Kako izbrisati podatke u Google Chromeu za obrasce AutoFill

Metode za brisanje podataka koji se koriste u obliku samodovršavanja nisu jedinstveni lyfhak. Ova je funkcija omogućila programer i dostupna je u postavkama. Ali još niste mogli znati o tome.

Dovršeno uklanjanje

Prva opcija omogućuje brisanje svih lozinki bez prekida. Ako vam se to sviđa, otvorite postavke preglednika Google Chrome i odaberite opciju “Više alata”. U dijaloškom okviru koji se otvori kliknite na “Izbriši podatke o pregledavanju”.

Zatim označite okvir “Podaci za automatsko dovršavanje” i odaberite za koje razdoblje želite izbrisati prijave i zaporke. Možete izbrisati podatke koji su se pojavili u zadnjem satu, danu, tjednu, mjesecu i cijelo vrijeme.

jasni podaci: potpuno uklanjanje

Selektivno brisanje

Ako želite riješiti samo neke podatke, onda to možete i učiniti. Otvorite izbornik “Postavke”, odaberite “Prikaži napredne postavke” i potražite odjeljak “Lozinke i obrasci”.

Nasuprot liniji “Zatraži spremanje zaporki pomoću Google Smart Lock” kliknite gumb “Konfiguriraj”. Odaberite resurse s popisa na koje želite ukloniti značajku samodovršavanja. Da biste to učinili, kliknite križ s desne strane retka.

jasni podaci: selektivno brisanje

Na takve jednostavne načine, možete izbrisati podatke s bilo kojeg računala na kojem ste imali nepristojnost da unesete svoje podatke u bazu podataka preglednika.

  Split prozor preglednika Chrome u pola u jednom kliku

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤