10 sportsudstyr til hjemmet gym

En løbebånd, en motionscykel og en svensk væg er også sportsudstyr, men normalt tager de for meget plads og bruges ikke til deres formål, men mere som en tøjhænger. Udstyret, der er angivet nedenfor, tager lidt plads.

TRX

TRX
coretrainingtips.com

TRX er en meget praktisk simulator til funktionel træning. Derudover kan den tages med dig på forretningsrejser eller endda helligdage, da det er let, tager lidt plads og for at øve det, er det nok at finde en stærk jamb, der vil modstå din vægt. ????

Mere detaljeret:

  • 5 øvelser med TRX for løbere →
  • Guide til øvelser med løkker TRX →

Medbol

Medbol
barabashovo.ua

Medbol er en temmelig billig simulator, der ikke optager meget plads, så det kan gemmes sikkert selv i et lille rum. Medbolas standardvægt er fra 1 til 11 kg, men der er muligheder og tyngre: 50, 60 og endog 75 kg. Overfladen er normalt lavet af tæt groft gummi, som ikke tillader medbola at glide. “Fyldning” består som regel af savsmuld, sand eller en speciel gel.

Mere detaljeret:

  • Medbol – billig og kompakt træner →
  • VIDEO: 33 øvelser med en medicinsk bold fra mænds sundhed →

Gymnastikhjul (hjul til fitness, rulle til pressen)

Gymnastikhjul (hjul til fitness, rulle til pressen)
sportmaster.ru

Gymnastikhjul betragtes som et af de bedste værktøjer til at arbejde på pressen. Udover pressen er også musklerne i ryggen, brystet, arme og ben med i arbejdet.

Ud over standardversionen med et hjul er der andre modifikationer: med to og fire hjul med en returmekanisme og et fordrevet tyngdepunkt.

Video 1

Video 2

vægtning

vægtning
nicebike.ru

Lodder anvendes typisk til ekstra belastning under træningen. Denne vægtning kan være til fødder (0,5-10 kg), Hand vægtning (0,5-2 kg), vægtning talje (3-21 kg), veste-vægtning (4-64 kg) og endda med handsker vægtning (for det meste brugt til at producere en skarp og stærk virkning).

  Træning med vægte: 20 øvelser, som du aldrig har prøvet

I billigere versioner er vægten ikke reguleret, fyldstofet er en speciel sand. En dyrere og kvalitativ mulighed er pladevægtvægte, hvis vægt kan justeres ved at tilføje specielle plader (vægten af ​​en plade er 50-400 g).

Med vægtning agenter udføre standard øvelser, som indtil da blev udført uden ekstra vægt, løbe og endda svømme. I dette tilfælde skal bevægelserne være glatte.

Det er tilrådeligt at starte med en lille vægt og gradvist øge belastningen. Vægt kan enten tilsættes eller subtraheres. Vægtreduktion øger belastningen med antallet af tilgange eller afstand (hvis du løber) og hjælper med at undgå den vanedannende effekt.

Video 1. Vægtning for benene

Video 2. Vægtning til benene

Video 3. Vægt for hænder

Video 4. Veinvægtning

Massage ruller

Massage ruller
blackroll.com.ru

Med massageruller udføres ikke øvelser, men de redder de trætte muskler efter træning og ryggen efter en lang arbejdsdag på computeren, så vi simpelthen ikke kunne passere forbi. De kommer i forskellige diametre, forskellig stivhed, med en glat eller præget overflade.

Video 1. Arbejder med hele kroppen

Video 2. Arbejde med rygsøjlen

Video 3. Slip af smerten i nedre ryg

håndvægte

håndvægte
shop.interatletika.com

Klassiske håndvægte er solidstøbte, det vil sige, deres vægt ændrer sig ikke. Derfor er det bedre at købe et sæt med forskellige vægtkategorier for at justere byrden. En mere økonomisk mulighed både i form af penge og i form af rum – sammenklappelige håndvægte, som giver dig mulighed for at justere vægten ved at tilføje eller fjerne flytbare diske.

Mere detaljeret:

  • VIDEO: 38 varianter af øvelser med håndvægte fra mænds sundhed →

  4 øvelser, der hjælper med at komme af med rygsmerter

Jump Rope

Jump Rope
championnet.ru

Selvfølgelig er reb bedre at hoppe på gaden. Men hvis du er sikker på blødheden i dine spring eller bor i stueetagen eller i et privat hus, så kan det blive din hjemme-simulator. ????

Mere detaljeret:

  • VIDEO: 50 forskellige øvelser med et reb →
  • Øvelser med et reb til begyndere og pro →
  • VIDEO: Sådan hoppes reb korrekt + ZWOW # 70 →

Pilates Ring

Pilates Ring
yogistar.com

Den isotoniske ring til pilates er en universel sportslig enhed og studerer perfekt hele kroppen. Den kan bestå af to diametre: en kvindelig version på 35 cm og en mulighed, der er mere egnet til mænd, med 38 cm.

Video 1

Video 2

Video 3

Sandtaske (sandpose)

Sendbeg
itf-shop.ru

Sandbag er et andet sportsligt projektil, der passer perfekt ind i konceptet med et hjemmeklub. Dens vægt varierer fra 10 til 100 kg, og du kan ændre det selv ved at købe et specielt fyldstof eller bare gå til nærmeste strand efter sand. Hovedprojektet ved dette projektil er, at sandet indvendigt bevæger sig og stabiliserer kroppens position, som du skal forbinde til at arbejde med alle kroppens muskler, selv dem, som du tidligere ikke har mistanke om. ????

Video 1. En 26-minutters træning for hele kroppen

Video 2. 15 øvelser med sandtaske

Video 3. Kvindelig kardioversion med sandsække

expander

Tape-expander
gripboard.ru

Expander – sportsudstyr, der hjælper de arbejdende muskler på grund af dens kompression og udspænding. Der er et stort antal af ekspandere (carpal, skulder, rørformede bundter, “sommerfugl”, ekspandere skiløber, svømmer, bokser og multifunktionelle), men vi besluttede at stoppe ved en af ​​de mest simple og universelle – ledninger og tape-expander. Harness bedre at arbejde musklerne i hænder, og båndet er perfekt til arbejde på fødderne.

  Hvad er forskellene mellem fartlek, tempo og interval træning

Video 2. 10-minutters træning med en ekspander

Video 2. Øvelser for hele kroppen

Video 3. Øvelser til underkroppen

4. Øvelser til overkroppen

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤