Codemonkey – jännittävä oppimisohjelma lapsille

Kaikki vanhemmat tietävät hyvin, kuinka vaikeaa on repeytää lapsensa pelistä ja istuttaa heidät oppitunneille. Varsinkin kun opiskelet jotain tylsää ja monimutkaista, esimerkiksi ohjelmointia. Kuitenkin sivuston luojat CodeMonkey päätti lähestyä oppimisprosessia oikealta puolelta ja muuttaa sen jännittävaksi peliksi. Tällaisesta ohjelmoinnista on vaikea repätä paitsi lapsia, myös heidän vanhempiaan.

CodeMonkey – tämä on yksinkertainen online-peli, jonka avulla lapset voivat tutustua ohjelmoinnin perusasiat. Koko prosessi on jaettu erillisiin tasoihin, ja on epätodennäköistä, että sinun on siirrettävä jokainen muutaman minuutin. Voit milloin tahansa keskeyttää viestin (edistystä tallennetaan) tai palata muutaman askeleen.

CodeMonkey-tasot

Pelin aikana lapsen on hallittava pientä apinaa, joka kävelee pelikentän ympärillä ja kerää banaaneja. Tällöin soittimen on laadittava oikeanpuoleisessa tekstipaneelissa komentoja ja suoritettava sitten suoritukset. Jokaiselle tasolle annetaan vinkkejä, jotta myös alemman palkkaluokan koululaiset pystyvät selviytymään tehtävistä. Palvelu on lisäksi venäläistetty, ja tehtävät kasvattavat vähitellen monimutkaisuuttaan. Kaikki alkaa hyvin yksinkertaisilla toimilla, mutta sitten lapsi oppii tekemään todella monimutkaisia ​​algoritmeja.

CodeMonkey-ohjelmointi

Kaiken kaikkiaan tämä online-kurssi on erittäin hyvä esimerkki siitä, kuinka monimutkaisten asioiden opiskelu voi olla jännittävää ja jännittävää. Suosittelemme, että näytät CodeMonkey lapsellesi.

CodeMonkey

Loading...