Henkilökohtainen kokemus: toimistotyöntekijä menetti painonsa 110-86 kiloa 3 kuukauden ajan

Näitä valokuvia tarkasteltaessa saattaa tuntua, että he ovat erilaisia ​​ihmisiä: 40-vuotiaan talonpoikanen, jolla on oluen vatsa ja urheilullinen kaveri 25 vuotta. Tämä kuulin useimmilta ihmisiltä, ​​jotka näyttivät tämän kollaasin. On vaikea uskoa, mutta valokuvissa, jotka on otettu kiinni, ero niiden välillä on 5 kuukautta. Nyt kerron sinulle, mitä tapahtui tänä aikana. ????

Kuinka tulin tällaiseen elämään?

En sano, että olen innokas urheilija, mutta 29 vuotta olen harrastanut erilaisia ​​urheilua ajoittain. Se oli painonnosto, nyrkkeily ja kickboxing.

Näin tapahtui, että noin 3 vuotta sitten löysin hyvää työtä suuressa kaupungissa ja muutin sinne. Työ tuotti hyvät tulot, hyvin joustava aikataulu ja paljon vapaa-aikaa. Näyttäisi siltä, ​​että kaikki on viileä, voit elää ja nauttia (kuten minä), ja sitten laiskuus voitti minut. Työssä asiat menivät hyvin, mutta samaan aikaan sain perusteellisesti urheilua ja terveyttä. Alkoholi, pikaruokaa, järjestelmän puute ja laiskuus tekivät työnsä – tulos on ilmeinen.

Aloin painaa 110 kg ja korkeus 175 cm. Hengenahdistus, jatkuva närästys, nivelkipu, paine ja muut rasvaiset ihmiset haavoittivat minua. Ajattelin, että jos tällaisissa ongelmissa on 28 vuotta, niin mitä tapahtuu 38? Ja 48? Voinko selviytyä tähän ikään tämän elämäntavan kanssa? Tuona aikana tehtiin vankka päätös huolehtia itsestään.

Miinus 24 kg 3 kuukauden ajan

Kaikesta asiasta. Ensimmäinen asia, jonka aloitan, on motivaatio ja kurinalaisuus. En pureskele näitä käsitteitä ja menen psykologiaan. Kerron vain, kuinka se toimii minulle.

1. Tieteenala ja motivaatio

Motivaatio on selkeä tavoite ja ymmärrys, jonka saavuttamiseksi tämä tavoite saavutetaan.

Minun esimerkki

Tavoitteena on poistaa mahalaukku ja painaa 85-87 kg.

Sen vuoksi, mitä teen,

  • on hyvä terveydentila;
  • olla hyvässä kunnossa;
  • näyttää hyvältä;
  • jälleen houkuttelevat tytöille.

  Mikä on haitallista rungonostimien suhteen ja miten ne ovat turvallisia

Tieteenala on päivittäinen askel päämäärään, ei väliä mitä. Annetaan kakku, kun todella haluat; Älä kajota juhliin, kun kaikki ympärillä juo ja tarjoaa sinulle; mennä ulos ajettaessa, kun sataa tai kylmää ulkona; mennä harjoitteluun työn jälkeen, vaikka väsyneenä ja niin edelleen.

2. Virta

Toinen tärkein asia. Ravitsemus on 70% menestys.

Minä suljin pois ruokavaliostani kaiken rasvaisen, makeat, paistetut öljyssä, suolainen, makea, pikaruokaa ja alkoholia.

Päivittäinen ruokavalio näyttää tältä.

Klo 8.00 – 150-200 g keitetyt tattari tai kaurajauho (vedellä, ilman suolaa, ilman öljyä, ilman sokeria – vain tyhjää puuroa).

11:00 – 150 grammaa tattari tai kaurajauhe + 150 grammaa vihanneksia (vihannekset voivat olla mitä tahansa, lukuun ottamatta perunoita ja mikä tärkeintä – ilman öljyä ja suolaa).

14.30 – 100-150 g proteiiniruokaa (kananrintaa, vähärasvaista kalaa, vähärasvaista naudanlihaa) + 100 g vihanneksia.

18:00 – 100-150 g proteiinia + 100 g vihanneksia.

21: 00-22: 00 (harjoittelun jälkeen ja ennen nukkumaan menoa) – 200 g vähärasvaista raejuustoa.

Tätä valikkoa varten ei tarvita vakavia kulinaarisia taitoja. Kaikki on hyvin yksinkertaista ja kestää enintään 20 minuuttia päivässä.

Haluan myös huomata, että kunkin annoksen massa ilmoitetaan valmiissa muodossa. Käytän äärimmäisiä painoja hyvin harvoin ja otan kaiken silmissä, olen jo tottunut siihen.

Juon myös paljon vettä, noin 3,5 litraa päivässä. Teetä, kahvia ja muita juomia ei lasketa – vain pelkkää vettä. Se nopeuttaa rasvanpolttoa. Yritän syödä samaan aikaan.

Joten syön 6 päivää viikossa. Eräänä päivänä viikossa annan itselleni syödä mitään ruokaa. Voit tehdä samoin, mutta mikä tärkeintä – ilman fanaattisuutta. ????

Alkoholi on parempi olla juottamatta ollenkaan, mutta jos todella haluat, niin ei enempää kuin kerran kuukaudessa!

Urheiluravitsemuksesta käytetään BCAA: ta (aminohappoja), L-karnitiinia (kiihdyttää rasvan polttamista), vitamiineja ja adaptogeeneja. En suosittele koko lähimmän urheiluliikkeen ostoa, ota ensin yhteyttä asiantuntijaan.

  Bouldering – kalliokiipeilyä niille, jotka pelkäävät korkeuksia

3. Urheilu

Urheilun on oltava läsnä. Se auttaa meitä palamaan ylimääräisiä kaloreita, jotka ovat jo raskaita taitoksia.

On tärkeää nauttia koulutuksesta, joten valitse haluamasi. Olen mukana kamppailulajeissa ja minä rock, joskus aamulla.

Harjoittelun tulee olla vähintään kolme viikossa ja mieluiten viisi, mutta on tärkeää keskustella lääkärin kanssa ja kuunnella kehoa.

Ei ole välttämätöntä liioitella itsesi ja rikkoa itsesi, mutta et voi olla pahoillani itsellesi.

Jos olet liian laiska mennä kuntosalille, 40 minuutin päivittäinen ajelu on loistava vaihtoehto.

Paras tapa on löytää hyvä valmentaja, joka auttaa sinua valitsemaan harjoitusohjelman. Valmentajan valinta perustuu paremmin opiskelijoiden tuloksiin. Esimerkiksi puhumme simulaattoreista ja ravitsemuksesta kahden valmentajan kanssa, joista jokaisella on yli 20 vuoden kokemus ja satoja onnistuneesti koulutettuja urheilijoita. Olen mukana kamppailulajien keskuudessa kaverit, jotka kerran osoittanut erinomaisen tuloksen urheilu ja myös onnistuneesti kouluttaa opiskelijoita.

Olen mukava tehdä MMA 3 kertaa viikossa ja 2 kertaa kuntosalilla. Sattuu, että olen hyvin väsynyt, tässä tapauksessa otan tauon 2-3 päivää ja sitten palaan.

4. Nukkuminen

Painonpudotuksen aikana on tärkeää saada riittävästi unta. Lepoa tarvitaan 7-8 tuntia, on suositeltavaa makaamaan joka päivä ja nousta samaan aikaan. Keho tottuu siihen ja jonkin ajan kuluttua alkaa herätä ilman hälytystä. Menen nukkumaan klo 23: 00-00: 00, herätä klo 7.00 ja 8.00.

5. Tulosten seuranta

Tehtävän vaikean matkan aikana sinun on ymmärrettävä, kuinka paljon olet mennyt ja kuinka paljon jäljellä on. Mitan kaksi parametria: vyötärön paino ja tilavuus. Kun aloitin, painoni oli 110 kg ja vyötärö – noin 150 cm. Nyt – 86 kg ja 96 cm. Punnitsen itseni ennen jokaista harjoittelua ja sen jälkeen mitataan vyötäröä kerran viikossa. Tulokset kirjataan älypuhelimen muistiinpanojen avulla.

  Lihasmuisti: mitä se on ja miten sitä käytetään

Otan myös kuvia peilin edessä noin kerran kuukaudessa. Täällä myös työn tulokset ovat havaittavissa.

Kun näet ainakin pienet positiiviset muutokset, se on miellyttävää ja motivoituu entistä enemmän kohti tavoitetta.

Kaikkien edellä mainittujen kohtien sääntöjen mukaan muutokset ovat väistämättömiä.

6. Ympäristö

Tärkeä asia. Kun kaikki ympärilläsi tukee sinua, polku tavoitteeseen on helpompaa.

Kommunikoin ihmisten kanssa, jotka ovat jo saavuttaneet samanlaisia ​​tuloksia valmentajien ja urheilijoiden kanssa. Kun olet tällaisessa kokoontumisessa, sinusta tulee täynnä tätä energiaa ja päässänne koko ajan on ajatuksia harjoittelun tai pizzan ohittamisesta. ????

Useimmat ystäväni, sukulaiset ja ystävät ovat tyytyväisiä saavutukseni. Se on hyvin latautuva.

tulokset

Pääsin tavoitteeseen ja painoin nyt 86 kg. Hän alkoi näyttää vielä hieman nuoremmalta kuin hänen vuotensa, eikä hän tunne 29-vuotiaana, mutta 22-23-vuotiaana. Jälleen, minun suosikki vaatteita tuli koko, huomattavasti lisäämällä huomiota vastakkaista sukupuolta. On mukavaa kuulla toisten kiitokset siitä, miten olen muuttunut. Tämä on varmasti miellyttävä.

Tajusin, että laihdutus ei ole kovinkaan vaikeaa.

Vaikein osa on pitää itsesi kunnossa eikä luovuta asentoja.

Nyt olen tekemässä sitä: jatkan koulutusta, noudatan ruokavaliota ja noudata kaikkia lueteltuja periaatteita.

Ainoa, jonka annan itselleni on rentoutua useammin ja syödä herkullista ruokaa (kahdesti viikossa yhden sijasta) ja hieman pienempi harjoittelujen lukumäärä (5-6 kertaa 3-4 kertaa viikossa). Tärkeintä tässä on pitää silmällä pulssia ja seurata muutoksia. Jos tulokset poikkeavat normaalista, niin tiedän jo, mitä tehdä.

Jos olet kiinnostunut siitä, miten asiani ovat menossa, kun saavutetaan saavutettu sisältö, puhun tästä seuraavasta artikkelista.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top