10+ hasznos alkalmazás és szolgáltatás az Instagram felhasználók számára

Instagram – a legnépszerűbb közösségi háló a fényképek megosztására, de hiányzik a funkcionalitás. A felhasználók élettartamának egyszerűsítése érdekében összeállíttunk egy 8 alkalmazásból és szolgáltatásból álló összeállítást, amely segít a munka egyszerűsítésében és a szükséges funkciók megszerzésében.

alkalmazások

Instarepost

Az Instagramban a felhasználók “tetszenek”, és megjegyzéseket fűznek a kedvelt képekre, de nem oszthatják meg őket az előfizetők, például a Twitteren vagy a Facebookon. Az Instarepost javítja a félreértést. Az alkalmazásban számos repozíciós sablon található, amelyek lehetővé teszik a legjobban harmonikusan beágyazott képet.

Instasize

Az Instagramban egy másik figyelemre méltó korlátozás az, hogy csak négyzetes képeket oszthat meg. De gyakran szeretnék megosztani a képet “ahogy van”, anélkül, hogy lecsiszolnák a széleket. Az Instasize segítségével feltölthet teljes körű portré és tájképeket. Gyengén fektetve vágja el a képet a széleken.

Instasave

Az Instasave segítségével kedvenc képeit az iOS eszközre mentheti. Illessze be a fotón lévő linket, és az alkalmazás mindent megtesz az Ön számára. Az ingyenes verzióban vannak hirdetések és vízjelek az elmentett fotókon, de a beépített vásárlások segítségével törölheti őket.

InstaWeather Pro

Ez az alkalmazás hozzáadja a fényképekhez az időjárás, a hely, az idő és a dátumot. Ha elmentél a déli országokba, és újra akarod lenni azoknak, akik “befagyasztják Oroszországban”, akkor az InstaWeather Pro – egy megfelelő lehetőség. Bár használják, és csak így.

SLMMSK (Áttekintés)

Belefáradt a monoton önzőségre? Itt az ideje valami érdekesnek. SLMMSK – ez egy rendkívül szokatlan alkalmazás, amely hozzáadódik az “önző” hatásokhoz a pszichedelia és a kábítószer-függőség szélén. Győződjön meg arról, hogy ezek a fotók jobban észrevehetők, mint a szokásos “dakzeysov”.

Felül (felülvizsgálat)

A többit nem csak az Instagramra tervezték, de ez a legjobb alkalmazás az iOS-n lévő szövegekhez való szöveg hozzáadására. Számos beállítás, betűtípus és ikon lehetővé teszi, hogy díszítse a képet a kedvére. Ha régóta szeretne fotókat hozzáadni a “tipográfiai mazsolától”, akkor a Over jó választás.

Instapan (Felülvizsgálat)

A fejlesztők Instapan érdekes feladatnak tartották – az Instagram felhasználók számára a panorámaképek letöltésére szolgáltak. Az alkalmazás panorámaképet készít videoklipre, és szabadon közzéteheti azt az adatfolyamban.

Hyperlapse (Felülvizsgálat)

A Hyperlapse a saját Instagram programja, amely szép időklipeket hoz létre. Lődd le a filmet, válaszd ki a gyorsítást (2-től 12-szer) – a program többi része meg fog tenni az Ön számára. Kaphat olyan szép videókat, amelyeket könnyen megoszthat az előfizetőkkel.

Szolgáltatások

Iconsquare

Az Iconsquare egy erőteljes statisztikai szolgáltatás az Instagramban, amely nagyszámú előfizetővel és azokkal, akik előmozdítják üzleti tevékenységüket a közösségi hálózatban. Az Iconsquare-ban láthatja, hogy hány ember jegyezte meg Önt, és leiratkozott a múlt héten vagy hónapban, és megtudja, mely szűrőt használja gyakrabban és még sok másat. Nagyon ajánlom azoknak, akik többet szeretnének tudni az Instagram-fiókjukról.

Pillanatkép 2014-12-09 12.56.04

ICONSQUARE

Findgram

Findgram – egy egyszerű és kényelmes weboldal, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan találhassanak fotókat hashtagu vagy egy meghatározott felhasználó segítségével. Mivel az Instagram webes változatában nincs ilyen lehetőség, a Findgram jó segítség lehet.

Pillanatkép 2014-12-09 12.58.12

FINDGRAM

Instagrabbr

A funkcionális Instagrabbr azonos az Instasave alkalmazással, azzal a különbséggel, hogy ez webszolgáltatás. Képeket menthet vízjel és egyéb bölcsesség nélkül egyszerűen rákattintva az egérre közvetlenül a számítógépre.

Pillanatkép 2014-12-09 12.59.47

INSTAGRABBR

  Hogyan lehet létrehozni egy QR-kódot és hogyan kell elolvasni?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top