Πώς να αυξήσετε την ανάπτυξη μετά από 25 χρόνια

Γνωρίζουμε ότι ένα άτομο μεγαλώνει σε μια συγκεκριμένη ηλικία (κορίτσια – έως 18 ετών, έως και 24 ετών). Μετά τη διακοπή της ανάπτυξης. Είναι δυνατόν να αυξηθεί μετά από 25; Για να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση, πρέπει να κατανοήσετε τη διαδικασία ανάπτυξης.

Γιατί μεγαλώνουμε

Ο άνθρωπος μεγαλώνει αυξάνοντας το μήκος των οστών. Και αυτή η διαδικασία συνεχίζεται μέχρις ότου οι ζώνες ανάπτυξης οστών κλείσουν τελείως – οι χόνδρινες ζώνες στη σπονδυλική στήλη και στα άκρα των σωληνοειδών οστών. Ενώ στις θέσεις αυτές υπάρχει ένας χοντροειδής ιστός, είναι δυνατό να αυξηθεί σημαντικά το μήκος του σώματος υπό την επίδραση των αυξητικών ορμονών. Όταν οι ζώνες χόνδρου οστίζονται με την ηλικία, θα αποτρέψουν την περαιτέρω ανάπτυξη.

Αποδεικνύεται ότι η ανάπτυξη λόγω της επιμήκυνσης των οστών μετά από 25 χρόνια δεν θα λειτουργήσει, παρά μόνο με τη βοήθεια χειρουργικής επέμβασης. Αλλά είναι δυνατό να «τεντώσει» το σώμα σας κατά μερικά επιπλέον εκατοστά. Και δεν είναι πολύ δύσκολο.

Πώς να αυξήσετε την ανάπτυξη

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την τάνυση των μεσοσπονδύλιων δίσκων. Το όλο θέμα είναι ότι η ανθρώπινη σπονδυλική στήλη αποτελείται από 24 σπονδύλους, ιερό και κοκκύκ. Μεταξύ των σπονδύλων είναι μεσοσπονδύλιων δίσκων, οι οποίες αντιλαμβάνονται και να απορροφήσουν το φορτίο και να παρέχει την ευελιξία της σπονδυλικής στήλης λόγω του γεγονότος ότι αποτελούνται από chondroid ιστού. Και αν αυτός ο χόνδρος, μπορεί να τεντωθεί, η οποία θα οδηγήσει σε αύξηση του μήκους του κορμού.

Πώς να αυξήσετε την ανάπτυξη μετά από 25 χρόνια: τη δομή της σπονδυλικής στήλης
spinet.ru

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι 2-6 cm (και ακόμη περισσότερο) κάτω από τη μέγιστη δυνατή ανάπτυξη τους. Αυτό προκύπτει από τη φύση των μεσοσπονδύλιων δίσκων εγκεφαλοπάθειες, οι οποίες συμπιέζονται κάτω από τη δράση της βαρύτητας και της υψηλής πίεσης, που μπορεί να προκληθεί, για παράδειγμα, η κακή στάση του σώματος, άρση βαρών εναέρια.

  Τρόφιμα για την υγεία των εντέρων

Ως εκ τούτου, ακόμη και αν συμμετέχουν τακτικά σε άσκηση για να τεντώσει τη σπονδυλική στήλη, το ύψος σας δεν θα παραμείνει σταθερή, αν διορθώσει τη στάση του σώματος, δεν σταματούν άρση βαρών πάνω από το κεφάλι σας και να μην ενισχύσει τους μυς του κορμού.

Πόσο μπορείτε να προσθέσετε στην ανάπτυξη

Ας μετρήσουμε. Υπάρχουν 23 μεσοσπονδύλιους δίσκους στη σπονδυλική στήλη. Εάν τεντώσετε κάθε ένα από αυτά μόνο 3 mm, τότε συνολικά μπορείτε να προσθέσετε περίπου 7 cm σε ύψος. Δεν είναι κακό, έτσι είναι;

Υπάρχει μια περίπτωση όπου ένας καλλιτέχνης τσίρκο θα μπορούσε να αναπτυχθεί στη σκηνή για 16 cm μόνο με το τέντωμα της σπονδυλικής στήλης.

Τι ασκήσεις αυξάνουν την ανάπτυξη

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ασκήσεις για τέντωμα της σπονδυλικής στήλης, θα επισημάνω μόνο μερικές από τις πιο απλές και πιο αποτελεσματικές. Θα αρκούν για να ξεκινήσουν.

1. Vis στην οριζόντια γραμμή

Ίσως αυτή να είναι η απλούστερη από όλες τις ασκήσεις. Απλά πρέπει να κρεμάσετε στο μπαρ και να παραμείνετε στη θέση αυτή για 15-30 δευτερόλεπτα. Το υπόλοιπο έργο για σας θα κάνει τη δύναμη της έλξης. Συνιστάται η άσκηση 2-3 ημερησίως.

Δείτε πώς φαίνεται:

2. Επέκταση της σπονδυλικής στήλης

Πώς να αυξήσετε την ανάπτυξη μετά από 25 χρόνια: Σπονδυλική έλξη
pad2.whstatic.com

Για να εκτελέσετε αυτή την άσκηση, πρέπει να ξαπλώνετε με το πρόσωπο στο στόμα σας και να τεντώνετε τα χέρια σας με τα πόδια σας έτσι ώστε να σχηματίζεται μια ευθεία γραμμή. Τώρα σηκώστε το αριστερό σας χέρι και πίσω από αυτό – το αριστερό σας πόδι. Κρατήστε σε αυτή τη θέση για 20-30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αλλάξτε το χέρι και το πόδι. Κάνετε 2-3 προσεγγίσεις.

  Πώς να φέρετε φάρμακα από το εξωτερικό και να μην πάτε στη φυλακή

3. Τεντώστε τη γάτα

4. Άσκηση “Cobra”

Συμπέρασμα

Αν αναλάβατε το τέντωμα της σπονδυλικής στήλης, μην ξεχάσετε να ενισχύσετε τους μύες του κορμού, ειδικά τον τύπο. Μετά από όλα, όσο ισχυρότεροι είναι οι μύες σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η αντίσταση τους στην πίεση, η οποία συμβαίνει στον κορμό λόγω βαρύτητας ή κακής στάσης.

Και να θυμάστε: δεν είναι δύσκολο να τεντώσετε τον κορμό σας με πολλά εκατοστά, καθώς και να χάσετε αυτά τα εκατοστά εάν σταματήσετε να ασκείτε τακτικά.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤