Hogyan készítsünk el egy PDF-fájlt egy kis képernyőn történő olvasásra

Mindenki, aki gyakran olvas könyveket vagy magazinokat PDF formátumban elektronikus olvasókon vagy más, kis képernyőn megjelenő eszközökön, megegyezik abban, hogy az öröm nem olyan kellemes, mint amilyennek tetszene. A kényelmetlen görgetősávok, a túl kicsi szöveg és a nagyítás megkönnyíti a leolvasási folyamatot egy kényelmetlen formátumú küzdelemben. Ezért szeretnénk bemutatni egy kis segédprogramot, amely segít megoldani ezeket a problémákat.

mint a kis képernyőn való olvasás kényelmével

K2PDFOpt Olyan program, amely képes előállítani a fájljait a kis képernyőjű (6 hüvelyk) képernyőn lévő eszközök olvasására. A fájl feldolgozása során a program elrejti az üres mezőket, beállítja az oldal méretét, formázza a szöveget a jobb töltés érdekében. A program különösen hasznos alkalmazása kétoszlopos szövegek feldolgozására szolgál. A program honlapja számos példát mutat be a program eredményeire.

A program törli az üres mezőket, beállítja az oldal méretét, formázza a szöveget a jobb kitöltés érdekében

A K2PDFOpt program egy parancssori segédprogram, ezért szinte nincs interfésze. Mindössze annyit kell tennie, hogy elindíthatja a fájl konverzióját, ha a könyvet PDF formátumban az alkalmazás ikonjára húzza. Ha fájlt tartalmazó mappát húz, egy kötegelt konverziót hajt végre.

a fájlok olvasható formátumba konvertálása

A program befejezése után a program egy új, már optimalizált fájlt ment el a mappában az eredetivel, de más néven.

A K2PDFOpt előnyei közé tartozik a teljesen automatikus üzemmód, a többféle fájl konvertálásának lehetősége, a különböző oszlopokban lévő szövegeket tartalmazó dokumentumok kiváló munkája. A program hátránya a túl nagy fájlméret az átalakítás után, ami akadályként szolgálhat egyes eszközökön.

K2PDFOpt (Windows, Linux)

Loading...