Защо хората, които обичат да четат, са по-добри от другите

Тези, които обичат да четат, са по-добри от другите! И всичко, защото те …

1. Като правило, те са по-изтънчени / рафинирани

Четенето позволява на хората да получат мнения и реалности, които са различни от собствените им. Това им помага да подобрят гледната си точка. Четенето също така допринася за развитието на разузнаването, мъдростта, спокойствието и търпението. Също така не забравяйте, че хората, които четат с удоволствие, като никой друг, могат напълно да се насладят на такива дреболии като добро осветление, удобни мебели и вкусни чайове.

2. Те са по-интелигентни

Когато четете много, научавате много. Ако човек чете фантазия, където говорим за елфи и дракони, това не означава, че това е глупаво четене. Такива книги могат да бъдат изпълнени с уроци по живота. Можете да намерите много хора, които четат фантазия. И имат по-добър речник от тези, които четат различни списания или изобщо не четат. Те разбират по-добре уликите, по-добре да научат нова информация. Също така те са по-приятни да комуникират. И това е много важно в отношенията. Не искам да кажа, че четящият е универсален войник, готов за всичко. Но от тези хора ще чуете фразата “не знам” много по-рядко.

3. Те са творчески

Творчеството е важно в една връзка. След няколко години взаимоотношения е много трудно да изненадате душата си. Когато човек чете много, той поглъща творчеството на авторите като гъба. Във всички тези книги се представят идеи, за които читателите може би не са знаели. И ако искате наистина трайна връзка, четенето на хора е по-подходящо за това. В края на краищата те ще намерят начин да поддържат новостите в отношенията и да ги направят интересни. Те просто ще използват идеите, които някога са чели.

4. Те са все още в банята

И такива хора разбират децата по-добре и знаят как да се справят с тях. В края на краищата, добрите взаимоотношения рано или късно водят до деца. И да не говорим честно, тези хора могат да научат нашите деца докато растат. Такива хора знаят много приказки и дори могат да излязат с тях. Те ще се погрижат децата да бъдат наистина погълнати от историята.

5. Той ще бъде по-страстен любовник

Били ли сте някога да прочетете в романа интелигентно описаната сцена на леглото? Те са много интуитивни, но не и вулгарни. В световете, описани в книгите, хората са много страстни. И както вече казахме, хората, които четат, учат много. Така че, книгата може да ви научи как да бъдете страстен.

6. Те са по-търпеливи

Четенето на книги отнема доста време. И заетите хора се нуждаят от седмици, за да четат книгата до края. Някои могат да поглъщат няколкостотин страници само за няколко часа. И в двата случая се нуждаете от много търпение. И търпението е умение, което трябва да постигнете от години. И четенето на хора наистина го усъвършенства за дълго време. Такива хора ще бъдат достатъчно търпеливи, за да решат проблемите в отношенията.

7. Те ще ви научат много

Както многократно заявяваме, четенето на хора знаят много. Те четат много страници, а тези страници съдържат различни уроци. В края на краищата, не всички книги, които четат, са фантазия, драми или романи. Такива хора искат не само да четат. Те също така обичат и учат. Харесват те. И това означава, че те също могат да ви научат много. Живот, връзки, технологии и други неща. Има ли наистина такава неясна тема за наистина добре четено лице? Ако има, тогава може да прочете за него.

8. Ви гарантираме личното време

Читателите искат да четат. Звучи малко глупаво, но го прочетете докрай. По време на четенето представяме пейзажите, хората и сцените, които са описани в книгата. И когато сме разкъсани от четенето, всичко спира. И ние трябва да започнем отново. Когато човек чете, той не обича да бъде разстроен. И това означава, че имате време за себе си. Можете да спите, да се къпете, да пазарувате или да направите каквото ви харесва.

9. Те наистина знаят какво е романтиката

Те четат книги, съдържащи елементи на романтика. Дори ако това е фантастичен роман, написан специално за млади момчета или мъже, той ще бъде романтичен. Героите и героите на книгите му изпитват най-лошите моменти в живота. Те преживяха битка и предателство, раздяла и отчаяние. Но въпреки всичко те остават заедно, преодолявайки всички трудности. И ако срещнете човек, който чете, бъдете сигурни, че той знае всичко за романтиката. Така че скоро животът ви ще бъде изпълнен с тази романтика.

10. Те знаят какво е грижата

Книгите са направени от хартия. И хартията е много крехка. Тя може да бъде унищожена от огън, вода и просто време. Така че бъдете сигурни, че хората, които четат, знаят как да се грижат за нещата си. В края на краищата те искат да препрочетат отново и отново своите книги. Можете да бъдете сигурни, че такива хора ще бъдат внимателни не само към собствените си, но и към вашите неща. И те ще се отнасят с вас с грижи. Разбира се, не си нищо! Тези хора просто се грижат за всичко, което им е наистина скъпо.

Като цяло четенето на хора е по-добро от много други. Но бъдете внимателни! Не всеки четец е както е описано в моята статия.