Kasvun lisääminen 25 vuoden jälkeen

Tiedämme, että henkilö kasvaa tietyn iän (tytöt – jopa 18, kaverit – jopa 24 vuotta). Kasvun päätyttyä. Onko mahdollista kasvaa 25 vuoden jälkeen? Jotta voit vastata tähän kysymykseen, sinun on ymmärrettävä kasvun prosessi.

Miksi me kasvatamme

Mies kasvaa lisäämällä luiden pituutta. Ja tämä prosessi jatkuu, kunnes luukadon vyöhykkeet ovat täysin suljetut – ristisillä vyöhykkeillä selkärankaan ja putkimaisten luiden päähän. Vaikka näillä alueilla on karkea kudos, on mahdollista lisätä merkittävästi kehon pituutta kasvuhormonien vaikutuksen alaisena. Kun rustovyöhykkeet sekoittuvat iän myötä, se estää kasvua.

On käynyt ilmi, että luiden laajenemisen takia 25 vuoden jälkeen tapahtuva kasvu ei toimi, paitsi kirurgisen toimenpiteen avulla. Mutta on mahdollista “venyttää” kehosi muutama senttimetri. Ja se ei ole liian vaikeaa.

Kasvun lisääminen

Tämä voidaan saavuttaa venyttämällä kirurgiset kiekot. Koko asia on, että ihmisen selkäranka koostuu 24 nikamasta, rituaalista ja koccyxistä. Kierren väliin kuuluvat välilevyt, jotka absorboivat ja absorboivat kuormituksen ja tarjoavat selkärangan joustavuuden johtuen siitä, että ne koostuvat rustokudoksesta. Ja jos tämä rusto, sitä voidaan venyttää, mikä johtaa rungon pituuden kasvuun.

Kasvun lisääminen 25 vuoden jälkeen: selkärangan rakenne
spinet.ru

Itse asiassa useimmat ihmiset ovat 2-6 cm (ja vielä enemmän) alle niiden maksimaalisen mahdollisen kasvun. Syynä tähän on selkärangan kiekkojen pehmeä luonne, joita painovoima ja korkea paine pakkaa, joita voi aiheutua esimerkiksi huonosta asennosta, nostamalla painoja pään yläpuolella.

Siksi, vaikka harjoitat säännöllisesti venytysharjoituksia, kasvu ei pysy vakiona, ellei korjaat asentoasi, lopeta painojen nostaminen päähän ja vahvistaa vartalosi lihaksia.

Kuinka paljon voit lisätä kasvua

Lasketaan. Kierteessä on 23 selkäydinlukkoa. Jos venytät kukin niistä vain 3 mm: iin, niin voit lisätä noin 7 cm: n korkeuden. Ei paha, eikö?

  Miksi me overeat: 5 yleistä syytä

On olemassa tapaus, jossa yksi sirkusartisti voisi kasvaa lavalle jopa 16 cm vain venyttämällä selkärankaa.

Mitä harjoituksia lisää kasvua

Esillä on paljon erilaisia ​​harjoituksia selkärangan venyttämiseksi. Korostaisin vain muutamia yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista. Ne riittävät aloittamaan.

1. Siirry vaakatasossa

Ehkä tämä on yksinkertaisin kaikista harjoituksista. Sinun on vain ripustettava palkkiin ja pysyttävä tässä asennossa 15-30 sekuntia. Loput teoksista tekevät vetovoiman voimasta. On suositeltavaa harjoittaa 2-3 päivittäin.

Näin se näyttää:

2. selkärangan laajeneminen

Kasvun lisääminen 25 vuoden jälkeen: selkäydinneste
pad2.whstatic.com

Tämän harjoituksen suorittamiseksi sinun on mentävä vatsasi alaspäin ja venytettävä kädet jalkoineen niin, että muodostuu suora viiva. Nosta nyt vasenta kättäsi ja sen takana – vasen jalka. Pidä tässä asennossa 20-30 sekuntia ja vaihda sitten käsivarsi ja jalka. Tee 2-3 lähestymistapaa.

3. Kissan venyttely

4. Harjoittele “Cobra”

johtopäätös

Jos olet sitoutunut venyttämään selkärankaa, älä unohda vahvistaa ylävartalon lihaksia, etenkin lehdistöä. Loppujen lopuksi mitä voimakkaammat lihakset ovat, sitä suurempi niiden painovoima, joka esiintyy vartaloon johtuen painovoimasta tai huonosta asennosta.

Muista: venyttää vartaloasi useita senttimetrejä ei ole vaikeaa, samoin kuin menettää nämä senttimetrit, jos lopetat harjoituksen säännöllisesti.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤