Как да сведем до минимум контакта със социалните мрежи

Ако не сте прочели предишните статии в тази серия (1, 2, 3), започнете с тях и се върнете към този материал.

Чуваме слухове, че някои от вас са решили да спрат безсъзнателното дъвчене на “социалното сено” или да спрат да го правят за известно време или може би за добро. В новата “антисоциална” статия ще ви разкажа за някои трикове, които ще ви помогнат да не се пресичате със социалните мрежи – често правите това дори когато не го желаете сами и трябва да го спрете.

Как да сведем до минимум контакта със социалните мрежи

Безсъзнателни рефлекси

Ние с приятелите си на почивка извън страната забелязахме едно интересно нещо. Ако седнете на масата с четири или повече компании и някой ви извади телефона от джоба ви, тогава вие и всички останали правите същото. Т.е. Първият екструдер може просто да гледа времето, но го получава несъзнателно. Деблокирайте и … проверете Facebook. Тя работи като прозявка – прозява една от физиологични причини, а вие повторете за други, които не са свързани с природни нужди. Прозявка? )

Вземи си часовника

“Защо ми е нужен часовник, ако имам телефон?” Казвате го и вие, нали? ???? И след това можете да получите на телефона, за да видите колко е часът, разгледайте Facebook и Twitter, сложи Умни в джоба си и не отговори ясно на въпроса за друго време, дори и евтин за CASIO, показва часа и не показват хъскита – за това аз “И така, какво време?” Обичам ги!

DUO24 - стилен часовник с поддръжка за две часови зони (+ отстъпка)

фотография

Обърнете внимание на снимките на вашите приятели в социалните мрежи. Много често се навеждат да гледат телефоните. Те гледат телефоните в океана, гледат телефоните в ресторант или кръчма, гледат телефоните в групови снимки. Опитайте се да не правите такива снимки. Помислете за това като глупава мемка, за която е просто глупаво да участвате.

на снимките, отблясъци, вижте телефона

Клиентски програми

Кажете, че клиентът във Facebook или VKontakte е много удобен? Тя е удобна само за мрежи, които могат да ви измъкнат по всяко време, когато имат нужда от тях. Сред разработчиците на мобилен софтуер, приложенията са станали толкова уважавани поради факта, че след като са инсталирани, те ви позволяват да установите директен контакт с мозъка си и да го заредите с нещо. Премахнете Twitter клиента и Facebook от дявола – защо се нуждаете от тези сигнали? Оставете само Facebook Messenger и получавайте не-излъчвани и насочени съобщения. И не забравяйте, мобилните сайтове на всички социални мрежи изглеждат като 90% естествени приложения. Представете си проблема да отворите браузър и да въведете адреса, да въведете данните си за вход и паролата си и след това да дъвчете Facebook. И един ден, след като го е направил десетина пъти, ще си кажете: “Да, добре, му скача:” Аз веднъж каза, и това е едно прекрасно чувство на безполезност и безинтересна за мен хората, че глупости, че те носят в коланите си. Времето за постоянно оторизиране и отваряне на мрежови сайтове ще ви бъде много ценно – тези “статуси” не струват дори 5 секунди. Вие търгувате за евтин живот!

О, да, с мобилните версии на социалните мрежи на един и същ iPhone, не можете да публикувате снимки. Не е ли това, което искаме да постигнем? ????

  Защо медиите ни развалят само лоши новини? Дали сме виновни или не?

празнота

Ако се уплашите, като не правите нищо. Ако сте свикнали да запълвате празнотата на времето, седящо в болници, летища, които стоят на линии в социалните мрежи на Post of Russia, престанете да го правите. Поставете книга в чантата си и я носете с вас винаги, прочетете я – я запълнете с празнини. Защо трябва да промените работата на автора, който е написал книгата, в ленивости, които генерират траш в касетата ви? Да, по-добре е да играете по телефона, така че поне ще разберете как са подредени игрите и евентуално да създадете своя собствена. Какво можете да създадете, след като прочетете отрицателните, демотиваторите и печатите в лентата?

Гледане на филми

Има мнение, че съвременното поколение е толкова ускорено, че сега не може да консумира само един екран. Те казват, че “doppingsyaetsya” втори екран смартфон или таблет. Те казват, че мислят толкова бързо, че са готови да получат допълнителен информационен канал (а понякога 2 и 3) едновременно в мозъка си. Но не съм съгласен с това (къде е съвременният Никола Тесла или Айнщайн?).

Когато дъвча дъвка (всъщност, не го правя от много години), мога да пия, да говоря и да мисля за моите и дори да чета вашите излишъци по Facebook. Когато ям ястие, приготвено с любов, не мога да мисля за нищо и не правя нищо друго. Свалих смартфона и таблета и го изядох, мислейки си колко чудесно е черешовото домати, комбинирано с моцарела и паста от паста. И тази рукола с маслини и борови ядки! Как може да гледате Къща паралелно с такава храна, когато имате такъв “филм” в устата си?

Можете да дублирате филми и телевизионни предавания само с Facebook и Twitter и само защото сте избрали мръсен филм. Не сте вие, които сте ускорили, вашето съдържание е забавено. Прочетете книгата за майсторството на снимането на камера и няма да се отделите от “Кафе и цигари”, няма да можете да погледнете групата приятели, когато имате пред очите си следващото творение на Педро Алмодовар. Ако днес гледате този филм, дублирайки социалните мрежи, просто не можете да разберете вкуса на този филм. Научете се да разбирате и не се лъжете, че сте толкова ускорени. Това е, когато измислите как да произвеждате атмосферно електричество – нека да поговорим ????

дневник

Дръжте дневник. Водете го на хартия или в програми. Ако имате нужда от излъчване, опитайте се да излъчите в себе си. Не сваляйте от мислите си, но ги поставяйте в кутия и ги преглеждайте веднъж месечно или годишно. Държи ли си дневник в твоето детство или в бележника на приятел? Това е извънредно чувство за да ги отворите и днес, и ще се свържем – искате да стане пилот, исках да имам много приятели (истински, ти не знаеш, че има един виртуален заместител) и децата, като например сладки, това, което бяха.

  BULLET JOURNAL или как да организирате записите в дневника

Само ако прочетете това, вие ще разберете, че не сте направили нищо и най-сетне ще започнете да промените нещо. Как разбирате в 40-50-60 години какво искате и какво не ви направи 20-годишен оптимист? Как ще дадете думата си на себе си в бъдеще? Отидете на рейк в 1.342.098 tweets или ще търсите мъдрост във Facebook публикации, които днес произвеждате десетки на ден! След 20 години ще имате 100 … 200 000 длъжности. И това няма да е историята на живота ти, ще бъде история, както го обвиняваш.

пътувания

В какъв момент смятате, че вашият доклад за пътуването до Истанбул е по-добър от същия от National Geographic или Global Trekker. В какъв момент започнахте да формирате вашата идея за нов град не от Марко Поло, а от Инстаграм? Все още ли си изграждате имиджа си, показвайки на всички колко готино пътувате и колко щастлив сте да сте по-щастливи от всички тези губещи от мрежата, които ви заобикалят? Това няма смисъл.

И може ли да ми покажете селекция от снимки на вашето отстъпление в Индия и доклад за пътуване до Бали? И може би имате запазена селекция от снимки на вашето бебе, което се е увеличило толкова бързо през тези пет години? Ако не, тогава вие сте същите, както бях в миналото – колекционер на харесвания и глупави безполезни коментари.

Животът ми през последните пет години се разпадна на неподходящи папки – това са разкъсани събития, които не са свързани помежду си. Моите два месеца в Тайланд, които не бях в състояние да събера – това е повърхностна колекция от шита с хиляди харесвания. Но какъв бизнес ме интересува днес, ако не съм пазил това, което ми хареса толкова много за себе си?
защо е вредно да се използват социалните мрежи
Съберете снимки на камери и смартфони по време на пътуването и когато пристигнете, направете памети за памети – реални или виртуални. Маркирайте приятели в iPhoto и създайте резервно копие на Time Machine. Обадете се на приятелите си в “gusatnik” при пристигането, покажете ги и им разкажете за пътуването. Hammer на останалата част – тяхното мнение не е от съществено значение.

как да направите снимка борда

“Но аз общувам с истински приятели! Това е толкова удобно във VK! “

Не, удобно е само да стимулирате егото си. Ако не е нужно да го стимулирате, не е необходимо да публикувате нищо и да не излъчвате нищо. Започнете група за чат или същата група във Facebook или WhatsApp. Публикувайте снимки и видеоклипове и анекдоти. Ето приятелите пред вас, тук те се усмихнаха с емотикони, вие сте герой. Вие не получавате хъски от някой, който не разбирате и не мислете за това. Вие не сте ретроградни – замислено използвате технология.

  5 безплатни приложения за Android и iOS, които наистина ви помагат да научите чужд език

Мобилен интернет и живот на батерията

Не забравяйте, че колко наскоро обсъдихте смачкан, оператор, който ви продава толкова много 5 ГБ трафик на месец, който вече липсва? И Apple не е копелета? Техните батерии едва живеят до вечерта!

Ако не страдате от синдрома FOMO (страх от пропускане), който постоянно ви отразява, за да проверите какво е ново в окото, тогава батерията ви може да оцелее 2-3 дни. Наскоро забелязах с интерес 73% от таксата в 21 часа на моя iPhone 4s, който рядко е живял до 15 часа без презареждане.

И сега имам 350 MB пакет, вместо 3 GB. И вие знаете какво, имам в края на месеца трафик – и няколко бутилки вкусно вино и моето семейство, което е престанало да бъде участник в безполезно реалност шоу.

– Може би мога да се откажа от лифтажа!

Ще ви кажа свещена тайна. Никога няма да станем масови. За техно-джуджетата има хабер, за политически изроди – ехо на Москва, за сноби – сноб, за хипстърите – LAM. Никой не иска да има в безсъзнание читатели в действителност. Ако разбирате защо сте с нас, не се отказвайте от абонамента. Ако скочиш върху заглавията, бързо ще те загубим и така. Освен това, ако сме само за вас, тогава ще отидете при нас директно на сайта. Отидете на уебсайтовете на тези публикации, които смятате. Прочетох TechCrunch.com, Lifehacker.ru (и си мислех не? :), theverge.com, furfurmag.ru. Аз отивам до обектите, защото аз се интересува от мнението на техните автори, аз не се интересува от мнението на някой от тези материали, които дори не се интересуват от това, което някой ме смята за друг интерес в мрежата, виждайки моето съдържание rassharennye. Ще ви кажа още една тайна – хората често се забъркват не защото харесват, а защото искат да покажат позицията си на своите “приятели”. Те си казват: “О, аз прочетох” Комерсант “, че не съм селянин, разбирам как дълговата криза”, “С всички са съгласни с Uskov на сноби, аз съм също толкова умни и успешни”, “Право Латинина плъзна около демокрация, с всички са съгласни “но най-долния ред е, че няма нищо, те не четат, а само laykayut – така че има хиляди харесвания, че не означават нищо всеки блог или медии, нито за самотен блогър, който пише за себе си и 10 други хора.

Помислете за деня, в който вярвахте в мъдростта на тълпата и решихте, че авторите и редакторите на уважаваните ресурси не са в състояние да ви удовлетворят със съдържанието. На този ден загубихме координатите и чувството за качество.

Това видях, когато завърших този параграф. Защо да съм виждал това? Как се развива това?
Кош за социални медии
Да продължи …

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤