “Illesztőprogramok” fülre, és kattintson az “Összes telepítése” gombra.

A meghajtók telepítése Windows rendszeren: kattintson az

Várja meg a telepítést, és indítsa újra a számítógépet. Az újraindítás után minden szükséges illesztőprogramot telepíteni kell.

Hogyan kell telepíteni a járművezetőket, ha problémák vannak az interneten?

Ha a számítógépet, amelyre telepíteni kell a meghajtókat, nem lehet a hálózathoz csatlakoztatni (ami gyakran a Windows újratelepítése után történik), akkor valószínűleg probléma van a hálózati eszközmeghajtókkal. Ebben az esetben Ön külön töltheti le őket külön PC-vel, és másolhatja és telepítheti a fő PC-n. Ezután az interneten a számítógépen meg kell keresni, hogy a többi illesztőprogramot online telepítse.

Vegye fel a DriverPack Solution weboldalát bármely megfelelő eszköz használatával és töltse le a DriverPack Network archívumot. Tartalmazza a hálózati eszközök üzemeltetéséhez szükséges illesztőprogramokat, valamint a programot az automatikus telepítéshez.

Másolja az archívumot azon a számítógépre, ahová az új illesztőprogramokat telepíteni kívánja, és csomagolja ki. Tiltsa le a víruskereső programot, és futtassa az archívumban található DriverPack.exe fájlt.

A futó program ablakában kattintson a “Szakértői mód” gombra.

A meghajtók telepítése Windows rendszeren: DriverPack Network

Miután az Illesztőprogramok lapon található, kattintson az “Összes telepítése” gombra.

A meghajtók telepítése Windows rendszeren: kattintson az

Várja meg a telepítést, és indítsa újra a számítógépet. Az újraindítás után az internetnek meg kell keresnie, és a többi résztvevőt a cikk első bekezdésének utasításai szerint telepítheti.

DriverPack megoldás →