7 interessante funktioner i “VKontakte”, som du skal vide om

1. Sådan slettes målrettede annoncer

Slippe af bannerannoncer på venstre side af hjemmesiden temmelig let: bare ændre sproget interface “VKontakte” for engelsk. Hvis du skifter sprog Shakespeare og Dronning Elizabeth II for dig radikal løsning, prøv “sovjetiske”: reklame vil blive slettet.

Sådan fjerner du målrettet annonce

2. Sådan sender du beskeder til e-mail

VKontakte har i nogen tid støttet muligheden for korrespondance uden for platformen. Bare begynd at skrive e-mail i adresselinjen. Svaret på brevet kommer til dig i private beskeder.

Sådan sender du beskeder til e-mail

3. Sådan får du gratis “VKontakte”

Stemmer er nødvendige for at give gaver, købe klistermærker og spille nogle spil. De fleste brugere af netværket er sikre på, at den eneste måde at få stemmer på er at genopbygge saldoen med rigtige penge. Men det er ikke sådan.

For at få stemmer gratis, skal du gå til indstillingerne, og vælg derefter fanen “Betalinger og overførsler”. Ved at trykke på knappen “Tilføj kredit” vil det resultere i valg af betalingskilde. Her skal du klikke på “Specialtilbud”.

Gratis VK stemmer

Før du åbner en liste over opgaver fra annoncører. Når du klikker på opgaven, vises en mere detaljeret beskrivelse. Udfør de nødvendige opgaver – og din stemme.

Hvordan får man VC stemmer gratis

4. Sådan vedhæftes et skærmbillede

Montering af et skærmbillede uden behov for at opretholde en separat billedfil – resultatet af fælles arbejde “VKontakte”, og den grundlæggende funktioner Print Screen. For at vedhæfte et billede skal du først trykke PrtScr, der som standard kopierer screenshot til klippebordet, så Ctrl + V i boksen til sende.

Sådan vedhæftes et skærmbillede

5. Sådan filtreres nyheder i en strøm

Struktur nyhedsbrevet i kategorier for nem visning. Du kan endda helt udelukke nyheder fra bestemte kilder fra båndet. Indstillinger for filtrering af indlæg i båndet er placeret i øverste højre hjørne på startsiden “VKontakte”.

  Beatmaker - gratis editor til at lave musik

Sådan filtreres nyheder i en strøm

6. Sådan bevæger du spor i en afspilningsliste

Lytte til musik på et socialt netværk er ikke kun tilgængeligt på fanen Lydoptegnelser, men også på enhver side af tjenesten. Afspilning sker via minispilleren øverst på siden. Når du komponerer en afspilningsliste, kan du flytte sange på steder, og dette vil ikke påvirke sangen af ​​sange i “Audio Records”.

Sådan flyttes spor til en afspilningsliste

7. Sådan bruges VKontakte

Bots er automatiserede samtalepartnere designet til at udføre visse opgaver. De kan genkende QR-koder, oversætte tekster, genkende musik ved at optage fra en mikrofon og gøre snesevis af andre nyttige ting. For at opdage hele udbuddet af tjenester, der tilbydes af bot, skal du blot indtaste “bot” i gruppesøgningen.

bots

Og hvilke uvisse muligheder for VKontakte bruger du? Fortæl os i kommentarerne.

Læs også:

  • Sådan downloader du musik fra VKontakte →
  • Sådan downloades en video fra VKontakte →
  • Sådan beregnes falske konti “VKontakte” →
  • 10 myter om “VKontakte” og deres eksponering →
  • Sådan returneres det gamle design “VKontakte” →