5 Τεχνικές Hot Kiss

1. “Τρίγωνο”

το μέγεθος του λαιμού

Μια από τις καλύτερες τεχνικές φιλίας. Το “τρίγωνο” είναι ιδανικό όταν οι εταίροι είναι πρόσωπο με πρόσωπο. Ξεκινήστε να φιλάτε τον σύντροφό σας στα χείλη. Στη συνέχεια, σιγά-σιγά πάμε στα μάγουλα, και από αυτά – στο λαιμό. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στα χείλη σας.

Έτσι, με τα φιλιά πρέπει να περάσετε την ακόλουθη τροχιά: χείλη – μάγουλα – λαιμό – χείλη. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να κάνετε ομαλά τις μεταβάσεις μεταξύ αυτών των θέσεων, αποφεύγοντας τις ξαφνικές κινήσεις. Κατά την οδήγηση, μπορείτε να δαγκώσετε ελαφρώς τον σύντροφό σας και να κάνετε μικρά φιλιά. Έτσι οι πράξεις σας θα φαίνονται πιο φυσικές.

2. Το δάγκωμα

oneiforget

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η δεξιότητα του φιλί περιορίζεται στην κατοχή των χειλιών. Τραυματίζονται από πολλές άσχετες ερωτήσεις: «Πόσο πρέπει να συμπιέσω τα χείλη μου;», «Τι τεχνική φιλίας ταιριάζει στα χείλη μου;» Και ούτω καθεξής. Ωστόσο, ένα φιλί είναι πολύ περισσότερο από μια επαφή των χειλιών!

Για παράδειγμα, μπορεί να περιλαμβάνει δόντια. Υπάρχει σωστός και λανθασμένος τρόπος χρήσης τους. Δεδομένου ότι είναι εύκολο να μαντέψετε, η σωστή μέθοδος περιλαμβάνει προσεκτική και απαλή δάγκωμα. Δεν χρειάζεται να μετατραπεί σε θηρευτικό θηρίο που επιτίθεται στη λεία. Δοκιμάστε αυτό: φιλώντας με τον σύντροφο, περάστε το χείλι του ανάμεσα στα δόντια του. Στη συνέχεια τραβήξτε αργά το πίσω, επιτρέποντας στο χείλος να γλιστρήσει έξω. Η τεχνική μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο με το άνω όσο και με το κάτω χείλος.

Μην ξεχνάτε ότι ο στόχος σας δεν είναι να βλάψετε τον σύντροφο, αλλά να τον δώσετε νέες αισθήσεις.

  Γιατί χάνουμε φίλους καθώς μεγαλώνουμε;

3. Αναρρόφηση

αναρροφήστε το μέγεθος

Αυτή η τεχνική είναι παρόμοια με την προηγούμενη. Η διαφορά του έγκειται στο γεγονός ότι κρατάτε τα χείλη του συντρόφου σας με τα χείλη σας και στη συνέχεια απελευθερώνετε αργά.

Να είστε προσεκτικοί: δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της δύναμης συμπίεσης και της απόλαυσης που παρέχεται εδώ! Είναι καλύτερο να το κάνετε απαλά. Υπάρχει ένας άλλος τρόπος. Φανταστείτε ότι τα χείλη του συντρόφου είναι καραμέλα σε ένα ραβδί. Απλά μην προσπαθήσετε να το καταλάβετε!

4. “Χέρια επάνω!”

hands-optimize-6

Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος που χρησιμοποιείται σε ένα φιλί είναι τα χέρια.

Απλά κρατώντας τα χέρια σας χωρίς να συμμετέχετε στην επιχείρηση είναι εξαιρετικά βαρετό. Το ελάχιστο πρόγραμμα για τα άκρα σας είναι η αγκαλιά σας. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς (και συνήθως αυτό δεν είναι αρκετό), χαλαρώστε και αφήστε τα χέρια σας να αγγίξουν ελεύθερα το αντικείμενο της χαϊδέλας σας, συμπεριλαμβανομένων των ερωγώδεις ζώνες της.

Τα πιο κατάλληλα μέρη για το χειρισμό των χεριών με ένα αθώο φιλί – τα μαλλιά, το κεφάλι και το πρόσωπο. Αργά τραβήξτε ένα χέρι μέσα από τα μαλλιά του εταίρου, μασάζ τα δάχτυλά του με τα δάχτυλά του. Μπορείτε να εφαρμόσετε κάποια δύναμη και να αλλάξετε τη γωνία μεταξύ των προσώπων σας με κλίση του κεφαλιού. Η χρήση των χεριών είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της διαδικασίας, που μπορεί να διαφοροποιήσει ατελείωτα την ευχαρίστηση των φίλων.

5. Φροντίδα του αυτιού

αυτιά-αλλαγή μεγέθους

Τα αυτιά είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη του ανθρώπινου σώματος. Επομένως, ακόμα και το εύκολο πτύωμα στο λοβό είναι αρκετό για να διεγείρει έναν σύντροφο.

  Όλη η αλήθεια για τους εσωστρεφείς και τους εξωστρεφείς

Το παραπάνω επίπεδο είναι το δάγκωμα του αυτιού. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί εδώ. Η αρχή είναι παρόμοια με την τεχνική που περιγράφεται στη δεύτερη παράγραφο, αλλά η δύναμη συμπίεσης εδώ πρέπει να είναι ελάχιστη. Διαφορετικά, θα έχετε την ευκαιρία να επαναλάβετε το περίφημο «κατόρθωμα» του Mike Tyson.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top