10 βιβλία που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πλούσιοι

1. “Ας μιλήσουμε για τα έσοδά σας και τα έξοδά σας”, Carl Richards

Ο Carl Richards είναι ένας διάσημος λαϊκιστής του οικονομικού σχεδιασμού. Καλείται συχνά να μιλήσει σε συνέδρια και τα βιβλία του σχετικά με τον προγραμματισμό αποκλίνουν σε τεράστιους αριθμούς σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας τα οπτικά σκίτσα, ο Karl απλοποιεί τους σύνθετους όρους και εξηγεί κυριολεκτικά στα δάχτυλά του τους βασικούς νόμους της οικονομίας και των επενδύσεων.

Στο βιβλίο, ο Carl Richards δίνει συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε συνειδητά αγορές, να επιμείνετε σε ένα προσωπικό οικονομικό σχέδιο και να μην υποκύψετε στο μάρκετινγκ. Η οικονομική επιτυχία είναι αδύνατη χωρίς αυστηρή πειθαρχία και στο βιβλίο θα βρείτε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε τα πράγματα στο πορτοφόλι σας και το κεφάλι σας και να σταματήσετε να σκέφτεστε να ξοδεύετε χρήματα, ακολουθώντας τις άμεσες επιθυμίες σας.

Αγοράστε ένα βιβλίο

2. “Πώς να κάνετε ένα προσωπικό οικονομικό σχέδιο και πώς να το εφαρμόσετε”, Βλαντιμίρ Σαβένοκ

Εάν δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε, αν τα χρήματα πετάει στον αγωγό και πρέπει να ζήσετε από μισθό σε μισθό, ένας επιχειρηματίας και ειδικός στη δημοσιονομική διαχείριση ο Βλαντιμίρ Σαβένοκ θα έρθει στη διάσωση. Τα κύρια μυστικά του πλούτου και της ευημερίας που αποκαλύπτει στο βιβλίο, που θα βοηθήσει στην επιλογή μιας ατομικής επενδυτικής στρατηγικής. Με την υποστήριξη του δημιουργού, θα επιτύχετε οικονομική ανεξαρτησία.

Αυτό το βιβλίο δεν αφορά την λιτότητα, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις οδηγεί σε απογοήτευση και άσκοπη δαπάνη. Πρόκειται για το οικονομικό γραμματισμό, για την οικοδόμηση σχέσεων με τα χρήματα. Οικονομική άνεση είναι δυνατή αν ακολουθήσετε τις διακριτικές συστάσεις του συγγραφέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Vladimir Savenok λαμβάνει υπόψη τις ρωσικές πραγματικότητες και κάνει τροποποιήσεις στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, οι συνέπειες των οποίων είναι ακόμη αισθητές. Θα καταλάβετε πώς να κάνετε ένα προσωπικό οικονομικό σχέδιο για να φτιάξετε χρήματα για εσάς.

Αγοράστε ένα βιβλίο

3. “Πείνα και φτωχός!”, John Diamond

Μια πλούσια εμπειρία ζωής επέτρεψε στον John Diamond να γίνει δημοφιλής ομιλητής πολλών διάσημων διασκέψεων. Έχει πάει από έναν φτωχό οικογενειακό τύπο, τον οποίο η μητέρα του δίδαξε να ράψει, στον ιδρυτή μιας διεθνούς αυτοκρατορίας μόδας και γνωρίζει σίγουρα ότι η φτώχεια και η απόγνωση προκαλούν και επιτρέπουν να σκέφτονται έξω από το κουτί. Σήμερα, ο John Diamond είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ειδικούς του branding, πολλές διεθνείς εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Nike, προσφεύγουν στις υπηρεσίες του.

Στο βιβλίο, ο John Diamond αποκαλύπτει τα δικά του μυστικά επιτυχίας και πλούτου και μοιράζεται ιδέες που, αν εφαρμοστούν σωστά, έχουν τη δυνατότητα να γίνουν κερδοφόρες νεοσύστατες επιχειρήσεις. Ο συγγραφέας πιστεύει σε κάθε έναν από τους αναγνώστες του και με τις διαθέσιμες λέξεις τον παροτρύνει να κερδίσει. Το κλειδί για την επιτυχία έγκειται σε κενές τσέπες, ένας άδειος τραπεζικός λογαριασμός είναι η τέλεια εκκίνηση σε μια μεγαλοπρεπή πορεία προς τον πλούτο και την ευημερία.

  23 δωρεάν βιβλία για έναν αρχάριο φωτογράφο

Αγοράστε ένα βιβλίο

4. “Αυτό που έμαθα αφού χάσαμε ένα εκατομμύριο δολάρια”, ο Jim Paul και ο Brendan Moynihan

Ο αμερικανός οικονομολόγος και έμπορος Naseem Taleb με μεγάλη αποδοχή μίλησε για την κοινή δημιουργία του εκατομμυριούχου Jim Paul και του οικονομικού καθηγητή Brendan Moynihan. Η κύρια διαφορά του βιβλίου από όλους τους άλλους είναι ότι βασίζεται σε ένα ιστορικό μεγαλόπνοου αποτυχίας και απώλειας. Ο Jim Paul μόλις λίγους μήνες έχασε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια και ανέβηκε σε μεγάλα χρέη. Η οικονομική απογοήτευση τον ανάγκασε να ρίξει μια νέα ματιά στα αίτια της κατάρρευσης. Το αποτέλεσμα ήταν μια μελέτη μεγάλης κλίμακας ψυχολογικών παραγόντων που οδήγησαν σε αποτυχία.

Το κύριο ηθικό μιας θλιβερής ιστορίας με καλό τέλος δεν είναι να πάρει την απώλεια πάρα πολύ στην καρδιά. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η επιτυχία συχνά ακολουθεί την αποτυχία και αυτός είναι ένας καλός λόγος να ξανασκεφτούμε τις αξίες και τη στάση απέναντι στα χρήματα εν γένει. Ο αναγνώστης του βιβλίου θα είναι πεπεισμένος ότι κάποιος δεν μπορεί να πιστέψει τυφλά στο δικό του άτρωτο. Το κύριο πράγμα είναι να κρατήσετε το κρύο κεφάλι και να συνεχίσετε, διορθώνοντας την επιλεγμένη πορεία και δείχνοντας ευελιξία.

Αγοράστε ένα βιβλίο

5. “Επενδυτική Ψυχολογία”, Carl Richards

Όλοι κάνουμε τα ηλίθια πράγματα με τα χρήματά μας – ήρθε η ώρα να αναγνωρίσουμε μια δυσάρεστη αλήθεια. Και κάποια λάθη είναι πάρα πολύ ακριβά. Όλη η ενοχή του συναισθήματος, μας ωθούν να πουλάμε περιουσιακά στοιχεία, ακολουθώντας την υστερική αγορά. Αγοράζουμε όταν αισθανόμαστε ένα κύμα αισιοδοξίας. Αυτό είναι λογικό, αλλά δεν είναι καθόλου λογικό. Το βιβλίο του ειδικού στον χρηματοοικονομικό προγραμματισμό και ο ομιλητής πολλών συνεδρίων του Carl Richards θα βοηθήσει να ρίξουμε μια νέα ματιά στις ευρέως διαδεδομένες μεθόδους διαχείρισης χρημάτων.

Με τη βοήθεια των συμβουλών του συντάκτη, θα εντοπίσετε κενά στη στρατηγική διαχείρισης επενδύσεων για να δημιουργήσετε ένα πραγματικά ενεργό σχέδιο. Ο Carl Richards μοιράζεται μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τυπικές παγίδες στον κόσμο των χρηματοοικονομικών, ώστε να σταματήσετε να σκέφτεστε να σπαταλάτε όχι μόνο χρήματα, αλλά και χρόνο και προσπάθεια. Από το βιβλίο θα μάθετε ποιες αποχρώσεις της ψυχολογίας θα σας κάνουν ευημερούσες στο εγγύς μέλλον.

Αγοράστε ένα βιβλίο

6. “Οι κακές αγορές και ο εγκέφαλος ενός αρπακτικού,” Terry Burnham

Ο Terry Burnham, PhD και καθηγητής οικονομικών στην Οικονομική Σχολή του Χάρβαρντ, προτείνει να εφαρμοστεί η επιστήμη της ακαταλληλότητας στην προσωπική χρηματοδότηση. Η παραδοσιακή παραδοχή για τον ορθολογισμό της χρηματοπιστωτικής αγοράς και των ανθρώπων που παίζουν σε αυτήν την αγορά είναι ξεπερασμένη. Οι μελέτες δείχνουν ότι η συμπεριφορά των επενδυτών είναι συχνά πραγματικά απερίσκεπτη. Για να πετύχετε, θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους και κατευθύνσεις για επενδύσεις.

  ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: “Τι να ονειρευτείτε. Πώς να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε και πώς να το επιτύχετε “, Barbara Cher

Το βιβλίο θα μετατρέψει την ιδέα σας στον κόσμο της οικονομίας και της οικονομίας. Ο συγγραφέας αποκαλύπτει τις βιολογικές αιτίες της παράλογης συμπεριφοράς των ανθρώπων και εξηγεί πώς ο εγκέφαλος μας ενθαρρύνει να πάρουμε ορισμένες αποφάσεις. Αγοράζοντας μετοχές, νόμισμα, χρυσό, ακίνητα, λήψη δανείων – αυτές οι διαδικασίες ελέγχονται από το παλαιότερο τμήμα του εγκεφάλου, τον λεγόμενο εγκέφαλο της σαύρας.

Αγοράστε ένα βιβλίο

7. “Κανόνες πλούτου. Ο δρόμος σας προς την καλοσύνη “, Richard Templar

Ο αγγλικός συγγραφέας και ο καλύτερος συγγραφέας ξέρει τι εμποδίζει ένα άτομο να είναι πλούσιο και ευτυχισμένο. Η πορεία προς την επιτυχία ξεκινά με μια ανασκόπηση των βασικών εννοιών: τι σημαίνει για σας να είστε πλούσιοι και ποιο είναι το όριο των ονείρων σας; Το δεύτερο σημαντικό ζήτημα, σύμφωνα με τον συγγραφέα, είναι αυτό: τι σας εμποδίζει συγκεκριμένα να γίνετε άνθρωπος των ονείρων σας; Για ορισμένους, η τεμπελιά έχει γίνει εμπόδιο, άλλοι διατηρούν σε ισχύ εσφαλμένες πεποιθήσεις, άλλοι έχουν παραιτηθεί από τη φτώχεια. Εν τω μεταξύ, το δυναμικό κάθε ατόμου είναι τεράστιο.

Ο Richard Templar αποκαλύπτει το μυστικό της ευτυχίας και της επιτυχίας των πλουσίων ανθρώπων. Οι κανόνες είναι απλοί: αρκετά για να πιστέψετε στον εαυτό σας και να συνειδητοποιήσετε τη σημασία σας για την επίτευξη ευημερίας. Ο συγγραφέας παρακινεί να ξεκινήσει μια επιτυχημένη ζωή τώρα, χωρίς να περιμένει τη Δευτέρα ή ένα νέο έτος. Η ζεστή υποστήριξη του Richard Templar θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη ζωή σας και να γίνετε αυτό που βλέπετε στα όνειρά σας.

Αγοράστε ένα βιβλίο

8. “Warren Buffett. Πώς να μετατρέψετε 5 δολάρια σε 50 δισεκατομμύρια, “Robert Hagstrom

Ο Warren Buffett είναι ένας θρυλικός άνθρωπος. Ο μεγαλύτερος επενδυτής του αιώνα, ο μεγαλύτερος ευεργέτης και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ο δεύτερος στον πλούτο των ΗΠΑ, είναι γνωστός με το ψευδώνυμο του Seer. Η επιτυχία, η επιτυχία και τα χρήματα φαίνεται να πηγαίνουν στα χέρια του. Για πρώτη φορά, ο Buffett προσπάθησε το χέρι του στην αγορά τίτλων σε ηλικία 11 ετών. Στο 13 ο μελλοντικός μάγος της Omaha υπέβαλε την πρώτη δήλωση εισοδήματος. Ταυτόχρονα, η οικονομική μεγαλοφυία χαρακτηρίζεται από απλότητα και μετριοφροσύνη στην επικοινωνία και τη ζωή.

  174 δωρεάν βιβλία για τον προγραμματισμό, το σχεδιασμό και τις επιχειρήσεις

Το βιβλίο παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση των αρχών της οικονομικής επιτυχίας του επιχειρηματία. Ο συγγραφέας του βιβλίου δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες μεθόδους επένδυσης του Buffett, αλλά φέρνει καθολικές αρχές διαχείρισης χρημάτων, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία από όλους όσους επιθυμούν.

Αγοράστε ένα βιβλίο

9. “Ένα εκατομμύριο για την κόρη μου”, Βλαντιμίρ Σαβένοκ

Ο επιχειρηματίας, οικονομικός σύμβουλος, ο ιδρυτής της εταιρείας συμβούλων Vladimir Savenok ξέρει πώς να συσσωρεύσει ένα καθαρό ποσό για μια κόρη ή έναν γιο. Η ασυνήθιστη μορφή του βιβλίου – ένα σημειωματάριο για τις συμμετοχές – προτρέπει αμέσως να προχωρήσει σε δράση και να αρχίσει να συγκεντρώνει κεφάλαια εδώ και τώρα. Ο συγγραφέας λέει όχι μόνο πώς να εξοικονομήσει χρήματα, αλλά και πώς να προστατεύσει έναν τραπεζικό λογαριασμό από τον πληθωρισμό. Όλα με δίκαιο τρόπο: οι μέθοδοι που περιγράφει ο Βλαντιμίρ Σαβένοκ προσπάθησαν στον εαυτό του. Αυτό είναι ένα σχέδιο εργασίας για τη συσσώρευση ενός εκατομμυρίου για την κόρη του συγγραφέα Alicia.

Το βιβλίο είναι χρήσιμο σε όσους σκέφτονται για το μέλλον, οικοδομεί ένα οικογενειακό προϋπολογισμό για το μέλλον και ήδη αναζητά τρόπους για να εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών τους. Η υποστήριξη του συγγραφέα θα κάνει τη διαδικασία της βαρετής μηχανικής συσσώρευσης ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική. Τα κεφάλαια του βιβλίου συνοδεύονται από πρωτότυπες εικόνες: μπορούν να διαβαστούν μαζί με ένα παιδί ηλικίας άνω των 10-12 ετών, εξηγώντας παράλληλα τις βασικές αρχές του οικονομικού σχεδιασμού.

Αγοράστε ένα βιβλίο

10. “Γιατί οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι”, Robert Kiyosaki, Tom Wheelright

Ο Robert Kiyosaki είναι Αμερικανός επιχειρηματίας, επενδυτής και ιδρυτής μιας εκπαιδευτικής εταιρείας, όπου διδάσκεται πώς να χειρίζεται σωστά τα προσωπικά οικονομικά. Ο Tom Wilrayt είναι γνωστός ως επιτυχημένος σύμβουλος επιχειρήσεων. Το κοινό έργο δύο εξαιρετικών προσωπικοτήτων αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας και της ευημερίας. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μόνο οι άνθρωποι με ορισμένες ιδιότητες χαρακτήρα και η ικανότητα να προβλέπουν το μέλλον γίνονται πλούσιοι. Στην πραγματικότητα, εκείνος που ανθίζει δεν φοβάται να αναλάβει την ευθύνη για τη ζωή του στον εαυτό του.

Στο βιβλίο θα βρείτε τεχνικές εργασίας που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη ζωή, να επενδύσετε σωστά τα χρήματα και να σχεδιάσετε τα οικονομικά για να εργαστείτε για το μέλλον και να λάβετε ένα σταθερό εισόδημα. Οι συγγραφείς μοιράζονται νέες ιδέες που θα αλλάξουν τις ιδέες σας για τον πλούτο και τους τρόπους να κερδίσουν τα προς το ζην. Η κύρια αρχή της συσσώρευσης του πλούτου – να μην σταματήσει στην ανάπτυξη – μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους.

Αγοράστε ένα βιβλίο

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤