Kako dodati Gmail obavijesti o isporuci i čitanju poruka

Mnoge korporativne usluge e-pošte omogućuju vam uključivanje zahtjeva za činjenicu da je primatelj pročitao poruku i vraća odgovarajuću obavijest pošiljatelju. Nažalost, Gmail još uvijek ne sadrži tako prikladnu zadanu značajku, ali problem možete riješiti posebnim proširenjem za Chrome.

MailTrack je mala i vrlo jednostavna proširenje za Chrome, dodajući u Gmail sučelje uobičajene smjernice za moderne poruke, što ukazuje na uspješnu isporuku i čitanje pisma.

Kako dodati Gmail obavijesti o isporuci i čitanju poruka

Metoda koju koristi MailTrack za dobivanje potvrde činjenice čitanja potpuno je standardna. Pismo sadrži sitnu sliku, kojoj se lako može pratiti i prijaviti ga pošiljatelju. Metoda je loša jer ne funkcionira u slučajevima gdje primateljev poštanski sandučić blokira prikaz slika u tijelu poruke.

Uz činjenicu da je čitanje, MailTrack određuje vrstu uređaja s kojeg je pismo otvoreno.

Kako dodati Gmail obavijesti o isporuci i čitanju poruka

Nakon instalacije proširenja, pažljiv korisnik primijetit će da se malim potpisom počeo pojavljivati ​​u poslanim slovima, nenametljivo promovirajući MailTrack. Možete ga ukloniti ručno prije slanja svake e-pošte, no puno je praktičnije potpuno onemogućiti ovu opciju. Da biste to učinili, idite ovdje i uklonite oznaku iz točke Potpis.

  Split prozor preglednika Chrome u pola u jednom kliku

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤