Πώς να κάνετε σεξ όταν έχετε παιδιά

Διατηρήστε αισθησιακή επαφή

Όταν έχετε μικρά παιδιά, δεν εξαρτάται από την αισθησιασμό – να φέρετε τον εαυτό σας στο κρεβάτι, να καταρρεύσει και να κοιμηθείτε αμέσως. Αυτό είναι λάθος, γιατί οι σχέσεις και η αγάπη πρέπει επίσης να επενδύσουν δύναμη και ενέργεια. Κάποιος έχει αρκετό και σεξ, αλλά άλλοι χρειάζονται μια προκαταρκτική αισθητήρια επαφή. Θα τους φέρει στην κρεβατοκάμαρα με υψηλό πνεύμα.

Αν αυτό συμβαίνει, κάντε συναντήσεις μεταξύ τους. Ναι, τη νύχτα, όταν τα παιδιά κοιμούνται. Πάρτε χρόνο και αφιερώστε το σε σας δύο. Μην συζητάτε τα γεγονότα της ημέρας και τα παιδιά. Αυτές είναι οι προσωπικές σας στιγμές.

Μην ξεχάσετε να ακουμπήσετε ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ένα φιλί, μια αγκαλιά ή μια απαρατήρητη νυφίτσα είναι ευχάριστη και δεν παίρνει πολύ χρόνο.

Πολλά ζευγάρια μετά τη γέννηση των παιδιών σταματούν να αγγίζουν ο ένας τον άλλον και ο ρομαντισμός εξαφανίζεται από τη σχέση. Συχνά οι αγκαλιές συνδέονται μόνο με το πρελούδιο – μπορείτε να αγγίξετε μόνο όταν πρόκειται για σεξ. Γυρίστε τα φιλιά σε σημάδια προσοχής, στα οποία ο σύντροφος θα καταλάβει τι σας προσελκύει σεξουαλικά.

Επικοινωνήστε

σεξ μετά τη γέννηση ενός παιδιού: επικοινωνία

Η επικοινωνία γενικά έχει μεγάλη σημασία. Αλλά για τους νέους γονείς είναι απλώς ανεκτίμητο. Θέλετε να κάνετε σεξ όπως πριν, πριν από τη γέννηση των παιδιών; Μιλήστε ο ένας στον άλλο. Όλοι οι άγνωστοι θα μεγαλώσουν σαν χιονόμπαλα και τελικά θα καταστρέψουν τη σχέση.

Βρείτε χρόνο για να μιλήσετε ιδιωτικά μεταξύ τους σχετικά με τις δυσκολίες που σας εμποδίζουν να δημιουργήσετε την ίδια ενεργό σεξουαλική ζωή. Ρωτήστε τι λείπει. Μαμά μωρό συνήθως χρειάζεται βοήθεια γύρω από το σπίτι, και ο μπαμπάς – σε μια ευκαιρία να είναι λίγο μόνος με τον εαυτό του. Αυτό που διεγείρει κάποιον πρέπει να ανησυχεί το άλλο. Αφήστε τη λύση του προβλήματος να μην βρεθεί αμέσως. Είναι σημαντικό να επικοινωνείτε και είστε έτοιμοι να ακούσετε.

  5 Τεχνικές Hot Kiss

Πρέπει να επικοινωνήσετε με τα παιδιά. Εξηγήστε σε αυτούς ότι χρειάζεστε έναν προσωπικό χώρο.

Βάλτε έναν συνεργάτη πάνω από τις καθημερινές υποθέσεις

Είναι απαραίτητο μόνο για ένα παιδί να κοιμηθεί, καθώς βιάζεστε να επαναλάβετε όλη την εργασία σας. Προσπαθείτε να αποφύγετε το μέγιστο αυτών των δύο ωρών, αλλά στο τέλος θα κουραστείτε περισσότερο από ολόκληρη την εβδομάδα.

Σταματήστε να το κάνετε αυτό. Η επιχείρηση δεν θα τελειώσει ποτέ. Ο χρόνος ενώ το παιδί κοιμάται, ξοδεύετε σε σας δύο. Αυτό θα σας δώσει πολύ περισσότερη ενέργεια και ενέργεια για εργασιακές εκμεταλλεύσεις.

Διατηρήστε την οικειότητα

σεξ μετά τη γέννηση ενός παιδιού: οικειότητα

Χρειάζεσαι χρόνο για τον εαυτό σου. Μια φορά την εβδομάδα ή ένα μήνα, βρείτε την ευκαιρία να είστε μόνοι με τον άλλον ή με τον εαυτό σας. Μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σε μπέιμπι σίτερ, παππούδες ή φίλους.

Και μην ανησυχείτε αν ξαφνικά χρειάζεστε ένα παιδί στη μέση της νύχτας. Αν συμβεί αυτό κατά τη διάρκεια της αγάπης, σταματάτε και πηγαίνετε στο νηπιαγωγείο.

Συντονιστείτε στην επιτυχία

Όταν τα παιδιά είναι στο σπίτι, το σεξ δεν είναι τόσο εύκολο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τερματίσετε τη σεξουαλική ζωή.

Εσείς, βέβαια, μπερδεύεστε από το θόρυβο και τους αυνανισμούς, από τους οποίους είναι δύσκολο να παραμείνετε στη στιγμή του οργασμού ή την πιθανότητα να παγιδευτείτε στο κρεβάτι γυμνό. Λάβετε μέτρα. Ενεργοποιήστε το λευκό θόρυβο ή την ελαφριά μουσική που σβήνει τους ήχους. Σφίξτε τα ελατήρια του κρεβατιού έτσι ώστε να μην σκίζουν. Βάλτε το μάνδαλο στην πόρτα και διδάξτε τα παιδιά να χτυπήσουν πριν εισέλθουν.

Ακόμα κι αν οι φόβοι του συνεργάτη δεν προκαλούν απάντηση σε σας, μην επιχειρήσετε, αναζητήστε τρόπους για να λύσετε το πρόβλημα μαζί.

  30 ελάχιστα γνωστές δυνατότητες κοινωνικών δικτύων

Να είστε δημιουργικοί

Μην περιορίζετε τον εαυτό σας σε μια κρεβατοκάμαρα. Το παιδί πήρε το κρεβάτι σας; Κλείστε τον εαυτό σας στο μπάνιο.

Μην αγνοείτε τη βραχύβια έρωτα. Αν δεν υπάρχει δύναμη για μια πλήρη σεξουαλική επαφή, δοκιμάστε το στοματικό σεξ ή τον αυνανισμό των αρθρώσεων.


Το σεξ μετά τη γέννηση των παιδιών δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν. Θα είναι πιο απότομη, γιατί έχετε γίνει καλύτερος και πιο εφευρετικός.

Και τι κόλπα χρησιμοποιείτε για να διατηρήσετε ένα πάθος σε μια σχέση;

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top