14 σεξουαλικές θέσεις για άνδρες που τους αρέσει να κυριαρχούν

Doggy στυλ

Αυτή η κλασική θέση είναι συνώνυμη με την ανδρική κυριαρχία στο σεξ. Είναι αρκετά άνετο και για τους δύο εταίρους. Επιπλέον, σε αυτή τη θέση, μπορείτε επίσης να τονώσετε την κλειτορίδα. Λόγω όλων αυτών των πλεονεκτημάτων των παραλλαγών στο σύνολο των θεμάτων.

Καροτσάκι

Θέση, παρόμοια με σκυλάκι στυλ, αλλά δίνει στον άνθρωπο ακόμα περισσότερη δύναμη λόγω του ότι κρατά τα πόδια του εταίρου. Μπορείτε να εξασκηθείτε ή να καθίσετε.

Μόνιμη

Με την ευκαιρία, σχετικά με τη στάση. Συνήθως για τους άνδρες δεν είναι το πιο άνετο, διότι σε πολλές τέτοιες θέσεις είναι απαραίτητο να διατηρηθεί ο συνεργάτης στο βάρος. Στην περίπτωση αυτή, όλα είναι πολύ ευκολότερα και πιο ευχάριστα.

Σεξουαλική θέση, όπου κυριαρχεί ένας άνθρωπος
menshealth.com

Ψαλίδι

Σε αυτή τη θέση, η θέση του πέους κατά τη διείσδυση δεν είναι αρκετά τυποποιημένη, έτσι μπορείτε να πάρετε ασυνήθιστες αισθήσεις.

Διακοσμημένο

Παρόμοια με την προηγούμενη θέση με το ίδιο πλεονέκτημα.

Ο άνθρωπος κυριαρχεί: Crisscross
menshealth.com

Περιστρέψτε 180 μοίρες

Αυτή η θέση θα μπορούσε να ονομαστεί ιεραπόστολος αντίθετα. Είναι πιο κατάλληλο για πειράματα παρά για καθαρή ευχαρίστηση. Να είστε προσεκτικοί: αυτή η κατάσταση, εάν ο ρυθμός είναι πολύ μανιασμένος, είναι γεμάτος τραυματισμούς.

Ο άνθρωπος από πάνω: Στροφή 180 μοιρών
menshealth.com

Ελικόπτερο πετρελαίου

Ένα άλλο φύλο θέτει ότι δεν θα καλέσετε ασφαλή. Συχνά συναντάται στην πορνογραφία, αλλά στη ζωή της είναι απαραίτητο να εξασκηθεί πολύ προσεκτικά, ώστε να μην καταστραφεί ο λαιμός του συντρόφου. Οι αισθήσεις των ανδρών μπορεί να είναι περίεργες, αλλά ο έλεγχος θα είναι ακριβώς στα χέρια τους.

ο άνθρωπος κυριαρχεί: χτύπημα
menshealth.com

Θέτει για στοματικό σεξ

Σε κάποιες θέσεις για το blowjob ο άνθρωπος έχει έναν παθητικότερο ρόλο, αλλά δεν μπορείτε να πείτε γι ‘αυτό ακριβώς. Παρόλο που δεν μπορείτε να χαλαρώσετε σε μια τέτοια κατάσταση.

  5 Τεχνικές Hot Kiss

¶ ¶Έθετε για το χτύπημα
menshealth.com

Και η τελευταία στάση είναι σχεδιασμένη για το κυνήγι. Κάποιος μπορεί να το θεωρήσει ως πράξη γυναικείας κυριαρχίας, αλλά με τη σωστή προσέγγιση, ο συνεργάτης είναι ο ηγέτης της διαδικασίας.

Άνθρωπος από πάνω: ¶ ¶Έθεσε για κυνήγι
menshealth.com

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top