3 aplikacije za automatsko mijenjanje pozadine u sustavu Windows

1. Dinamička tema

Jedna od najljepših značajki sustava Windows 10 je automatska promjena pozadine na zaključanom zaslonu. Posebno obučeni ljudi odabiru tako lijepe fotografije da je nemoguće ne zaljubiti se u njih. Šteta je što te slike žive samo jedan dan i samo na zaključanom zaslonu.

Program Dynamic Theme rješava taj problem. Pomoću njega možete postaviti sliku dana iz Windows Spotlight streama kao desktop pozadine ili spremiti na tvrdi disk računala.

2. Splashy

splashy

Ako ste ikad tražili lijepe i besplatne slike, ne biste smjeli propustiti web mjesto pod nazivom Unsplash. Ovo je jedno od najboljih mjesta na kojima profesionalni fotografi postavljaju svoj posao. Svi su dostupni za besplatno preuzimanje.

Splashy koristi Unsplash direktorij za automatsko preuzimanje i instalaciju novih pozadina za desktop. U postavkama možete postaviti interval ažuriranja, temu slika i aktivirati automatsku funkciju pokretanja sustava Windows. Aplikacija ima vrlo elegantno i minimalno sučelje.

Preuzmite Splashy →

3. Artpip

Artpip

Za one koji vole vidjeti klasične slike kao desktop pozadinu, preporučujemo da isprobate aplikaciju Artpip. Preuzimanja slika i automatski ih instalira na radnu površinu.

U postavkama aplikacije možete odabrati dob i stil slike, kao i postaviti učestalost mijenjanja pozadine (samo za Pro verziju). Sviđanja se spremaju u omiljenu galeriju aplikacija.

Preuzmite Artpip →