Ohjeet: miten asentaa OS X Mavericks USB-muistitikulta

MacOSUSB

Eilen Apple esitteli uuden OS X Mavericksin ja jakoi sen käyttäjille ilmaiseksi. Mutta kaikki eivät heti lähti Mac App Storesta päivitykseen, jotkut päättivät tehdä muuten ja asentaa järjestelmän tyhjästä. Mutta oli huijaus: miten se tehdään? Loppujen lopuksi MacBook Airilla tai Mac minillä viimeisimmistä sukupolvista ei ole kiintolevyasemaa, ja täältä tarvitsemme ohjeita käynnistääksesi USB-muistitikun asentamaan OS X: n.Joten tarvitsemme ensin järjestelmän jakelua ja USB-muistitikkua. Huomaa, että vaikka järjestelmäkuva on hieman yli 5 Gt, asema vaatii vähintään 8 Gt. Lisäksi parempi, että se oli USB 3.0, koska USB 2.0 -muistivälineiden asennus kestää hyvin pitkään. Jos sinulla ei ole ongelmia, voit käyttää vanhempia USB-asemien versioita.

Siirry nyt suoraan käynnistettävän USB-muistitikun luomiseen. Tämä ei edellytä mitään hankalia manipulointia.

Ja nyt,
1. Lataa järjestelmäkuva. Se on saatavana Mac App Storen päivitysten luokassa ja sen jälkeen, kun lataus on valmis – “Sovellukset” -kansioon.

Kuvakaappaus 2013-10-23 klo 21.33.40

2. Avaa Terminal (Programs – Terminal) ja anna seuraava komento:
sudo / Sovellukset / "Asenna OS X Mavericks.app" / Sisällys / Resurssit / createinstallmedia --volume / Volumes / "USBDrive" --applicationpath / Sovellukset / "Asenna OS X Mavericks.app"
Huomaa, että USB-muistin sijaan on oltava nimi USB-muistitikulle. Tämä komento luo osion siirrettävälle levylle, kopioi asennuspaketin ja luo flash-aseman käynnistettäviksi.

Kuvakaappaus 2013-10-23 klo 21.37.08 3. Odotamme prosessin päättymistä ja huomaamme, että Mac OS X Mavericks -asennusohjelma on ilmestynyt siirrettävälle levylle.
4. Avaa tässä vaiheessa “Järjestelmäasetukset” -valikko ja siirry “Boot volume” -osaan. Valitse flash-asema, jota nyt kutsutaan nimellä “Asenna OS X Mavericks OS X 10.9” ja napsauta “Käynnistä uudelleen …”

Screenshot of 2013-10-24 in 0.16.06
5. Odotamme nyt, että tietokone käynnistyy uudelleen ja käynnistää valikon, jossa voit hallita levyn osia (esim. Muotoa) ja suorittaa uuden järjestelmän asentaja. Älä huolestu, jos asennus “roikkuu” 1 sekunnin ajan ennen ensimmäistä nollausta. Odota hetki.

  Miten laskea väärät tilit “VKontakte”

IMG_0107
6. Odotamme asennus loppuun ja nauti uudesta järjestelmästä!

Se on kaikki! Nauti uudesta Apple-käyttöjärjestelmästä.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤