Az iCloud meghajtó használata

Az Apple nem tudja, hogyan hozhat létre online szolgáltatásokat.

Már sokszor hallottam ezt a mondatot. Módosította ezt a vállalat az iCloud Drive-val – egy új felhő tároló? Talán igen. A szolgáltatás meglehetősen érdekes, és a jövőben számos hiányosság javításával válik az egyik legnépszerűbb felhő tárolóvá.

Az iCloud Drive különböző platformokon használható: Mac, iOS, Windows és akár böngészővel is. Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan.

Mac

Pillanatkép 2014-10-19-ról 20.42.59-kor

A Mac-en minden egyszerű. A Finder Kedvencek lapján megtalálható az iCloud meghajtó lap. Ha nem, győződjön meg róla, hogy engedélyezi az iCloud meghajtót az iCloud beállításokban. Fájl feltöltéséhez a felhőhöz csak helyezze át ezt a mappát. A mutató azt mutatja meg, hogy mennyi ideig marad a letöltés végéig.

iOS

Az iOS meghajtó iOS meghajtón való használata tele van kérdéseket az Apple-vel kapcsolatban? Nincs külön alkalmazás az iOS rendszerhez. Az iCloud Drive-ról letölthető vagy letölthető egyetlen mód a harmadik féltől származó alkalmazás (Documents vagy PDF Expert) telepítése, és a művelet elvégzése a kívánt fájllal. Hacsak nem idióta, ez a döntés már nem nevezhető többé.

WIndows

Az iCloud meghajtó használata Windows rendszeren, itt le kell töltenie az iCloud telepítőprogramot.

háló

Pillanatkép 2014-10-19-ról 20.51.52-kor

Az iCloud meghajtó böngészővel is használható. A Firefox 22-es vagy újabb verziója támogatja, a Chrome 28 vagy újabb verzió és a Safari 6 vagy újabb. A felhő maga az icloud.com webhelyen található

Alapértelmezés szerint mindegyik 5 GB szabad helyet kap. A frissített és meglehetősen olcsó árak lehetővé teszik, hogy 20 GB-ig vagy annál nagyobbra növelje. Azzal kapcsolatban, hogy hogyan szerezhet további helyet az iCloud Drive-ban, itt találsz.

Elkezdte használni az iCloud meghajtót? És látja azt a lehetőséget, hogy áttérjen a népszerű felhő tárolóról? Még nem vagyok.