Enpass – a legjobb ingyenes jelszó tárolás

Hol tárolja a jelszavakat? Talán leginkább kényelmesen az Enpass-ban. Ellentétben sok versenytársával, az Enpass teljesen ingyenes. Ennek során 256 bites AES titkosítást kínál. Ezenkívül a tároló fő jelszavát helyileg vagy más módon nem rögzítik. Ez azonban a program egyik legfőbb hátránya: abban az esetben, ha a jelszót elfelejtik, a bejelentkezési adatokhoz és jelszavakhoz való hozzáférés nem állítható vissza.

Enpass
A fő jelszó hozzárendelése. Ha nem írsz azonnal, akkor nem tudsz visszaállítani

Az Enpass egyik fontos előnye, hogy a program nem tárolja az adatbázisokat vagy egyedi jelszavakat a kiszolgálóin, így szivárgás nem lehetséges. Adatbázis jelszavak titkosított fájl alapértelmezés szerint a helyben tárolt, de a merevlemezen vagy a belső memória használt devaysa (okostelefon, számítógép vagy tabletta). Lehetséges szinkronizálni a népszerű felhőszolgáltatásokkal: iCloud (csak Apple-eszközökre), Dropbox, Google Drive, OneDrive és Box. Ott tárolják pontosan ugyanazt a titkosított fájlt, mint a helyi boltba, így nem kell aggódnia a bizalmas adatok biztonságát elvesztése esetén, vagy betörés fiókjába a felhőben.

Az Enpass egy másik előnye az összes népszerű operációs rendszer és böngésző teljes támogatása. A program használatához le kell töltenie a fő ügyfelet: asztali vagy mobil verziót.

A Windows asztal összes verziója támogatott, külön kliens van a modern tablettákhoz (8.1 és újabb). A hivatalos ügyfelek Enpass mind Mac OS X-hez, mind Linuxhoz (stabil munkákat tesztelt a CentOS 7-ben, a Fedora 21-ben és az Ubuntu 12.04-ben).

A mobilplatformok nem jelentenek kivételt: az Enpass fejlesztők nem felejtették el egyetlen népszerű modern operációs rendszert. Az Android a 4.0-as vagy újabb verziótól támogatott. Vannak alkalmazások a Windows Phone és a BlackBerry (OS 10 és újabb). Az iOS támogatás a 7.0 verziótól származik.

Az alapalkalmazás telepítése után megkeresheti a böngésző letöltési bővítményét (a Safari, a Chrome és a Firefox támogatja). A bővítmény nem működik, amíg az Enpass ügyfél nem jelölte meg a “Böngészőbővítmények engedélyezése” négyzetet. Az adatbázissal való szinkronizálás a böngészőbe bejegyzés nélkül történik. A sütiben semmi sem maradt.

  OLED-TV: A technológia előnyei és hátrányai

Enpass
A böngésző kiterjesztését engedélyezni kell a fő kliensen

Természetesen az Enpass felveheti a fiókokat és a jelszavakat a böngészőből egy kiterjesztés segítségével. Ehhez van egy gyorsbillentyű (alapértelmezés szerint – Ctrl + /). A program ezen kellemes lehetőségei nem érnek véget. Az Enpass ismer egyéb érdekes dolgokat. Például, ha tétlen (hiányában kezelési program az ablakhoz, és egy egyszerű asztali) alkalmazás le van zárva, és előírja, hogy a bemeneti főjelszó (alapértelmezés szerint – 1 perc). A vágólap automatikusan törlődik, beállíthatja az időeltolást.

Enpass
Szabványos űrlap a webhelyfiók tárolásához

Amellett, hogy együttműködik a felhasználói fiókok egy internetes űrlapon, Enpass kínál rengeteg sablonok tárolja a jelszavakat és a bizalmas információk a világ minden tájáról: útlevél adatait, az adatok a hitel- és bankkártyák, és így tovább. Sablonok vannak sorolva használatát kezdetben egy külön mappába (lehet saját sablonokat és mappák egy sor sablonok): amikor kiválasztják a sajátos formája, például, hogy tárolja a bejelentkezési nevet és jelszót a számítógép számla azonnal megkapja a célmappát.

Enpass
Szabványos kitöltési formák

Az alkalmazás teljesen ingyenes az összes asztali környezetben. Annak beállításához, hogy szükség van a meg e-mail címet, amelyre a automatikus válasz jön a letöltési linket. Sajnos, az ügyfelek számára a mobil operációs rendszerek egy határt 20 tárolt jelszavakat, amely kivette egyszeri kifizetés.

Letöltés Enpass

Az asztali operációs rendszerhez A windows Mac OS X Linux
Böngészőbővítmények szafari króm Firefox

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top