Split prozor preglednika Chrome u pola u jednom kliku

Čini se da je zbog praktičnosti potrebno istodobno držati dva prozora preglednika na zaslonu. To je korisno pri prevođenju teksta u prisustvu jednog od prozora za chat i općenito u bilo kojoj situaciji u kojoj radite na jedan zadatak, ali je potrebno pratiti nešto drugo. Možete staviti drugi monitor, a vi to možete napraviti.

Split prozor preglednika Chrome u pola u jednom kliku

Očito, najučinkovitiji u smislu učinkovitosti prostora će organizirati dva prozora jedan do drugoga, tako da svaki od njih je uzeo polovinu zaslona. Srećom, sada je gotovo sve već imaju widescreen monitora i položaj u normalnoj rezoluciji ne utječe na korisničko iskustvo. Međutim, ako se povuče prozor preglednika s režimom širokih razmjera, onda se moramo boriti dugo i teško promijeniti veličinu prozora, tako da ne zauzima točno pola ekrana. Možete ga olakšati.

Proširenje za Chrome pod nazivom Tab Škare jednim klikom “presijeca” prozor preglednika u dvije identične polovice.

Split prozor preglednika Chrome u pola u jednom kliku

Podjela se odvija točno u veličini prozora. Prema tome, ako imate jedan prozor preglednika s jedne kartice na vrhu zaslona, ​​možete kliknuti na ikonu proširenja ćete dobiti prozor zauzima pola ekrana, a ako dvije kartice, dobit ćete 2 prozora s jedne kartice za svaku. Pritiskom na ikonu će se pretvoriti u pol četvrtine, i tako dalje.

Tabulatori | | Chrome web-trgovina

  Što učiniti ako je Chrome spor

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤