Jednostavan način da postanete potpuno nevidljivi na Facebooku

Ponekad se čini da je vrlo teško sakriti se od svega vidljivog oka Facebooka. Međutim, postoji način da to učinite.

Kada dovršite taj postupak, nitko osim vas ne može pratiti vašu aktivnost na Facebooku, gledati fotografije, osim ako vaši prijatelji i dalje mogu vidjeti vaš glavni profil.

Napomena: ne morate mijenjati sve postavke Facebooka, što će se dalje raspravljati. Možete promijeniti samo ono što smatra potrebnim.

1. Kliknite ikonu lokota u gornjem desnom kutu profila, a zatim kliknite “Pogledajte druge postavke”.

Facebook

2. Preselili ste se u odjeljak “Postavke i alati za privatnost”. Sada u stavci “Tko može vidjeti vaše publikacije u budućnosti?” Morate promijeniti postavke na “Samo ja”.

Facebook

3. Zatim možete ograničiti pristup prošlim zapisima. Kliknite “Ograniči pristup prethodnim publikacijama”, a zatim potvrdite radnje klikom na “Primijeni ta ograničenja u prethodnim publikacijama”. Sada će vaša prošla evidencija biti dostupna samo prijateljima, a drugi korisnici, uključujući prijatelje prijatelja, neće ih moći vidjeti.

Facebook

Facebook

4. U odjeljku “Tko vam može poslati zahtjeve za dodavanje prijateljima?”, Zamijenite “Sve” pomoću “Prijatelji prijatelja”. Tako možete značajno smanjiti slučajne zahtjeve za dodavanje prijateljima koje redovito primate.

Facebook

5. U stavci “Čije publikacije želim filtrirati u pristigloj pošti”? Promijenite glavni filtar na poboljšano filtriranje.

facebook

6. Ako ne želite da vas svi korisnici mogu pronaći na adresi e-pošte, u odjeljku “Tko vam može pronaći adresu e-pošte koju ste naveli”. mail? “, promijenite” Sve “u” Prijatelji “.

facebook

7. Ista shema odnosi se na stavku “Tko vam može pronaći telefonski broj koji ste naveli?”.

facebook

8. Ako ne želite da vas drugi ljudi pronađu pomoću tražilica, nemojte imati kvačicu pored opcije “Dopusti tražilicama povezivanje s vašom Kronika”.

Facebook

9. Zatim idite na stavku izbornika “Kronika i oznake”, odaberite “Samo mi” nasuprot svim stavkama, a u posljednjem stavku “Tko vidi preporuke oznaka kada se preuzmu osobe s sličnim slikama?” Odaberite “Ništa”.

Facebook

10. Također, ne zaboravite uključiti opcije kao što su “Pošalji bilješke koje su preuzeli prijatelji prije objavljivanja u vašoj Kronici” i “Slanje napomene koje drugi korisnici izrađuju u svojim publikacijama prije nego što se pojave na Facebooku”.

facebook

11. Ako ne želite da publikacije budu dostupne nekome osim vašim prijateljima, idite na stavku izbornika Pretplatnici i promijenite opciju “Sve” u “Prijatelji” u kontekstu “Možeš se pretplatiti na moje ažuriranje”.

facebook

12. Nakon toga idite na stavku izbornika “Oglašavanje”, pored “Stranice trećih strana” kliknite gumb “Uredi” i odaberite “Ništa”. Učinite isto sa stavkom “Oglašavanje i prijatelji”, što je ispod.

facebook

13. Konačno, idite na stavku izbornika “Programi”. Odaberite “Stare verzije Facebooka za mobilne uređaje” → “Samo ja”. Stoga će vaše prethodne publikacije koje su napravljene pomoću starih mobilnih aplikacija za Facebook koje nemaju ugrađenu funkciju odabira publike postaju nedostupne drugim korisnicima.

facebook

Loading...