Hvorfor kan du ikke udføre en ren installation af Windows 10 til Windows 7 og 8

Clean installere Windows på en pre-formateret disk har længe været betragtet som en effektiv måde at radikalt løse alle de problemer, der er akkumuleret i processen med at bruge den tidligere version af operativsystemet. Du laver sikkerhedskopier af alle vigtige data, lav en liste over installerede programmer, rengør harddisken helt, og geninstaller Windows og start computerens levetid fra bunden. Hvad kunne være lettere?

Men de ejere af licenserede versioner af Windows 7 og 8, der beslutter at udføre en lignende procedure til opgradering til Windows 10, står over for et ubehageligt problem. Operativsystemet installeret på denne måde mister aktivering og bliver ulicenseret. Forresten kan du kontrollere aktuel status for aktiveringen i systemindstillingerne på adressen: “Indstillinger” → “Opdatering og sikkerhed” → “Aktivering”.

Windows 10 opdatering og aktivering

Faktum er, at under opgraderingen over eksisterende system installationsprogrammet dukker op på aktivering og overfører det i Windows 10. Men hvis du forsøger at udføre en ren installation af Windows 10, mødet med det faktum, at dine eksisterende nøgler (helt lovligt) fra den tidligere version af systemet til den nye version er ikke længere egnet. Microsoft anerkendte dette problem i en af ​​sine blogs. Det er mærkeligt, at dette kun blev gjort nu, og ikke længe før udgivelsen af ​​Windows 10.

Så hvis alt er klart med spørgsmålet “Hvem er skylden?”, Er det fortsat at svare på spørgsmålet “Hvad skal jeg gøre nu?”. Og det er det, vi kan rådgive dig.

  • Hvis du bruger Windows 7, 8 eller 8.1, skal du ikke forsøge at udføre en ren installation af den nye version af operativsystemet. Vent, indtil Windows 10, du har reserveret, er bosat via opdateringssystemet. I ekstreme tilfælde kan du presse ud af køen ved hjælp af metoden beskrevet i denne artikel.
  • Hvis du allerede har installeret Windows 10 fra bunden og mistet aktivering, skal du starte helt igen. Det er, download og installer den tidligere version af dit operativsystem, aktiver det med din licensnøgle, og vent derefter på, at Windows 10 kommer frem på den sædvanlige måde.
  • Hvis du får den rigtige måde på Windows 10, aktiveres den automatisk, og din gamle produktnøgle er bundet til en ny version af Windows. Derefter vil du være i stand til at geninstallere det på nogen måde, herunder helt igen – aktivering ikke flail.

Jeg er sikker på, at efter at have læst disse oplysninger om indviklingen i installation af Windows 10, vil du have et ønske om at sige et par venlige ord til Microsoft. Du kan gøre det i kommentarerne. Lad os håbe at de læser.

Loading...