5 καλύτερες εφαρμογές iOS για παρακολούθηση των αστεριών

Κοιτάζοντας τον νυχτερινό ουρανό, κατάσπαρτος με τα αστέρια, σκέφτομαι συχνά της Σοβιετικής κινουμένων σχεδίων «Σας δίνω ένα αστέρι», ένα θαυμάσιο έργο του Φιοντόρ Khitruk. Και σοβαρά, όπως πιθανώς οι περισσότεροι από εμάς, στον αστρικό ουρανό, μπορώ μόνο να διακρίνω έναν αστερισμό – τη Μεγάλη Αρκούδα. Για να μάθετε για τα αστέρια, τα ονόματά τους και τα υπόλοιπα των αστερισμών δημιουργήθηκαν εξαιρετικές εφαρμογές, το οποίο θα ήθελα να σας πω σήμερα.

Star Walk 2

Star Walk 2 – μία από τις πιο όμορφες εφαρμογές, που κόβει την ανάσα χάρη στο 3D animation. Απλά πρέπει να σηκώσετε το iPhone στον ουρανό για να μάθετε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν για τα αστέρια. Στην οθόνη θα εμφανίζονται οι ακριβείς συντεταγμένες τους, καθώς και οι αστερισμοί στους οποίους ανήκουν. Επιπλέον, η εφαρμογή συνοδεύεται από ένα θαυμάσιο soundtrack και διάφορα ευχάριστα ηχητικά εφέ. Το Star Walk 2 έχει επίσης την ευκαιρία να δούμε πώς θα προβληθεί ο αστραφτερός ουρανός σε μια μεταγενέστερη στιγμή της ημέρας ή ακόμα και ένα μήνα αργότερα. Μια μεγάλη εφαρμογή, η οποία είναι δύσκολο να ανταγωνιστούν.

Star Chart

Το Star Chart λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Star Walk 2. Χάρη στις δυνατότητές του, μπορείτε να δείτε όχι μόνο το αστέρι σας, αλλά και το αντίθετο ημισφαίριο. Για να το κάνετε αυτό, απλώς τοποθετήστε το iPhone στο έδαφος και θα δείτε ποια αστέρια παρατηρούνται από τους κατοίκους άλλων χωρών. Το Time Shift σάς επιτρέπει να βλέπετε τον αστραφτερό ουρανό στο εγγύς μέλλον. Για τη μελέτη των αστεριών, δεν είναι απαραίτητο να στέλνετε συνεχώς ένα smartphone στον ουρανό και διάφορες χειρονομίες θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή. Όταν πραγματοποιείτε μια ενσωματωμένη αγορά, θα έχετε επίσης λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με μια ποικιλία κομητών και ροών μετεωριτών.

Star Rover

Το Star Rover σάς βοηθά να εξερευνήσετε τον χάρτη αστέρων χρησιμοποιώντας την ίδια επαυξημένη πραγματικότητα με τις προηγούμενες εφαρμογές. Το Star Rover αριθμεί περίπου 120.000 αστέρια και 88.000 αστερισμούς. Για να μάθετε κάτι νέο για ένα αστρικό σώμα, απλά κάντε κλικ σε αυτό. Για να δείτε τον ουρανό από άλλο σημείο της Γης, πρέπει να εισαγάγετε με μη αυτόματο τρόπο τις συντεταγμένες που χρειάζεστε. Μόνο μερικά κλικ μπορείτε επίσης να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τη Σελήνη και τις διάφορες φάσεις της.

SkyView Δωρεάν

Όπως και οι προηγούμενες εφαρμογές, το SkyView συμπληρώνει την πραγματικότητα που σας περιβάλλει. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με τα αστέρια, τους αστερισμούς, καθώς και να παρατηρήσετε τον ουρανό, να κοιτάξετε πέρα ​​από την κατάστασή του στο παρελθόν και στο μέλλον.

SkyView Satellite Guide

Κοιτάζοντας τον αστρικό ουρανό, μπορείτε να ξεχάσετε πόσα δορυφόροι πετούν γύρω από τη Γη μας. Για πολλούς, η παρακολούθηση τους μπορεί επίσης να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα δραστηριότητα. Η εφαρμογή μπορεί να εντοπίσει την τοποθεσία τους και να πει ποιος τους ξεκίνησε, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Μπορείτε ακόμη να λάβετε μια ειδοποίηση όταν ένας από τους δορυφόρους θα πετάξει πάνω από το κεφάλι σας.

Λοιπόν, τελικά, το πιο θαυμάσιο κινούμενο σχέδιο “Δίνω αυτό το αστέρι”, κοιτάξτε και απολαύστε την ομορφιά του αστεριού ουρανού!

μέσω iMore

  Κορυφαίες 5 εφαρμογές iOS για ποδηλάτες

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top