Kuinka valita hatun muotoinen kasvot

Syksyn ja talven päähineitä valittaessa ratkaiseva rooli ei ole väriä eikä tyyliä. Korkin on vastattava kasvojen osuuksia.

Miten määritellä kasvon muoto

On olemassa erilaisia ​​tapoja. Tarkimmat – käyttämällä senttimetristä nauhaa. Hänet aseistettiin ja kynällä kirjoitettiin tulokset. Aseta peilin eteen ja tee neljä mittaria.

 1. Otsa leveys. Kiinnitä senttimetri otsan keskelle. Lähtökohtana on vasemman kulmakappaleen taivutus, lopullinen piste on oikean taivutuksen yläpuolella (tai päinvastoin, jos olet vasenkätinen).
 2. Kasvojen leveys. Mittaa poskipyörien välinen etäisyys: zygomaattisen luun ulkonevasta osasta yhdeltä puolelta toiselle. Yleensä nämä kohdat ovat silmien ulomman kulman alla.
 3. Kynnyksen pituus. Vedä senttimetri leuan kärjestä leuan kulmaan. Kerro tulos kahdella.
 4. Kasvojen pituus. Mittaa etäisyys otsan yläosasta hiusrajaan leuan kärkeen.

Saadut arvot korreloivat kasvojen tyypillisten muotojen kanssa.

miten noutaa hattu: kasvojen muoto
makefor.me
 • Soikeat kasvot. Pituus on 1,5 kertaa leveys. Otsa ja leuka ovat suunnilleen samoja. Hiusviiva ja kaikki kulmat ovat pyöristettyjä.
 • Pyöreät kasvot. Pituus ja leveys ovat suunnilleen yhtä suuret. Leuka on pyöristetty, hiusten kasvu on kaareva.
 • Suorakaide (pitkänomainen). Pituus on paljon suurempi kuin leveys. Otsa ja leuka linja ovat suunnilleen samoja.
 • Neliön kasvot. Pituus on sama kuin poskipyörien välinen etäisyys (plus tai miinus muutaman senttimetrin). Otsa ja lantio leveys ovat lähes samat.
 • Kolmiosainen kasvot (“sydän”). Leveä otsa ja poskipäät, mutta kapea terävä leuka. Hiusten kasvua on kaareva tai sydämenmuotoinen.
 • Päärynän muotoiset kasvot. Suuri leuka linja ja pieni otsa. Pituus voi olla mikä tahansa.
 • Kasvot ovat timanttimuotoisia (“timantti”). Koiranveren välinen etäisyys on huomattavasti suurempi kuin otsa ja leuka. Pituus on myös mielivaltainen.

Kun olet päättänyt kasvon muodolla, voit mennä myymälään hattuun.

Päänahka soikeille pinnoille

miten noutaa hattu: soikea kasvot

tehtävä: älä venytä kasvot liian kauan.

  15 ideoita kahvin käyttämisestä tilalla

Symmetrian ansiosta soikea kasvot ovat ihanteellisia. Tämän lomakkeen omistajat voivat varautua lähes kaikkiin päähineisiin – päähineistä sukkia hattuihin (edellyttäen että kypärä ei ole paljon laajempi kuin poskipäät). Mutta on parempi välttää liian suuret hatut suurilla pompomilla. Ovalissa epäsymmetristen mallien ja mallien sulkeminen otsa näyttää hyvältä.

Päähine pyöreälle pinnalle

miten noutaa hattu: pyöreä kasvot

tehtävä: visuaalisesti venyttää kasvot.

Chubby vastustaa tiukkoja malleja ja hatut, jotka peittävät otsaansa. Pidennä kasvot auttavat korkeita korkkeja suurella pomponilla, runsaasti neulottuja kuvioita. Kaikki pystysuorat mallit ovat tervetulleita. Myös tukijat, berretit ja kepit sopivat. Käytä niitä vain paremmin epäsymmetrisesti ja joka tapauksessa ei työnnä otsalle.

Päähine suorakaiteen muotoiselle kasvolle

miten noutaa hattu: suorakulmainen kasvot

tehtävä: visuaalisesti pienentää pituutta ja tasoittaa kasvojen kulmia.

Selvinneet tehtävänä mallin luominen vaakasuora viiva: pyöristetty korkki tilavuus läpät sidottu alkuun korvaläpät, hatut alhainen kruunu ja leveä lieri, ja korkki. He antavat sinun kätkeä otsaasi ja tasoittaa kasvojen venymän.

Nahkapäähän päähine

miten noutaa hattu: neliö kasvot

tehtävä: hieman pidennä kasvot ja pehmentävät sen ominaisuuksia.

Tämän lomakkeen omistajat eivät sovellu päähineisiin ja päähineisiin, joissa on suuri sisustus. Pyöreillä silhouetteilla varustetut mallit auttavat poistamaan massiivista leukaa. Yritä hat-binie, beret tai kepi kanssa lyhyt visiiri. Ne on käytettävä vertexissä peittämättä otsaa. Talvella hattu-korvan läpät, joissa on vääntyvät korvat, sekä luova malleja, joissa on pikkupoikia ja roikkuvat pom-poms, näyttää hyvältä.

Päähine kolmionmuotoiselle kasvolle

miten noutaa hattu: kolmiomaiset kasvot

tehtävä: keskittyä poskipyöriin.

Hatut tarvitaan peittämään otsa. Pääasia on, että ne eivät ole liian tiukkoja. Jos sinulla on kolmiomainen kasvot, valinta – hatut pieniä kenttiä, söpö hatut korvat, baskerit laskutelineen otsaan tai toisella puolella, pörröinen turkki malli. Epäsymmetrinen leikkaus on tervetullut.

Päähineet päärynän muotoiselle kasvolle

miten noutaa hattu: päärynän muotoinen kasvot

tehtävä: visuaalisesti laajentaa otsaa.

Syksyllä päärynän kaltaisilla ihmisillä pitäisi ostaa hattu, jossa on suorat tai nostetut kentät. Sopiva fedora, homburg tai derby. Niiden tulee olla leveämpiä kuin leuan linjat. Talvella suurten parittelun hatut ja kaltevuus, joka helposti peittää massiiviset poskipäät ja korostaa otsaa, näyttävät hyvältä.

  Ohjeet: miten asentaa OS X Mavericks USB-muistitikulta

Päähineet timantti-muotoiselle kasvolle

miten noutaa hattu: timantti-muotoinen kasvot

tehtävä: lisää äänenvoimakkuutta pään yläosaan.

Tämän kasvomallin omistajat valittaessa päähineitä tulisi ohjata poskipyörien leveydellä. Lippujen ei pitäisi olla kapeammat, vaan hieman leveämpiä kuin ne. Sopii kaikkiin hatut ja hatut suoraan marginaaleja, jos käytät niitä, liukuen toiselle puolelle. Lippujen on oltava suuria. Jos kasvot eivät ole liian pitkänomainen, sinulla on varaa olla hatut ja muut pitkät turkismallit.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top