Postaja – jedan radni prostor sa svim potrebnim aplikacijama

Postaja je desktop aplikacija dizajnirana da vas spasi od mogućnosti otvaranja mnogo programa i kartica preglednika svaki put kada trebate raditi. Prijavite se na uslugu sa svojim Google računom, dodajte proizvode koje upotrebljavate s lijeve strane, a svako jutro imat ćete pristup svim desnim klikovima miša.

Aplikacije koje se mogu povezati, više od 300, a popis se nadopunjava jednom tjedno. Podijeljene su u kategorije kao što su “Financije”, “Administracija”, “Komunikacije” i “Alati za razvojne programere” – ukupno 16 odjeljaka. Postoje i popularne usluge, a ne jako puno. Za mene sam pronašao Google Drive, Google Karte, Feedly, Telegram, Discord, Inbox, Todoist i Trello – gotovo sve što svakodnevno upotrebljavam.

Aplikacije se pokreću izravno u okružju postaje – to jest, sve su dostupne u jednom prozoru. U gornjem lijevom kutu je pretraživanje pomoću koje možete pronaći gotovo sve u bilo kojem od dodanih usluga.

U donjem lijevom kutu ispod posebne ikone skrivene su obavijesti svih povezanih aplikacija. Na istom mjestu – modu “Focus”. Možete odabrati interval od 20 minuta do 24 sata i početi naporno raditi – u ovom trenutku nećete biti uznemireni nikakvom obavijesti.

Postaja je besplatan program dostupan za Windows i macOS.

Preuzimanje postaje →

  Как да промените фона в папката на Windows