Hogyan bővíts egy tagot?

Minden mágikus kábítószer, amely hirdetéseket jelenít meg, a legrosszabb esetben teheti a legrosszabbakat, ártsanak az egészségedben. Az egyetlen biztos módja a pénisz növelésére a művelet elvégzése, de nem valószínű, hogy megéri az áldozatot.

Milyen méretű normális

A normál tag ereje 10-18 cm, ilyen többség. Átlagos hosszA pénisz mérete – 13,12 cm, a terjedés nagy, és ez nem is veszi figyelembe a vastagságot és a formát. Patológiai szempontból kicsi szervek (kevesebb, mint 7,5 cm erekcióval) rendkívül ritkák. Szóval, valószínűleg egy ember, aki álmodja a centimétereket, hiába gondolja.

A 92 ember közül, akik panaszkodtak egy kis tagra, és alkalmazták a Kairói Egyetemen, egy nagyon rövid test tulajdonosa nem volt egyA férfiak kezelése a rövid pénisz miatt . Vagyis 92 teljesen normális srác úgy döntött, hogy kis nemi szervek voltak, amikor nem így volt. Az igazán kis péniszekkel rendelkező férfiak léteznek, de a számuk nem olyan nagy, mint maguknak tűnnek.

Hogyan növelhető egy tag a műveletek használatával?

Hogyan növelhető egy tag a műveletek használatával?
newnownext.com

A pénisz mérete nem befolyásolja a vizelést és az erekciót. Ezért általában bármilyen művelet a pénisz növelésére – ez csak kozmetológia, és nem ajánlott máshol, kivéve a plasztikai sebészet klinikák. Kezdetben ilyen beavatkozásokat fejlesztettek ki azoknak a férfiaknak, akiknél a traumás vagy születési rendellenességek miatt vizelési nehézségek merültek fel.

A műtétnek komoly szövődményei vannakPenis bővítés: működik? :

 1. Fertőzés.
 2. A hegek kialakulása.
 3. Impotencia.
 4. Érzékenység elvesztése.

Ezért végső megoldásként kell őket igénybe venni: nem akkor, amikor többet akarsz, hanem orvosi problémákkal is. Számos olyan technika van, amely megváltoztatja a pénisz méretét.

Ligamentotomiya

Ez egy olyan beavatkozás, amelyben a pénisz és a csont közötti szalag szét van vágva. A szexuális szerv, amely nem vonzódik a csonthoz, hosszabbnak tűnik a felállt állapotban, mert nem az ínszalag tartja.

  15 legjobb japán film

A működés során nem szükséges az illúziókat táplálni. A tag nem több mint kétszer, nem másfél. Nincs sebész, ha lelkiismeretes, nem fog pontosan mondani, hogy mennyire nő a pénisz. Minden a páciens anatómiai jellemzőitől függ, de a 3 cm-nél nagyobb növekedés szerencse vagy mítosz. Ezért a betegek mindössze 35% -a elégedett ezzel a beavatkozássalPenis-hosszabbító sebészet megkérdőjelezték .

Sikeres működés esetén is előfordulhatnak nem kívánt mellékhatások. Az ínszalag disszekciója miatt a pénisz felemelkedési szöge az erekcióval megváltozik, és a szőrös bőr részei – a hajszálakkal együtt – a pénisz alapjává válnak. Jobb nem elképzelni, hogy néz ki.

Műveletek egy tag megvastagításához

Ahhoz, hogy a pénisz vastagabb legyen, használjon különböző implantátumokat a szilikonból vagy a páciens saját szövetéből. Ezek ellentmondásos eljárásokPenis bővítés: működik? , akiknek sok ellenjavallata is van.

Az injekciók segítségével a pénisz is vastagabb. A páciens zsírszövetet kap és a péniszbe injektál. Ennek eredményeképpen a szervezet megduzzad és szélesebbé válik. De rövid ideig: a módszer sok kellemetlen következménnyel járPéniszbővítés . A leggyakoribb – a zsírszövet kezd egyenletesen mozogni a bőr alatt. Ennek eredményeképpen egyes helyeken csomók alakulnak ki, máshol pedig – megereszkednek. Az űrlap és a megjelenés kijavítása csak sebészi beavatkozással lehetséges.

Hogyan lehet a péniszet nélkülözni egy művelet nélkül?

Hogyan lehet a péniszet nélkülözni egy művelet nélkül?
pinterest.com

Nincsenek “otthon” módszerek, amelyek segítenék a nemi szerv nagyobb és vastagabbá tételét. Bármi, ami végtelen növekedést ígér, marketing trükkök vagy közvetlen megtévesztésPenis-bővítési termékek: működnek? . Itt pontosan nem működik:

 1. tabletta. A péniszbővítő tabletták vitaminok, gyógynövények, ritka összetevők és hormonok keverékéből adódó élelmiszer-adalékanyagok. Nincs ilyen megoldás a pénisz méretét megváltoztatja. Ezenkívül nem gyógyszerként regisztráltak, ami azt jelenti, hogy senki sem irányítja termelését. Ezért nem ismeretes, hogy mi a tabletta valójában (nos, ha nincs).
 2. Krémek, krémek. Összetételük ugyanaz, mint az adalékanyagoké, csak a bejelentés formája eltér. A helyi irritáció vagy duzzanat miatt előfordulhat a véredények átmeneti hatása, de kellemetlen és veszélyes: az ilyen kozmetikumokat nem ellenőrzik.
 3. Infernal keverékek. Reklámozás csábítja a megkérdőjelezhető helyszíneket, és felajánlotta, hogy valamit készítsen a balsam “Star” és a szódabikarbóna, vagy más nem kevésbé furcsa összetevőkből. Bármilyen arányban javasoljuk az alkotóelemek összekeverését, nem javasoljuk, hogy az eredményt a péniszre alkalmazzuk, csakúgy, mint másutt.
 4. szivattyúk. A mechanikus hatás a péniszre vér és kis duzzanatot okoz, így egy ideig a pénisz nagyobbnak tűnik. De gyorsan elhalad, és ha szivattyúkat gyakran használ, károsíthatja a pénisz szöveteit, hogy deformálódjon, vagy az erekció problémái kezdődjenek.
 5. ünnepély. A “Jelking” technikája az önmasszírozó a pénisz alapjától a fejig az ejakuláció késleltetésével. Mint a többi DIY módszer esetében, a gyakorlatoknak nincs bizonyítéka a munkának, és vannak szövődmények: fájdalom és deformitások.

  14 egyszerű és finom saláta kalmárral

Van egy nem sebészeti módszer egy extender alkalmazására, amelynek csekély hatékonyságát egy kis vizsgálat igazoltaPéniszbővítés . A hosszabbító használatának néhány hónapja 1-3 cm-rel növelheti a péniszét, de ezek a vizsgálatok túl kicsiek és nem 100% -os megerősítést jelentenek a technika hatékonyságáról. Ezenkívül az öngyógyítás nem ajánlott: károsíthatja az ereket, a húgycső szűkülését, a priapismotImport riasztás 78-01 .

Mi van, ha a pénisz kicsi

Mi van, ha a pénisz kicsi
wikimapia.org

Mennyire ismételik meg, hogy a méret nem a fő dolog, a férfiak továbbra is aggódnak.

A legérdekesebb az, hogy az interjúk eredményei szerint a nők az esetek 85% -ában, mint a partner mérete. A férfiak azonban a péniszük hossza és körvonala csak az esetek 55% -ában kielégítőA pénisz mérete .

Ha nem jön ki, hogy ne gondoljon a dimenziókra, próbáljon legalább megtenni, ami a te hatalmadon belül van.

A pénisz megnyitásának valódi lehetősége az, hogy csökkentsük annak körülményeit. Igaz, ez csak a túlsúlyos férfiakra vonatkozik. Néha elegendő a testsúlycsökkenéshez, hogy a környező szövetek megszüntessék a nemi szervek elrejtését. A középső rész feletti merev sajt jobbnak látszik, mint a nagy has.

A könnyebb megoldás a növényzet rendezése, ha túlságosan zavart. Például egy trimmel.

És ne feledje: amit a pornó mutatja – az öntés eredménye és a felvételkészítés. A gyakran képzeletbeli probléma miatt szenvedni, figyeljen a fizikai egészségre, hatékonyságra és a nemi technikára:

 • Hogyan növelhető a tesztoszteron →
 • Hogyan készítsünk tökéletes cunnilingust →
 • Hogyan válhatsz jó szeretővé →
 • 14-es póz a férfiak számára, akik uralni szeretnék

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top