Hol nézhetek angol nyelvű TV-műsorokat és filmeket felirattal?

1. Puzzle angol

 • Platformok: web.
 • Költség: évi 2 990 rubel.

Puzzle Az angol az angol nyelvű átfogó tanulmány szolgáltatása. A témával kapcsolatos sok leckék, gyakorlatok és játékok mellett a projekt oldalán egy 46 könyvtárral és 512 filmből álló videokönyvtár található angolul. A választékon hiányoznak az új termékek, de sok időzített találatot. Mindezen videók online megtekinthetők éves előfizetéssel.

Hol nézhetek angol nyelvű sorozatokat és filmeket felirattal: Puzzle English

A szerviz lejátszó lehetővé teszi a kettős feliratok megjelenítését és a lejátszási sebesség szabályozását. A videó minősége átlagos, nyilvánvalóan kisebb, mint a Full HD. A felhasználók szolgálatában is egy speciális fordító, aki figyelembe veszi a kontextust és működik után egy kattintás a szó. A nem ismerős szavak egyszerűen elküldhetők egy személyes szótárba, majd speciális gyakorlatokkal megtanulják őket.

Puzzle Magyar →

2. Ororo.tv

 • Platformok: web.
 • Költség: ingyen vagy 299 rubel / hó.

A projektkatalógus több mint 3000 filmet és angol nyelvű sorozatot tartalmaz. Közülük újdonságok is vannak, és már széles körben ismert, régi HD-felbontású alkotások.

Angol nyelvű sorozatok megtekintéséhez: Ororo.tv

A lejátszó egyidejűleg számos feliratot tartalmazhat különböző nyelveken, állíthatja be a lejátszási sebességet, gyorsan lefordíthatja a szavakat, és hozzáadhatja azokat a saját szótárához. A szolgáltatás lehetővé teszi a szókincs elsajátítását az intervallum ismétlésének ismert technikájával.

Naponta 45 perc videót nézhet a felhasználó, és ingyenesen lefordíthat akár 50 szót is. A korlátozások megszüntetése, valamint a filmek és a kiegészítő sorozatok elérése mellett fizetett előfizetést kell kiadnia. Az előfizetők nem csak videókat nézhetnek az interneten, hanem letölthetik az internet nélküli megtekintéshez.

Ororo.tv →

3. Hamatata.com

 • Platformok: web.
 • Költség: ingyen.

A szolgáltatás fő jellemzője, hogy nem tartalmaz saját tartalmat. De hozzáadhatsz videókat a számítógépedből vagy más internetes forrásokból származó linkekből, majd csatlakoztathatod őket a feliratokhoz. Ez lehetővé teszi, hogy TV-műsorokat és filmeket nézzen a Hamatata.com internetes lejátszójába egy kényelmes beépített felirat-fordítóval.

Hol nézhetek angol nyelvű sorozatokat és filmeket felirattal: Hamatata.com

Az Hamatata.com a Yandex, a Google és más fordítási rendszerek technológiáit használja, és csatlakozhat a LinguaLeo szótárhoz, hogy új szavakat exportálhasson, majd megtanulhassa őket. A szolgáltatás minden funkciója ingyenesen elérhető.

Hamatata.com →

4. Hagyományos video szolgáltatások

A “Google Play Filmek”, az iTunes, a Netflix, az ivi és az Okko által kínált népszerű webhelyek angol nyelvű sorozatokat és filmeket kínálnak különböző feliratokkal. Különösen gazdag ebben a tekintetben, a választást a külföldi média óriások nyújtják. Az orosz cégeknél (ivi és Okko) az angol hangsávval rendelkező videokínálat szerényebb.

A szolgáltatástól függően a néző fizet az előfizetéshez, vagy külön sorozatokat és filmeket vásárol, majd szinte minden modern eszközön élvezheti a Full HD videót. Kiválaszthatja a hang és a szöveg nyelvét, de több feliratot nem lehet egyszerre felvenni. Gyors fordítási funkciók és szótárak is hiányoznak. Bár vannak megoldások. Például a Chrome SUFLI kiterjesztése a Netflix webes verziójában a feliratokat a kattintással fordítja le.

iTunes

 • Platformok: macOS, iOS, Windows, Apple TV.
 • Költség: különböző sorozatok és filmek vásárlása és bérlése.

Az iTunes minden Apple-eszközön elérhető a dobozból, és a Windows felhasználók telepíthetnek egy speciális klienst, és megtekinthetik a videót. De itt az Android nem tudja használni a szolgáltatást.

Töltse le az iTunes-t a számítógépére →

Google Play Filmek és TV

 • Platformok: web, Android, iOS, Smart TV.
 • Költség: különböző sorozatok és filmek vásárlása és bérlése.

A Google a nézőknek hatalmas filmkönyvtárat kínál, ezek közül néhányat különböző nyelveken lehet megtekinteni. És az árak gyakran alacsonyabbak, mint az iTunes.

Google Play Filmek →

Netflix

 • Platformok: web, játékkonzolok, Android, iOS, Windows, Smart TV, Apple TV.
 • Ár: 7,99 euróból havonta.

A híres nemzetközi videószolgáltatás, amely számos tekintetben hírnevet szerzett az exkluzív sorozatoknak köszönhetően.

Netflix →

ivi

 • Platformok: web, Smart TV, Apple TV, Android, iOS, játékkonzolok.
 • Költség: ingyenes reklámozással; előfizetés 399 rubelre havonta; egyedi filmek vásárlása és kölcsönzése.

Az egyik legnépszerűbb online mozi Oroszországban. Az ivi-n elérhető angol nyelvű filmekről szóló filmek listája megtekinthető egy speciális szakaszban.

Weboldal ivi →

Okko

 • Platformok: web, Smart TV, Android, iOS, játékkonzolok.
 • Költség: 249 rubel / hó előfizetés; egyedi filmek vásárlása és kölcsönzése.

Egy másik orosz weboldal, amely az angol nyelvű videó tartalmát kínálja.

Okko weboldala →

5. Popcorn Time

 • Platformok: Windows, macOS, Android, iOS, Linux.
 • Költség: ingyen.

Popcorn Time egy cross-platform alkalmazás, amely a torrent kliens elvén működik. Csak addig nem vár, amíg a tartalom nem töltődik be a készülék memóriájába: a Popcorn Time elindítja a videó közvetítését közvetlenül a Lejátszás gomb megnyomása után.

Kiválaszthatja a klipek minőségét a Full HD-hez, valamint az audio- és a feliratnyelvhez. Az alkalmazás normális működéséhez stabil, nagysebességű internet szükséges.

Hol nézhetek angol nyelvű sorozatokat és filmeket: Popcorn Time

A Popcorn Time nem érhető el a Google Playen és az App Store-ban, ezért nem kell szabványos módon telepíteni az okostelefonokra. Az alkalmazás Android rendszeren történő futtatásához engedélyezni kell az eszközök beállításainak harmadik féltől származó forrásokból történő telepítését, majd töltsd le a PopCorn Time Android verzióját a hivatalos webhelyről közvetlenül a táblagépre vagy okostelefonra.

Az alkalmazás iOS rendszeren történő futtatásához le kell töltenie a telepítőt a számítógépére, és telepítenie kell az iOS-ügyfél Popcorn Time programjával az iPhone vagy iPad készüléken. A börtönre nincs szükség erre.

A Popcorn Time, mint például a torrentkövetők, illegálisan osztja meg a tartalmat. Ennek használatával megsértheti a szerzői jogokat. Ezzel egy időben a program lehetővé teszi, hogy olyan filmeket nézzen, amelyek hivatalosan nem állnak rendelkezésre az Ön területén.

Popcorn Time →

6. Torrent Trackers

 • Platformok: Windows, macOS, Android, Linux.
 • Költség: ingyen.

Hol nézhetek angol nyelvű sorozatokat és filmeket felirattal: Torrent Trackers

Ha nem bánja, hogy letölti a videót az eszközre, akkor természetesen letölthet angol nyelvű sorozatokat és filmeket a torrent-követőkről. Minden, amire szüksége van egy fájlkeresési szolgáltatás (például Skytorrents, TorrentSeeker, XTORX vagy más) és uTorrent letöltheti őket. Ha a letöltött videó a kívánt feliratok nélkül végződik, azok az Opensubtitles forrásból külön tölthetők le. A megtekintéshez kényelmes olyan játékosok használata, mint a KMPlayer, amelyek dupla feliratot támogatnak.