Τρίο: αυτό που πρέπει να ξέρετε, όλοι θέλουν

Πρόλογος

Όταν οι συμβουλές από αυτό το άρθρο δεν βοηθούν:

 • αν συναντήσατε τυχαία ταυτόχρονα.
 • αν είστε δύο παιδιά ή δύο κορίτσια που τώρα θέλουν μόνο συγκινήσεις?
 • αν δεν σας ενδιαφέρει τι συμβαίνει μετά, δεν σχεδιάζετε μια επανάληψη και σε γενικές γραμμές δεν σας ενδιαφέρει αν όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

Εδώ θα δώσω συμβουλές που θα βοηθήσουν το ζευγάρι να πάρει νέες αισθήσεις και να μην καεί σε αυτό.

Γιατί πρέπει να κάνετε ποικιλία στο φύλο σας; Το πάθος εξασθενεί με το χρόνο, και αυτό είναι αποδεδειγμένο γεγονός. Αν είστε μαζί περισσότερο από τρία χρόνια, τότε καταλαβαίνετε ήδη τι μιλάω. Η σύζυγός μου και εγώ είμαστε μαζί πολύ περισσότερο και εξακολουθούμε να διατηρούμε το ενδιαφέρον ο ένας στον άλλο. Ένα τρίο είναι ένας από τους τρόπους. Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε ώριμα ζευγάρια που προσπαθούν να διαφοροποιήσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Θα πω για την εμπειρία μου από την άποψη ενός ανθρώπου.

Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για το πώς να έρθω σε αυτό ή να πείσω έναν σύντροφο. Υποθέτω ότι η σχέση σας είναι αρκετά ειλικρινής και μιλάτε ο ένας στον άλλο για τις επιθυμίες σας. Αν όχι – πρέπει να ξεκινήσετε με ένα άλλο. Εδώ είναι τα άρθρα που θα σας βοηθήσουν:

 • Ας μιλήσουμε ειλικρινά: 5 κανόνες επικοινωνίας στο σεξ.
 • Πείτε “ναι”: η φύση της συγκατάθεσης στο σεξ.
 • Οι βασικές ιδιότητες ενός καλού σεξουαλικού συντρόφου.

Η πρώτη εμπειρία

giphy.com
giphy.com

Η πρώτη εμπειρία του τρίο είναι μια δοκιμή για οποιαδήποτε σχέση. Την πρώτη φορά που πρέπει να αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα προσεκτικά. Διευκρινίστε ότι είστε εδώ για τον άλλον, η υψηλότερη αξία για σας – είναι η σχέση σας, όχι το προσκεκλημένο συμβαλλόμενο μέρος.

Εάν κατά τη διαδικασία βλέπετε ότι ο σύντροφός σας δεν σας αρέσει κάτι, πατήστε, σύρετε τον / την στο μπάνιο και μιλήστε.

Πείτε μας πώς αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Χαλαρώστε, χαλαρώστε, εμπνεύστε – καλά, ξέρετε καλύτερα τι να πείτε στον σύζυγό σας. Και αν η δυσφορία εξαφανιστεί – συνεχίστε. Εάν όχι, είναι καλύτερο να το ολοκληρώσετε για σήμερα. Θα έχετε ακόμα την ευκαιρία να δοκιμάσετε.

Εάν δεν είχατε αυτή την εμπειρία πριν, μην βιαστείτε να καλέσετε καλούς γνωστούς. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, διατρέχετε τον κίνδυνο να χαλάσετε τη σχέση με το τρίτο μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν έχετε αμφιβολίες, ξεκινήστε να ασκείστε με έναν επαγγελματία. Κοιτάξτε τις αντιδράσεις του άλλου. Μετά την ολοκλήρωση, συζητήστε αν σας άρεσαν τα πάντα και φροντίστε να δείξετε πόσο αγαπητό είστε ο ένας στον άλλο. Είναι πολύ σημαντικό – να καταλάβετε ότι ο συνεργάτης σας αγαπά.

Έτσι, αποφασίσατε. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποφασίσετε για τη μορφή.

Μορφές

MZHM

Η απλούστερη μορφή είναι η MZHM. Είναι απλό επειδή με αυτόν τον τρόπο μια γυναίκα είναι εύκολο να ικανοποιηθεί και η επιχείρηση σχεδόν πάντα τελειώνει με επιτυχία.

Πλεονεκτήματα:

1. Δύο άνδρες μπορούν να ικανοποιήσουν μια γυναίκα πολύ περισσότερο από μία. Τέσσερα χέρια, δύο στόματα, δύο άκρα. Διπλή διείσδυση. Μια διπλή ευχαρίστηση. Μια από τις πιο κοινές φαντασιώσεις για μια γυναίκα είναι αυτή και δύο macho (ή περισσότερα). Η κυρία αισθάνεται σαν βασίλισσα, που βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής δύο ανθρώπων ταυτόχρονα.

2. Με μια ορισμένη εξειδίκευση τουλάχιστον ενός από τους συμμετέχοντες, αυτή η μέθοδος σχεδόν δεν απαιτεί προετοιμασία. Μια γυναίκα χρειάζεται μόνο εμπιστοσύνη, τότε όλα θα αποδειχθούν από μόνα τους. Δύο άντρες θα βρουν πάντα κάτι να κάνουν με μια γυναίκα.

– Γιατί σας αρέσει πολύ το ομαδικό σεξ;

– Επειδή υπάρχει η ευκαιρία να ράψω.

Anecdote

3. Όλοι έχουν ακούσει για τους πολλαπλούς οργασμούς μιας γυναίκας. Ο αρσενικός οργανισμός είναι διατεταγμένος διαφορετικά. Οι άνδρες χρειάζονται χρόνο για να ανακάμψουν από την εκσπερμάτιση και το τρίο του MZHM είναι μια ιδανική επιλογή γι ‘αυτό. Ενώ κάποιος είναι απασχολημένος με ενεργές δραστηριότητες, ο δεύτερος είναι ανάπαυσης και αντίστροφα. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να εξασφαλίσετε μια συνεχή υπερπαραγωγή πολλών ωρών.

4. Δεν υπάρχει κίνδυνος μεταφοράς μικροχλωρίδας. Εάν ο προσκεκλημένος στο προφυλακτικό, τότε κανείς δεν θα πάρει νέα μικρόβια και μύκητες. Σε αντίθεση με τη μορφή ZHMZ, όπου η ασφάλεια πρέπει να παρακολουθείται πολύ πιο στενά.

Μειονεκτήματα:

1. Μια γυναίκα πρέπει να εμπιστευτεί τουλάχιστον έναν από τους άνδρες και η εμπιστοσύνη είναι δικαιολογημένη. Είναι απαραίτητο κάποιος να ακούει: “Σταματήστε, έτσι δεν θέλω.” Τέσσερα δυνατά χέρια στη ζέστη του πάθους μειώνουν σημαντικά τον βαθμό ελευθερίας του εταίρου και είναι εύκολο να παραβλέψουμε ότι κάτι προκαλεί δυσφορία. Για παράδειγμα, είναι ειδικά σε αυτή τη θέση ότι είναι πληγωμένη από τις τριβές του. Οι στεναγμοί της απόλαυσης και του στεναχώματος του πόνου είναι δύσκολο να διακριθούν, ειδικά αν είστε ελάχιστα εξοικειωμένοι. Πρέπει να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να σταματήσει τις δυσάρεστες ενέργειες μιας γυναίκας, να αλλάξει τη στάση ή το πλάτος της.

Έλα, εσύ …

c / f “Brother-2”

Ή, για παράδειγμα, δεν επρόκειτο να έχει πρωκτικό σεξ. Στη ζέστη, δύο άνδρες μπορούν εύκολα να επιμείνουν μόνοι τους. Αυτό δεν είναι εξαναγκασμός, όχι. Μετά από άλλο οργασμό, εξαντλημένο, το κορίτσι μπορεί απλά να μην είναι έγκαιρα ή να μην μπορεί να υποστηρίξει. Αλλά τότε θα πει: “Όχι, δεν ήθελα αυτό, κατά κάποιο τρόπο συνέβη. Ήμουν εναντίον του, δεν είναι ευχάριστο για μένα. ” Και η εντύπωση θα χαλάσει και θα υπάρξει δυσαρέσκεια. Για να αποφύγετε αυτό, πρέπει να ορίσετε μια λέξη διακοπής.

2. Στη χώρα μας, η ομοφοβία είναι ισχυρή. Οι άνδρες πρέπει να γνωρίζουν το γεγονός ότι θα βρίσκονται στο ίδιο κρεβάτι με έναν άλλο γυμνό άνδρα με ένα όρθιο μέλος. Και δεν υπάρχουν επιλογές για την αποφυγή τυχαίων πιέσεων. Αν είστε τρομακτική εμφάνιση vospryanuvshego Jade μπαρ δίπλα του, αν ρουζ αποπνικτική κύματος, ελαφρώς έρχονται σε επαφή με κάτι, – να απέχουν από τέτοιες περιπέτειες. Η ψυχή είναι πιο ακριβή.

giphy.com
giphy.com

ZHMZH

Η μορφή του ZHMZH είναι πολύ πιο περίπλοκη.

Μεταξύ των ανδρών υπάρχει ένας κοινός μύθος ότι το σεξ με δυο γυναίκες είναι απλά καταπληκτικό! Πριν από τα μάτια μου υπάρχει μια μαγευτική εικόνα: δύο guris χορός, φιλί vzasos, χάιδεψε ο ένας τον άλλο, μερικές φορές zazyvno κοιτάζοντας τον άνθρωπο. Ενθουσιασμένος εξαιρετικά, να τον καλέσετε και, τρέμουν με τη σφοδρή επιθυμία, να ρίξουν τον εαυτό του.

Ανόητες.

“Lyosh, αλλά αν θέλετε, θα σας πω,
πώς θα ήταν πραγματικά;

“Όχι, δεν το κάνω.”

– Και όλοι θέλουν.

– Έλα.

“Τι μιλούν οι άντρες”

Σε εννέα από τις δέκα περιπτώσεις, είτε μία είτε και οι δύο γυναίκες παραμένουν αμέσως δυσαρεστημένοι και δυσαρεστημένοι με το τελευταίο συμβαλλόμενο μέρος, ό, τι σας λένε.

Λόγοι για το βάρος:

 • ο άντρας της πληρώνει λιγότερη προσοχή από ό, τι θα ήθελε.
 • ο άνθρωπος ήταν πολύ απασχολημένος με τον δεύτερο συνεργάτη για πολύ καιρό, και ο πρώτος είχε δροσίσει?
 • ο άνθρωπος ήταν υπερβολικός και τελείωσε πολύ σύντομα.
 • ένας από τους εταίρους αποδείχθηκε ότι ζηλεύει.
 • τα κορίτσια άρχισαν να συγκρίνουν τον εαυτό τους και να υποφέρουν από τα φερόμενα σωματικά ελαττώματά τους κ.ο.κ.
giphy.com
giphy.com

Ο κύριος λόγος είναι ότι οι αρσενικές δυνάμεις και η προσοχή δεν ήταν αρκετές για δύο ταυτόχρονα. Υπάρχει μια διέξοδος, και κάτω θα σας πω πώς να οργανώσετε ένα τρίο ZHMZH και να ικανοποιήσετε και τα δύο.

Πλεονεκτήματα:

1. Είναι πολύ όμορφο. Η θέα δύο γυμνών γυναικών σε ένα κρεβάτι είναι ένα υπέροχο θέαμα. Οι άντρες, με σπάνιες εξαιρέσεις, θεωρούν το συναρπαστικό ερωτικό λεξιλόγιο. Δεν είναι καθόλου αυτό που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα στη βιομηχανία πορνό. Οι περισσότερες γυναίκες αρέσει και αυτό.

2. Η μορφή του ZHMZH μας επιτρέπει να αποκαλύψουμε τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Σύμφωνα με στατιστικές, πάνω από το 70% των γυναικών είναι αμφιφυλόφιλοι ή θα ήθελαν να δοκιμάσουν. Δεν είναι όλοι έτοιμοι να το παραδεχτούν ακόμη και για τους εαυτούς τους, και από αυτές τις 70% ένα σημαντικό μέρος δεν θα αποκτήσει ποτέ αυτή την εμπειρία. Το τρίο του ZHMZH είναι ένας εξαιρετικός και ασφαλής τρόπος να εξερευνήσετε αυτήν την περιοχή της σεξουαλικότητάς σας.

Μειονεκτήματα:

1. Εύκολο να χαλάσει. Οι λόγοι που περιγράψαμε παραπάνω. Ένας άνθρωπος θα πρέπει να δώσει το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσει και τα δύο. Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο και και οι τρεις κινδυνεύουν να είναι δυσαρεστημένοι.

Επιπλέον, οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες από τους άνδρες, παρατηρούν τυχόν αποχρώσεις της διάθεσης ολόκληρου του τρίτου και αντιδρούν σε αυτό. Ένα ατυχές αστείο – και η θερμοκρασία της διέγερσης πέφτει σε μια ντουζίνα ή δύο βαθμούς. Ή, για παράδειγμα, μια γυναίκα συνήθως πίνει ημίγλυκο, και αγοράσατε brut.

Και οι γυναίκες ντρέπονται ο ένας από τον άλλον περισσότερο από τους άνδρες. “Αχ, όχι, θα δει τα επιπλέον κιλά μου στους μηρούς, φρίκη, μάλλον απενεργοποιήστε το φως!” ZHMZH – ένα εύθραυστο σύστημα.

2. Δεδομένου του πρώτου σημείου, μια τέτοια συνάντηση πρέπει να προετοιμαστεί εκ των προτέρων. Εάν οι σύντροφοι δεν γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλο, πρέπει να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον. Μάθετε προτιμήσεις γεύσης. Βεβαιωθείτε ότι το προσκεκλημένο κορίτσι δεν φοβάται και σας εμπιστεύεται. Για μια ακόμη φορά πείτε τη γυναίκα σας πώς την αγαπάτε, δεν είναι ποτέ περιττή. Βεβαιωθείτε ότι η γυναίκα σας δεν βλέπει την απειλή στους προσκεκλημένους. Και άλλα μικρά πράγματα, γι ‘αυτά – κάτω.

3. Με τη μορφή του ZHMZH είναι απαραίτητο να τηρούνται τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Η μεταφορά της μικροχλωρίδας του κόλπου από τη μία γυναίκα στην άλλη μπορεί να είναι όχι μόνο ένα μέλος, αλλά και δάχτυλα, χείλη και άλλα μέρη του σώματος. Εδώ χαϊδεύεις τον κόλπο ενός από αυτά με τα δάχτυλά σου. Τώρα πρίν κάνατε άλλο, πρέπει να πλύνετε τα χέρια σας ή να τους συμπεριφέρετε με κάποιο τρόπο.

4. Μεταξύ των γυναικών υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό εκείνων που δεν δέχονται σεξ ή ακόμα και ερωτικά παιχνίδια με έναν άντρα του φύλου τους. Και αν έχετε ένα ζευγάρι σε αυτό το ζευγάρι (ή και τα δύο) – δεν θα τους αρέσει. Μπορείτε να δοκιμάσετε: Ξαφνικά ξυπνά ενδιαφέρον. Μερικές φορές συμβαίνει, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά.

giphy.com
giphy.com

Πώς να οικοδομήσουμε μια συνάντηση ZHMZH, ότι όλοι ήταν ικανοποιημένοι και ήθελαν περισσότερα;

Ένας άντρας να ικανοποιεί μόνο δύο γυναίκες, πρέπει να είσαι γίγαντας σεξ. Στην εποχή μας της κακής οικολογίας, ένας τόσο μικρός αριθμός. Υπάρχει όμως και άλλος τρόπος: να συνεργαστούμε.

Η ποιοτική μορφή του ZHMZH είναι ένα ομαδικό παιχνίδι, όταν δύο εταίροι συμμετέχουν στην τρίτη.

Ξεκινήστε με το προσκεκλημένο κορίτσι. Μαζί με τον συνεχή συνεργάτη σας δώστε όλη της την προσοχή. Στη συνέχεια, μετά την αποκορύφωση και την ανάπαυση, αλλάξτε τους ρόλους και φροντίστε τη γυναίκα σας, και πάλι μαζί.

Είστε τυχεροί εάν οι συνεργάτες στο τρίο σας τείνουν να είναι αμφιφυλόφιλοι. Τότε η ιδέα να χαϊδεύεις τους δυο σου με ένα άλλο μέλος θα είναι ευτυχισμένοι. Και τι γίνεται αν είναι αυστηρά ετεροφυλόφιλοι;

Για να σας βοηθήσουν και εσείς οι ίδιοι να μην παραμείνουν αδρανείς, δεν χρειάζεται να απεικονίζουν λεσβιακά πορνό, να κάνουν κυνήγι ή να πιέσουν το στήθος. Ακόμα και το φιλί δεν είναι απαραίτητο. Αρκετά αβλαβές χαϊδεύοντας την πλάτη, το στομάχι, τα πόδια. Τα φιλιά του λαιμού, των ώμων και των αυτιών. Λασκάρετε το κεφάλι και τα μαλλιά. Ακόμη και μόνο αγκαλιά, κοιτάξτε στα μάτια σας και χαμογελάστε ενθαρρυντικά, ενώ ο άνθρωπος την χαϊδεύει πλήρως. Πιστέψτε με, αυτό κάνει τα τρία, ακόμα και στην περίπτωση εκατό τοις εκατό ετεροφυλοφιλία.

Αυτή η μέθοδος αυξάνει την πιθανότητα επιτυχίας κατά τάξη μεγέθους. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να γίνει κατανοητό και αποδεκτό από τον σύντροφό σας, ή καλύτερα – και τα δύο κορίτσια.

Γενικές Πρακτικές Συμβουλές

giphy.com
giphy.com

Υπάρχουν πολλά σημαντικά σημεία που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά το σχεδιασμό. Η πρώτη σας συνάντηση σίγουρα θα πάει εντελώς λάθος, όπως φανταστήκατε. Μπορεί όμως να προβλεφθεί κάτι.

1. Το πιο σημαντικό: και οι τρεις θα πρέπει να αρέσουν ο ένας στον άλλο. Εάν τουλάχιστον ένας συμμετέχων έχει δυσάρεστα συναισθήματα για οποιονδήποτε άλλον – το φύλο του θα επιδεινωθεί. Σε αυτό το συνδυασμό, τίποτα δεν θα προκύψει από αυτό. Σταματήστε και αρχίστε να ψάχνετε έναν εταίρο και πάλι.

2. Για να διακόψετε το όργιο που έχει πάει πολύ μακριά, δημιουργήστε με τον συνεχή συνεργάτη σας μια λέξη σταματήματος. Όποιος το ακούει πρέπει να σταματήσει αμέσως τη δράση. Σε ποιες καταστάσεις είναι απαραίτητη, ζωγράφισα παραπάνω.

3. Ορισμένοι σεξολόγοι συστήνουν λίγες ημέρες πριν από τη συνάντηση να απέχουν από το σεξ και επίσης να συμπεριλάβουν αφροδισιακά προϊόντα στη διατροφή τους. Συμφωνώ μαζί τους.

4. Γνωρίστε καλύτερα στο ουδέτερο έδαφος. Ο προσκεκλημένος συνεργάτης – ένα κορίτσι ή ένας άνδρας – στο σπίτι των ιδιοκτητών θα αισθάνεται σε κάθε περίπτωση αισθητή. Εάν μόνο εσείς δεν έχετε ένα μεγάλο εξοχικό σπίτι με μπανιέρα και ένα υπνοδωμάτιο επισκεπτών. Σε ένα διαμέρισμα ξενώνα, ένα διακριτικό άτομο θα δεσμεύεται από τους κανόνες της συμπεριφοράς του επισκέπτη, και σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα ή σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι όλοι ίσοι. Σε μια ουδέτερη περιοχή, θα είναι ευκολότερο να χαλαρώσετε.

Ένα καθαρό διαμέρισμα με καλό φινίρισμα είναι το καλύτερο. Στη συνέχεια, το χαμάμ. Σύμφωνα με μερικά κορίτσια, η σάουνα είναι καλή, γιατί αν υπάρχει μια αμήχανη παύση στη συζήτηση, μπορεί πάντα να γεμίσει με τις λέξεις “Και θα πάμε στην πισίνα!”.

Στη χειρότερη περίπτωση – δωμάτιο ξενοδοχείου. Δεν όλοι θα ήθελαν να πάνε στην αίθουσα τρία μαζί μπροστά από τους φρουρούς. Η πιο φρικτή εκδοχή είναι ο δολοφονημένος Χρουστσόφ. Μην το σκεφτείτε καν.

Εάν έχετε την ευκαιρία, βεβαιωθείτε εκ των προτέρων για την καθαριότητα του δωματίου. Πιάσε τις παντόφλες. Τα βρώμικα δάπεδα και η σκόνη στα έπιπλα είναι ο σωστός τρόπος για να χαλάσει η πρώτη εντύπωση της βραδιάς που δεν έχει αρχίσει ακόμη.

5. Παρέχετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Μαλακή μουσική, κεριά, λουλούδια, σοκολάτα, λυκόφως. Αυτό είναι σημαντικό για μια γυναίκα, ακόμα και όταν είστε μόνοι σας. Και σε μια τόσο λεπτή δουλειά σαν ένα τρίο, το ρομαντισμό είναι σημαντικό τριπλό.

Εάν δεν είστε σίγουροι ότι όλοι οι συμμετέχοντες όπως αρωματικά κεριά, μην τα χρησιμοποιήσετε, πάρτε τα συνηθισμένα. Για ορισμένους ανθρώπους η μυρωδιά τους είναι δυσάρεστη.

Μπορείτε να παραλάβετε μουσική από μόνοι σας ή να παίξετε ένα από τα εξειδικευμένα podcasts, για παράδειγμα το Sexy Lounge.

6. Έχω ακούσει συμβουλές για να ξεκινήσετε το βράδυ με το να παρακολουθείτε πορνό. Από την άποψή μου, αυτό είναι αμφίβολο και εξαρτάται έντονα από τις προτιμήσεις των εταίρων. Λύστε τον εαυτό σας.

7. Αποθέστε φρούτα, νερό και ελαφριά σνακ. Για κάποιον, τα ελαφριά σνακ είναι μισά μπανάνα, ενώ για ένα άλλο – μισό κοτόπουλο στη σχάρα. Τα πάντα είναι σχετικά, οπότε αξίζει τον κόπο να μάθετε εκ των προτέρων ποιο είδος σνακ και ποιο είδος αλκοόλ προτιμάτε. Τα τρόφιμα και το οινόπνευμα είναι λιγότερα και ευκολότερα. Η ισχυρή αλκοόλη αποκλείεται. Το νερό πρέπει να είναι σίγουρο!

8. Αποθηκεύστε με γράσο και αντισυλληπτικά σε επαρκείς ποσότητες. Προετοιμάστε απολυμαντικά όπως το Miramistin. Μπορούν να χειριστούν τα χέρια των ανδρών στη διαδικασία δράσης, αν έχετε ZHMZH, και τα γεννητικά όργανα μετά. Εδώ και εδώ είναι μια εξαντλητική οδηγία για το πώς να το χρησιμοποιήσετε.


Σας είπα για την εμπειρία μου. Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι ή να διευκρινίσετε – γράψτε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο, σίγουρα θα διαβάσω και θα απαντήσω.

Καλή τύχη, και πηγαίνετε για αυτό!

  Πώς να κάνετε σεξ όταν έχετε παιδιά

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top