Mitä uimari Michael Phelps syö aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi pysyäksesi kunnossa

annos

Ennen Pekingin kilpailua vuonna 2008 Phelps kertoi käyttävänsä noin 12 000 kcal päivässä, eli 4 000 kcal / ateria. Kuitenkin myöhemmin hän myönsi, että hän liioitteli hieman, mutta hän todella syö paljon.

Urheilijan päivä alkoi muna-voileipoilla, joihin kuului lähes kaikki klassiset täyteaineet, jotka vaihtelivat erilaisista juustoista ja paistettua sipulia majoneesia. Sitten hän meni pannukakkuihin suklaalla, ranskalaisella paahtoleivällä, viljoilla ja viiden muna-omenalla täydentääkseen proteiineja.

Michael illallinen koostui useista voileipäjuustoista, joissa oli juustoa ja kinkkua, energiajuomaa ja pastaa (noin 500 grammaa).

Illalla hän voisi melko syödä koko pizzan ja lisätä vielä puoli kiloa pastaa.

Vuoden 2008 olympialaisissa Phelpsin ruokavalio antoi hänelle tarpeeksi voimaa kahdeksan kultamitalin voittamiseksi. Rioon hän hidasti hieman, mutta volyymit ovat edelleen vaikuttavia. Nyt hänen aamiaisensa koostuu kupin kahvia, hedelmää, iso lautasellinen kaurajauho ja suuri omeletti kinkkua ja juustoa. Lounaalle hän voi syödä isoa voileipiä, jossa on lihapalloja (suosikki Joe Tribbiani -viiniä sarjasta “Ystävät”), ja päivälliselle jää jotain viljaa, vähärasvaista lihaa ja vihanneksia.

koulutus

Uima ei polta yhtä paljon kaloreita kuin esimerkiksi juoksu, mutta hänen harjoittelujaksollaan Phelpsilla on varaa syödä niin paljon kuin hän haluaa. Hän harjoittelee 5-6 tuntia lähes päivittäin. Harjoittelunsa huippuvaiheessa hän ui altaassa 80 km viikossa. Joskus yhden päivän aikana hän viettää kaksi harjoittelua. Michael ei vain ui, vaan suorittaa erikoisjunat ja käyttää lisävarusteita – lapiot, harjoituslevyt ja uima-levyt. Harjoitukset heidän kanssaan antavat kuorman pakaroille, jaloille, vatsalihaksille ja ylävartaloon.

Koulutusta altaan vahvuuskoulutukseen lisättiin kolme kertaa viikossa (maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin). Todellakin, Phelps pitää mieluummin harjoituksia omalla painollaan, kuten pull-ups ja push-ups. Niiden avulla voit kehittää lihasvoimaa ja kestävyyttä, mutta älä tee siitä suurta ja kömpelöä, kuten ylimääräisiä painoisia harjoituksia (rintapainatus, pysähdyspaikka jne.).

  10 reseptiä ja 10 salaperäisten hampurilaisten salaisuuksia

Muuten Michaelilla on Instagramissa profiili, joten rekisteröidy. ????

Vau! Se oli sellainen, että muistan aina … Halusin että yksi niin huono viime yönä! # last200fly #mostpainful # 20 # 24 #usa #gettysport

Kuva, jonka on lähettänyt Michael Phelps (@ m_phelps00)

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top