Miten käynnistät Chrome-selaimen nopeasti uudelleen?

Chrome-selain on aina ollut liioiteltu järjestelmäresurssien haluttomuus. Joskus hän onnistuu täysin täyttämään kaikki käytettävissä olevat RAM-muistit ja lataa joitain tehtäviä prosessorin kanssa, mutta silti se ei riitä. Tietokone alkaa hidastua ja pyytää välittömästi apua.

Helpoin tapa lopettaa tämä törkeys on yksinkertaisesti käynnistämällä Chromen uudelleen. Useimmat käyttäjät sulkevat ohjelman ja käynnistävät sen uudelleen työpöydällä tai tehtäväpalkissa olevan pikakuvakkeen avulla.

Mutta on toinen, nopeampi tapa käynnistää selain uudelleen. Kaikki eivät tiedä, että tämän toiminnon suorittamiseen voit syöttää komennon osoitekenttään chrome: // uudelleenkäynnistys. Tämä ei ole manuaalisesti tarpeellinen, koska voit tallentaa sen kirjanmerkiksi Suosikit-paneelissa.

  1. Merkitse kaikki sivut.
  2. Napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse pikavalikosta “Muokkaa”.
  3. Anna URL-kenttään chrome: // uudelleenkäynnistys, ja kenttään “Name” mikä tahansa nimi.

kuinka käynnistää Chrome uudelleen

Ennen tämän selaimen kromin elvyttämismenetelmää kannattaa muistaa, että kaikki avoimille välilehdille syötetyt tiedot saattavat kadota. Siksi ennen tallentamisen aloittamista varmista, että olet tallentanut tekstit, kommentit, viestit ja niin edelleen.