Трикове, които момичетата удължават краката си на снимката

Всичко започна с това, че в интернет, видях позната картина, на която е поставен краката си неестествено. Тя седна на дивана в маратонки и по някаква причина, сложи двата крака върху петите. Аз, като един любопитен човек отиде да питам приятели защо Таня сложи двата крака на пръстите? Отговорът ми беше даден бързо, а той лежеше в това, че така постави тези крака момичета, които искат да ги (т.е. краката) изглежда по-тънък и по-дълго. Тогава открих цял свят от трикове, които момичетата използват, за да заблудят нашия брат.

Трик # 1. Крак на чорапа!

Най-лесният начин да се покаже на снимката, че си слаб крак и прасец почти като професионален бегач – го постави в подножието на върха. Обикновено поставете само един крак върху пръстите, показвайки парче хайвер …

… и понякога слагат два крака на пръстите, без да си мислят колко странно изглежда отвън. Но краката изглеждат по-дълго!

Снимка от списание bit.ua
Снимка от списание bit.ua

Dodge № 2. Обувки с цвят на месо и токчета

Понякога токчета носят токчета, защото понякога дори ги харесват, а понякога и костюм за облекло. Но особено често петите се носят, за да станат по-високи и да направят краката визуално малко по-дълги. Но царете сред магическите удължаващи обувки – това, разбира се, обувки са плътно оцветени. Ако видите на снимката такива обувки на момичето, тогава знаете: с дължината на краката тук вероятността за трик е 90%.

margo_black / Shutterstock
margo_black / Shutterstock

Такива обувки в англоговорящия интернет се наричат ​​голи обувки.

Трик # 3. Всичко с висок колан

Наскоро повторно оформени поли и панталони с висока талия са забележителни за визуално удължаване на краката на снимката. Само наистина тънки и дълги крака изглеждат хладни в дънки с ниска талия. Останалите трябва да носят тези неприятни елементи от дрехите. Спомнете си за това.

Обувки за тяло, високи дънки и малко на Photoshop - ПРОФИТ!
Обувки за тяло, високи дънки и малко на Photoshop – ПРОФИТ!
Ким Кардашан наистина иска краката по-автентични :)
Ким Кардашиан наистина иска краката по-автентични 🙂

Дори и за визуално разширение на краката в снимката, момичетата могат да използват оръжия от миналото – панталони за коляното.

Blusky коленичи от коляното - +36 мм до дължината на краката
Blusky коленичи от коляното – +36 мм до дължината на краката

Понякога е умишлено за виртуалното удължаване на краката да носите тесни панталони (за които се намират) и обувки от същия цвят. Често по-тъмни.

Sooooooooo loooooooooong!
Sooooooooo loooooooooong!

Трик # 4. Бронз!

Просто цитирам от един сайт, който описва как работи този метод. По-добре да кажа, че просто няма да работя. 🙂

Гладките дъбени крака изглеждат по-дълги и по-тънки. Не е необходимо да се тенте в модерен курорт. Имаме таен агент – бронз. Изберете бронзиращ агент с ефект на трептене. Тънка светлина ще добави лекота към краката ви поради вертикално отблясъци. Поставете бронзора на краката си, концентрирайки се върху краката, това оптично разширява краката.

Вход на подиума само с бронз!
Вход на подиума само с бронз!
Всички използват бронзер. И все още не сте?
Всички използват бронзер. И все още не сте?

В САЩ има бутилка бронз от $ 59. В противен случай, отколкото инвестицията, тя не може да бъде наречена.

Трик # 5. Горещи рамене обувки и ботуши

Всичко е просто. Острите обувки на крака, поставени на пръстите (вж. Номер 1), по същество удължават крака на снимката.

Еверет Колекция / Shutterstock.com
Еверет Колекция / Shutterstock.com

Трик # 6. Широки панталони

Сестри на Олсен ще ви покажат снимките на снимката по-долу, тъй като широките панталони визуално увеличават дължината на краката на снимката. Не много, но по-добре от нищо!

Еверет Колекция / Shutterstock.com
Еверет Колекция / Shutterstock.com

Трик # 7. Технологичен

За да се помогне на момичетата с къси крака от природата, идват технологии. Такова популярно приложение има в широка гама от приложения – Spring. Тя ви позволява да разширите снимката на носа, направена на смартфона, чрез параметъра за растеж. Не можеш просто да станат по-високи, но и удължават краката поотделно, без да харчите пари за бронзант, нови обувки, панталони и други изисква само за една снимка боклук.

Краката ви ще са дълги, дори и в китайските крокове
Краката ви ще са дълги, дори и в китайските крокове

Погледнете сайтовете за запознанства и социалните мрежи с критични снимки, приятели.

Пролет не е само за мъже! = ^. ^ =
Пролетта работи не само с хора! = ^. ^ =