Szinkronizálja a Google Naptárt az iCal alkalmazással

Másnap a Google hozzáadta a CalDAV támogatást a naptár szolgáltatásához. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók meglehetősen kényelmes módja az események szinkronizálása a Google Naptár és az iCal között (korszerűsített: iCal 3.x verzió, azaz. Leopárdra van szükséged).

A szinkronizálás hozzáadása egyszerű. Nyisd meg az iCal-t, menj a Beállítások (⌘,), majd a Fiókok részben. Adjon meg egy leírást (például gCalendar), jelentkezzen be a Google Naptárhoz (e-mail cím: [email protected]), jelszóval. A Fiók URL mezőben írja: https://www.google.com/calendar/dav/[email védett]/ user (ahol a dav és a felhasználónév előtt a bejelentkezés a Google-ban van megadva). Az adatok szinkronizálása 5-7 percet vesz igénybe, de az én esetemben minden sokkal gyorsabb – 1 perc. A leírt módszer a Google Alkalmazások felhasználói számára is alkalmas.

Sajnos az emlékeztetők, feladatok (ToDo) nem szinkronizálva vannak, a naptár vagy a szín neve megváltoztatásakor hibák jelennek meg. Vannak más hátrányai is. De elvben még ebben a formában is dolgozhat. ????

  Enpass – a legjobb ingyenes jelszó tárolás

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top