5 сайтове с безплатно обучение за идеалното тяло

1. Безплатни обучители

На този сайт ще намерите осем безплатни програми за хора с различни нива на обучение. Уроци за дома и фитнес, кардио, план за растежа на мускулите и силата обучение с експандери и фитнес топка, Кръгова тренировка и програма за тези, които за пръв път на фитнес. Всичко това е безплатно, просто трябва да се регистрирате, за да видите програмите в профила си.

Безплатни треньори
Списък на обученията Безплатни обучители

Преди да започнете обучението, сайтът ви помага да създадете подходящ график и да вземете товара. Вие отпразнувате Вашето ниво на физическо обучение, колко дни седмично имате намерение да направите, което разделя предпочитанията ви и други параметри. Завършеният план за обучение се зарежда във вашия календар.

В самата програма се предлагат два варианта на упражнения. Можете да изберете: да направите само едно нещо, да изпълнявате или да ги редувате от обучение до тренировка.

Безплатни обучители: програма за обучение
Упражнения от програмата

Ако кликнете върху всяко упражнение, ще видите таблетка с работещи мускули, правила за изпълнение и снимка или хифа. Ако това не е достатъчно, можете да копирате името и да гледате видеоклиповете в YouTube.

Картови упражнения

Също така на сайта има вашият дневник за обучение, възможността да запазвате публикации за вашето обучение и да добавяте снимки.

Безплатни обучители: дневник за обучение
Добавяне на запис

А за тези, които обичат да се развиват в компанията на съмишленици, е възможно да се създаде собствена група. Могат да бъдат полезни за мотивация.

Безплатни обучители →

2. Тренировка

Това е истинско съкровище за тези, които искат да се справят с теглото на тялото си и нямат нищо против да закупят бар или да го намират близо до къщата. Има програми от чудовища kalsteniki, съвети за овладяване на различни упражнения и превод на инфографии от чужди сайтове.

тренировка
Програми workout.su

В допълнение, предишните издания на програмата “100-Day Vorkut” са свободно достъпни. Всеки от тях включва няколко големи блока с информация, която ще бъде полезна за всеки новодошъл: обучение, редовност, техника, хранене, дишане и много други.

Тренировка: базова единица
“100-дневен vorkut”, базовото устройство

Всичко това е безплатно и е достъпно без абонамент и регистрация направо на сайта. Освен това има приложение за iOS. Вярно е, че е по-полезно за тези, които ще участват в “100-дневния вокатут”.

Workout.su →

3. Мускул сила

Има много програми за всякакви цели и ниво на подготовка. Те са разделени на категории: за отслабване, изграждане на мускули, увеличаване на здравината и т.н.

Мускули и сила: програма за обучение
Категории програми

Описанието на програмата показва целта, оборудването, редовността на обучението и нивото. Ако програмата Ви е подходяща, изтеглете PDF файла.

Мускули и сила: описание на програмата
Описание на програмата

Във всяка тренировка има връзки към страница с описание и видео, показващи упражнението, така че можете да използвате програмите дори и без знанието на английски. Ако няма връзка, просто копирайте името на YouTube и гледайте видеоклипа с техниката.

Мускули и сила: Вашата тренировъчна програма
PDF файл с програмата

Освен това сайтът има планове за полезни диети, които да допълват обучението с правилното хранене.

Мускули и сила: храна
Планове за диети

мускул Сила →

4. Exercise.com

Тук ще намерите 638 тренировъчни плана, от които 26 са безплатни. Вляво има филтър по пол, ниво, цели, брой уроци на седмица. Там можете да настроите филтъра на цена и да видите само безплатно.

Exercise.com
Избор на тренировки

В програмата ще видите целевите мускули и обучаваните списък качество на упражнения с видеото, броя на групите и повторения, и времето за почивка между сериите.

Exercise.com: програма за обучение
План за обучение

На дъното има готов график за хранене в PDF файл с различни опции за здравословно хранене и закуска. Това е не само съвети “се яде нещо, избягвайте да го” стил, както и подробен план, показващ калории и BZHU и десет варианта на специфични ястия.

Exercise.com: план за хранене
Подробен план за хранене

В допълнение към услугата има и мобилни приложения за iOS и Android, в които можете да планирате дейност и да запазите дневник за обучение.

Exercise.com: приложение Exercise.com: приложение за Android

Между другото, ако решите да купите тренировки, всички планове на PRO са на разположение за платен абонамент за 99,99 долара годишно.

Exercise.com →

5. WodCat

Ако ви харесва VIIT или се занимавате с crossfiting, не забравяйте да отидете в WodCat. Този генератор за WOD (ден тренировка) ще ви помогне да създадете подходяща програма за всеки ден.

WodSat
WodCat филтри

В филтрите, можете да посочите категорията (AMRAP, 1RM, EMOM и така нататък), модалност (гимнастика, вдигане на тежести, metkon и комбинации от тях), описа и нивото на сложност. В резултат на това ще получите списък с подходящи WOD с описание на руски език.

WodCat: безплатни тренировки
Списък на дрогата

Ако не ви е интересно какво да правите, има произволен генератор за WOD. С едно кликване и готово обучение за днес пред вас.

WodCat: произволна програма
Случайни WOD

В допълнение, WodCat има описание на руски упражнения и видео с технологии. Просто не забравяйте, че сложните упражнения, например изтръгване или аута на хоризонтален бар, ще бъде почти невъзможно да се овладеят без треньор.

WodCat: описание на упражнението
Описание на упражнението

WodCat има приложения за iOS и Android, така че е удобно да ги използвате в салона или в кръстовидната кутия.

WodSat →