6 najboljih alternativa WhatsApp (+ anketa)

Prošlog tjedna postalo je poznato da je Messenger za WhatsApp kupio Facebook za 16 milijardi dolara. Za Zuckerberga ovo je definitivno vrlo isplativo kupnje. No, mnogi korisnici, posebno nakon dugih problema WhatsApp-a u drugoj polovini prošlog tjedna, postavljeno je pitanje: koje su najpopularnije alternative za popularnog glasnika? Ako tražite i dobru zamjenu za WhatsApp – ovaj je materijal za vas.

Telegram (pregled)

Telegram – novi projekt osnivača društvene mreže VKontakte, Pavel Durova, primio je bez presedana novih korisnika tijekom poteškoća WhatsApp-a – 100 ljudi u sekundi. Tijekom posljednjih 4 dana Telegram je privukao 9 milijuna novih korisnika, aplikacija je postala najviše preuzeta u nekoliko desetaka zemalja. Ovaj glasnik karakterizira visoka sigurnost podataka, prikladno sučelje i stabilan rad.

Viber (pregled)

Nedavno, za mnoge ljude, Viber je već postao punopravna zamjena za WhatsApp. Jednostavna registracija, mogućnost besplatnih poziva i razmjena poruka (uključujući grupne chat sobe) i, naravno, naljepnice, gdje bez njih, čine ovu aplikaciju “mastehavnym” za mnoge iPhone korisnike.

Google Hangouts (Pregledaj)

Glasnik je za Google. Značajka Hangouts Dostupno na iOS-u, Androidu i web verziji usluge Google+, što ga čini jednim od najpopularnijih komunikacijskih usluga. Osim toga, aplikacija vam omogućuje organiziranje besplatnih video poziva do 9 osoba i pohranjuje cijelu povijest vaše korespondencije.

WeChat

Jedan od glavnih konkurenata tvrtke Viber, WeChat usluga omogućuje korisnicima slanje ne samo tekstnih poruka i glasovnih poziva, već i kvalitetne videopozive.

LINE

Usluga LINE, popularna među učenicima, omogućuje ne samo komunikaciju između korisnika koji koriste tekstualne, audio i video pozive, već i omogućuje dijeljenje vaših misli i fotografija s prijateljima na način društvene mreže. Ogroman skup naljepnica i visoka kvaliteta komunikacije – uključeni.

Skype

Pravi “veteran” online komunikacije, Skype usluga, ne treba posebna zastupljenost. Unatoč velikom broju konkurenata, Skype ostaje super popularan. Tekstualne poruke, glasovni pozivi, video pozivi – ova kombinacija se pojavila ovdje.

***

A koja aplikacija smatrate najboljom alternativom za WhatsApp? Sudjelujte u našem istraživanju i podijelite svoje mišljenje u komentarima!

[polldaddy anketu = 7825697]

  9 Linux distribucija koje će disati život u staro računalo

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top