Jet orgasm: τι είναι και πώς να το επιτύχει

Τι είναι ο αετός οργασμός;

Jet orgasm (Squirt) – μία από τις ποικιλίες του γυναικείου οργασμού, σε ένταση ανώτερη από πολλές άλλες. Αλλά το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η δυνατότητα επανάληψης. Αν υπήρχε ένα σβήσιμο, σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να συμβεί ξανά και ξανά. Σε αντίθεση με άλλες κορυφές της ευχαρίστησης, δεν υπάρχει ανάγκη για ένα διάλειμμα για ανάκαμψη.

Το Jet orgasm διαρκεί μέχρι δύο λεπτά και το clitoral – όχι περισσότερο από 15 δευτερόλεπτα. Σε αυτή την περίπτωση, μια γυναίκα παίρνει μια τεράστια ευχαρίστηση, η οποία εξαπλώνεται σε όλο το σώμα, και δεν επικεντρώνεται μόνο στα γεννητικά όργανα.

Τι υγρό απελευθερώνεται όταν στρώνεται;

Η έκκριση υγρών κατά τη διάρκεια του σεξ είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία, αλλά όχι πάντα βολική. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να αλλάξετε τα κλινοσκεπάσματα, και μερικές φορές επίσης να στεγνώσει το στρώμα. Με ένα αεριωθούμενο οργασμό, μπορούν να απελευθερωθούν μέχρι και 50 ml από ένα ειδικό μυστικό. Αλλά αν υπάρχουν αρκετοί οργασμοί, μπορεί να χυθεί σε ένα ποτήρι υγρό.

Ίσως να πιστεύετε ότι κατά τη διάρκεια της εκτοξεύσεως υπήρξε μια εκδοχή. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Δεν είναι τα ούρα που ξεχωρίζουν στη διαδικασία, αλλά ένα ιδιαίτερο μυστικό. Αρχίζει να συλλέγεται όταν εκτίθεται στο σημείο Ζ. Και αν τον διεγείρετε αρκετό καιρό (τουλάχιστον δύο λεπτά), υπάρχει μια εκτόξευση. Αλλά όλα ρέουν από την ουρήθρα, όχι από τον κόλπο.

Το μυστικό δεν έχει χρώμα, δεν αφήνει ίχνη στα ρούχα. Αλλά υπάρχει μια μυρωδιά. Δεν μοιάζει με τη μυρωδιά των ούρων. Είναι ένα ευχάριστο άρωμα του σώματος που δεν αποκρούει. Εάν τα πράγματα που πήρε, δεν πλένουν αμέσως, θα μυρίσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γιατί δεν έχει δοκιμαστεί ο οργασμός από όλες τις γυναίκες;

Το μυστικό του αεριωθούμενου οργασμού είναι η διέγερση του σημείου G. Αυτή είναι η περιοχή στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου. Στην κανονική κολπικό σεξ μόνο μέλος συντομία πρόκειται για ένα τόσο σημαντικό ερωτογενής ζώνη, η οποία είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι δίνουν αυτό το μέρος ανενεργό. Για να λάβετε ευχαρίστηση από αυτό, είναι απαραίτητο να τονωθεί ειδικά αυτή η περιοχή.

Δεν είναι δύσκολο να ξυπνήσετε το σημείο G, αλλά αυτή η διαδικασία διαρκεί περισσότερο από μία ημέρα.

Είναι σημαντικό να κάνετε μασάζ στην επιθυμητή περιοχή κατά τη διάρκεια του πρελούδιου. Πατώντας με διαφορετική ένταση, το κτύπημα θα αρχίσει να λειτουργεί. Μετά από τέτοιους χειρισμούς, ο ενθουσιασμός θα αυξηθεί, οι συνηθισμένοι οργασμοί θα γίνουν φωτεινότεροι. Και μόνο όταν το σημείο G θα αρχίσει να ανταποκρίνεται στην αφή πολύ γρήγορα, όταν η περιοχή γίνεται ευαίσθητη, μπορείτε να συνεχίσετε να καλέσετε τον οργασμό τζετ.

  Τρίο: αυτό που πρέπει να ξέρετε, όλοι θέλουν

Πώς να προκαλέσετε τον οργασμό τζετ για πρώτη φορά;

Η γυναίκα προκαλείται βαθμιαία και η επιθυμία της μπορεί να αυξηθεί με κάθε κίνηση. Για να μάθεις τον οργασμό, είναι σημαντικό να θέλεις πραγματικά τη σεξουαλική ευχαρίστηση.

Μην σκεφτείτε τον τύπο του οργασμού – προσπαθήστε να ενισχύσετε τα συναισθήματά σας. Είναι η συναισθηματική κορυφή που θα επιτρέψει στο σώμα να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο ευχαρίστησης.

Για να πάρετε έναν αεριωθούμενο οργασμό, απαιτείται διέγερση με χέρια ή σεξουαλικά παιχνίδια. Εισέρχονται στον κόλπο και αρχίζουν να μασάνουν την περιοχή στον μπροστινό τοίχο. Είναι απαραίτητο να βρούμε ακριβώς το site που δίνει τη μέγιστη ευχαρίστηση και να τον διεγείρει χωρίς να μειώνει την ένταση. Βρίσκεται σε βάθος 3-5 εκ. Συνιστάται να πιέζετε την περιοχή. Είναι η ώθηση που ενεργοποιεί τους αδένες του δέρματος, όπου σχηματίζεται το γυναικείο μυστικό.

Όταν μια γυναίκα είναι αρκετά ενθουσιασμένος, αξίζει να προσθέσετε ένα ελαφρύ άγγιγμα της κλειτορίδας. Αλλά είναι σημαντικό να μην προκαλέσετε οργασμό κλειτορίδας. Είναι απαραίτητο μόνο να αυξηθεί η διέγερση ενεργώντας σε ένα επιπλέον σημείο.

Σε αυτό το σημείο, η γυναίκα θα αρχίσει να αισθάνεται την επιθυμία να ουρήσει. Αυτή είναι μια παραπλανητική αίσθηση: η απέκκριση των ούρων κατά τη στιγμή της διέγερσης είναι αδύνατη. Επομένως, μην αποστασιοποιηθείτε από αυτή την εμπειρία. Είναι βραχύβια και δείχνει την προσέγγιση της κορυφής της απόλαυσης.

Η διάρκεια διέγερσης του σημείου G είναι από 1 έως 20 λεπτά. Είναι σημαντικό να μην επιβραδυνθεί ο ρυθμός, να μην αλλάξει ο ρυθμός, αλλά να αυξηθεί η ένταση των κινήσεων.

Δεν είναι απαραίτητο να βιαστείς, η πρώτη φορά που μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Κατά τη διαδικασία, οι μύες του κόλπου θα τεταμένες. Ο γύρος φαίνεται να συμβαίνει. Αυτό είναι επίσης ένδειξη έντονου ενθουσιασμού. Μια γυναίκα ενθαρρύνεται να χαλαρώσει αυτή τη στιγμή, προσπαθήστε να αποκλείσετε τους μυς. Φυσικά, σε λίγα δευτερόλεπτα θα ξαναγυρνά, αλλά αποδυναμώνεται μόνο μερικές φορές, καθώς έρχεται η κορυφή της ευχαρίστησης.

  Πώς να κάνετε σεξ όταν έχετε παιδιά

Ποιος θα είναι ο πρώτος οργασμός inkjet;

Μην περιμένετε ότι η πρώτη φορά που η ποσότητα του υγρού θα είναι τεράστια. Και σίγουρα δεν εκτοξεύεται. Το ποσό της θα είναι ασήμαντο – δεν είναι παρά μια κουταλιά της σούπας. Και θα αισθανθεί σαν μια ισχυρή υγρασία, όχι μια πλημμύρα. Αλλά κάθε φορά, εάν ασκείτε τακτικά τέτοιες επιρροές, το ποσό του μυστικού θα αυξηθεί. Και μια μέρα θα γίνει πραγματικά τζετ.

Με την ευκαιρία, αν το πρώτο οργασμό, χρειάζεται διέγερση με το χέρι ή δονητή, να ψεκαστεί στο μέλλον θα συμβούν κατά τη διάρκεια του κολπικού σεξ. Μόνο η στάση θα πρέπει να επιλέξει έτσι ώστε το πέος πιέζει στο σημείο G.

Μπορείτε να το πετύχετε χωρίς συνεργάτη;

Σε ένα ζευγάρι, η επιθυμία για ορισμένο τελικό μπορεί να προκαλέσει ένταση. Εάν ο οργασμός τζετ γίνεται ο στόχος, η διαδικασία δεν φαίνεται τόσο συναρπαστική. Και αυτό μπορεί να προκαλέσει τον περιορισμό του εταίρου. Και ένας άλλος άνθρωπος μπορεί να μην είναι έτοιμος να βοηθήσει μια κυρία. Η μακροπρόθεσμη διέγερση μπορεί να μην τον συμπαθεί. Σε τέτοιες καταστάσεις, δεν πρέπει να εγκαταλείψετε μια τέτοια ευχαρίστηση.

Μπορείτε να μάθετε πώς να δοκιμάσετε έναν αεριωθούμενο οργασμό χωρίς έναν άνθρωπο.

Είναι πολύ δύσκολο να πάρετε τα δάχτυλά σας στη σωστή θέση. Ενεργοποίηση του σημείου G θα επιτύχει, αλλά εδώ είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσετε το επιθυμητό υγρό. Επομένως, απαιτείται ένας ειδικός δονητής. Πρόκειται για ένα τεχνητό φαλλό με ειδική μορφή – με καμπύλη κεφαλή. Μπορεί να δονείται με διαφορετικές ταχύτητες. Αλλά το κυριότερο είναι ότι ο κινητήρας βρίσκεται ακριβώς στην άκρη του παιχνιδιού και ο μέγιστος αντίκτυπος μπορεί να γίνει στην επιθυμητή περιοχή.

Ο δονητής για το σημείο G εισάγεται στην πτυχή, γυρίζοντας έτσι ώστε η μύτη να μασάει το μπροστινό τοίχωμα του κόλπου. Στη συνέχεια, συμπεριλάβετε κραδασμούς. Πρέπει να ξεκινήσετε με αργούς τρόπους. Το κεφάλι των σεξουαλικών παιχνιδιών είναι να οδηγείτε πάνω-κάτω, ελαφρώς βυθισμένο και να το βγάλετε έξω. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να πιέσετε την επιθυμητή περιοχή – ο ενθουσιασμός θα αυξηθεί.

Σταδιακά, συνιστάται να αλλάξετε τη λειτουργία του δονητή. Αυτό θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό. Λοιπόν και τότε θα υπάρξει μια επιθυμία να κατούρα, και πίσω του και ένα λαμπρό οργασμό.

Μετά τον πρώτο τελικό, σας συνιστούμε να μην σταματήσετε.

Ένας τέτοιος οργασμός, συνοδευόμενος από εκκένωση υγρού ή μη, μπορεί να συνεχιστεί. Το παιχνίδι μπορεί να αφαιρεθεί για μερικά δευτερόλεπτα, στη συνέχεια να βυθιστεί ξανά και να επαναλάβει τη διέγερση. Ο επόμενος οργασμός θα έρθει πολύ πιο γρήγορα. Και ο αριθμός τέτοιων τελικών μπορεί να φτάσει πέντε, επτά ή και δέκα.

  Πώς να επικοινωνήσετε με συγγενείς αν δεν τους αρέσει

Έχοντας μάθει να στρώνει στη μοναξιά, μπορείτε να το δείξετε στον συνεργάτη σας. Αυτή η δεξιότητα συμπεριλαμβάνεται μόνο μία φορά και δεν μπορεί να ξεχαστεί.

Τι μπορώ να κάνω εάν δεν λάβω έναν αεριωθούμενο οργασμό;

Η διαδικασία της μάθησης στον οργασμό είναι πολύ ευχάριστη. Είναι σημαντικό να απολαμβάνετε αυτό που συμβαίνει και να μην περιμένετε το αποτέλεσμα. Ακόμη και αν δεν υπάρχει σκασίματα, υπάρχουν και άλλοι οργασμοί, όχι λιγότερο ενδιαφέρουσες. Και η διαδικασία απόκτησης αυτών είναι συναρπαστική. Εφαρμόζοντας αυτή την τεχνική, μπορείτε να βρείτε την ικανότητα πολλαπλών οργασμών, και αυτό είναι επίσης ένα πολύ καλό επίτευγμα.

Η ενίσχυση της ευαισθησίας θα βοηθήσει τις ασκήσεις για τους μυς του πυελικού εδάφους. Ένα ειδικό συγκρότημα κινήσεων ενισχύει τους κολπικούς μύες. Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης, τα γεννητικά όργανα είναι γεμάτα με πολύ αίμα, και αυτό ενεργοποιεί τις απολήξεις των νεύρων. Μόνο 3-4 μήνες άσκησης με κολπικές μπάλες εντείνουν την επιθυμία, κάνουν την εμπειρία του σεξ πολύ πιο φωτεινή.

Και μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικά σημεία αντίκτυπου. Κατά τη διάρκεια της διέγερσης του σημείου G, μπορείτε να κάνετε μασάζ στις θηλές, τους εσωτερικούς μηρούς, τον πρωκτό. Κάθε γυναίκα έχει τις ζώνες της, οι πινελιές της οποίας χαρίζουν χαρά. Συνδέοντας τους, θα είναι δυνατό να βελτιωθεί η εμπειρία.


Για τον αεριωθούμενο οργασμό κάθε γυναίκα είναι ικανή, μόνο για την υποδοχή της υπομονή και τη σωστή στάση που απαιτείται. Αυτό μπορεί να μάθει. Αλλά αξίζει να θυμόμαστε ότι στην καθημερινή ζωή δεν είναι πάρα πολύ βολικό. Η συχνή αλλαγή των στρώσεων, το πλύσιμο των κλινοσκεπασμάτων σε ορισμένες χρονικές στιγμές είναι επίσης ένα μερίδιο των αρνητικών. Και οι πολλαπλοί οργασμοί δεν είναι λιγότερο ευχάριστοι, αλλά δεν λεκιάζουν τα πάντα.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top