IPhonen ja iPadin akun kalibrointi akun keston parantamiseksi

Mobiililaitteiden akun käyttöaika on aina ollut sananvaihdos. Ja vaikka Apple-laitteet tässä suhteessa suhtautuvat myönteisesti kilpailijoihin, ongelma saattaa joskus heikentyä uuden laiteohjelmiston tai sen päivityksen tuloksena, kun se näkyy paljain silmin, että iPhone pitää latauksen paljon pahempaa. Onneksi tämä ongelma voidaan ratkaista vanhan “isoisä” -menetelmän avulla, akkuohjaimen kalibrointi.

Kalibroinnin ydin on “nollata” ohjain, joka ohjaa akkua ja vastaa lataus- ja purkausrajojen rajoista. Akun kapasiteetti muuttuu ajan kuluessa ja ohjain voi “tuhlaa” lataamalla sitä uudelleen tai päinvastoin irrottamalla se liian aikaisin. Tämä tapahtuu usein, kun laiteohjelmisto päivitetään iPhonessa tai iPadissa. Joten on mahdollista, että kalibroinnin jälkeen akku palaa eloon ja näyttää parhaat tulokset. Se on melko helppo toteuttaa.

  1. Ensinnäkin sinun on ladattava täysin iOS-laitteen akku. Puhuen täysin, tarkoitan purkaa siihen hetkeen asti, kun laite katkaisee kokonaan. Joten voit sisällyttää videoita, pelata pelejä, kuunnella musiikkia ja ladata gadgetia kokonaan.
  2. Aseta laite sitten lataukseen ja lataa se maagiseen 100%: iin. On suositeltavaa käyttää verkkolaturia tarvittavan latausvirran tarjoamiseen.
  3. Heti kun iPhone tai iPad on ladattu jopa 100%, jätä se jumittumaan johtoon vielä tunnin ajan (uskollisuus).
  4. Nyt sinun on irrotettava iOS-laite verkosta ja käytä sitä tavallisessa tilassa, kunnes akku on täysin tyhjä (kokonaan!). Älä koskaan liitä laitetta laturiin tai tietokoneeseen. Tämä on erittäin tärkeää! Muutoin loitsu hajoaa ja mantra ei ehkä toimi. ?
  5. Jälleen kerran lataa laite silmämunalaille ja jätä se latautumaan vielä tunnin ajan (kuten kohdassa 2 ja 3 on kuvattu).
  6. Nyt se on. Laitteen akku kalibroidaan. Onneksi olkoon!

§tery-Lightning

Tiedän, että on vähän tylsiä suorittaa kaikki nämä vaiheet, sinun on muutettava tottumuksia – ei liitä iPhoneasi tietokoneeseen ja lataa tiukasti jopa 100%. Uskokaa minua, se on sen arvoista. Ääripäässä auttamme monia.

  Miten laskea väärät tilit “VKontakte”

Jos sinulla on samanlainen ongelma – yritä vielä suorittaa kalibrointi. Paljon aikaa ja vaivaa tämä ei ota pois, mutta tulos voi olla iloisesti yllättävää.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top