Hogyan lehet váltani egy személyes Facebook profilról egy profi oldalra?

2015 novemberében megsemmisítettem a Facebook profilomat. A döntés tudatosan történt. Nem terveztem elszakítani a kapcsolatot a kedvenc közösségi hálóval. A cél más volt.

Jelentkeztem a Facebookra 2011 márciusában. Ez volt az időszak, amikor mindenki csak azt tette, hogy regisztrált a Facebookon. Profilom gyorsan begépelte az első ezer barátot.

A kérések minden nap jöttek. Először megpróbáltam megvizsgálni, hogy a szerzők miért írtak. Aztán elkezdtem elfogadni mindazokat a kéréseket, amelyek hozzám jöttek. Amikor a profilom 2500 barátot szerezte, a szalag nem meghallott dimenziókra bővült. Meglepődtem: ki ezek az ismeretlen emberek, akik olyan hozzászólásokat írnak, amiket látok? Ha valahogy kirakodtam a szalagot, nem ismertek ismerősöket barátainak. Ez a helyzet nem változtatta meg a helyzetet: a szalag nehezen olvasható, a kérések tovább folytatódtak.

Amikor elérte a fiókkorlátot (kb. 5000 ismerős), nem tudtam olyan embereket hozzáadni, akiket a valóságban jól ismertek. Rendszeresen töröltem a “szabad hely felszabadítására” irányuló kéréseket. Időbe telt, de nem sokáig tartott.

Meg akartam menteni az erõmet és az energiámat, ne gondolkozzam el a barátok számát, és olvassak egy olyan szalagot is, amelyben nincs olyan ember, akit nem tudok.

A Facebook lehetővé teszi, hogy az amatőr kommunikációs módról egy professzionálisra váltsunk, és úgy döntöttem, hogy a személyes profilomat a Facebook oldalára fordítom. Ehhez kattintson a súgóban található linkre, és kattintson a “Start” gombra.

Ne tegye ezt, ha nem szeretné, hogy profilját oldalakká alakítsa!

Azt kell mondanom, hogy a kívánt eredményt messze nem éri el azonnal és messze a problémáktól. Három hónapot töltöttem a Facebook létrehozásával és kommunikáltam a támogató csapattal. Sajnos a súgó és a fórum szakaszai nem írják le az összes részletet és összetettséget, amellyel szembe kellett néznem. Töltsük ezt a szakadékot.

Tipp 1. Ismerje meg a kapott eredményt

Az átutalás eredményeképpen kapsz:

  1. Új tartalom nélküli oldal, amelyre minden barátodat feliratkozol.
  2. Tiszta profil tartalmak, ismerősök és kapcsolatok nélkül.

  Mit kell tudni a 4K felbontásban a PC-n

A Facebook-ból minden előzetesen kiadott kiadványt törölni fog: az Ön bejegyzései és megjegyzései eltűnnek, és a fényképeken lévő jelek törlődnek.

Az átalakítás után további nehézségek adódnak a rendszer használatakor. A fórumok nem figyelmeztetnek rájuk sem:

  • Annak érdekében, hogy közzé tegyünk valamit, a személyes fiókodból a fiókoldaladra kell lépned (nem mindig emlékszem róla). Ha nem, akkor a kiadvány nem a főoldalra, hanem a látogatói kiadványok listájára fog menni.

A látogatók publikációinak listája

  • A bejegyzések nagy részét elő kell mozdítania: a Facebook csökkenti az információs oldalak láthatóságát a felhasználói szalagon. A hirdetési költségek növekedni fognak.
  • Meg kell magyarázni azokat az embereket, akik az új profillal kapcsolatos kéréseket küldenek barátainak, miért nem erősíted meg őket. Néhányan közülük sértődik: a RuNet-nél a barátságos barátok felvételének megtagadása megegyezik a kommunikáció megtagadásával.

Mielőtt továbblépne az alábbi tippekre, fontolja meg újra az előnyöket és hátrányokat.

Tipp 2. Fogadja meg a barátoknak adandó összes kérést

A régi profil átalakítása előtt kimerült a barátok hozzáadásának korlátja. Ugyanakkor a barátok száma mintegy 2700 ember volt. A fennmaradó értékek olyan állítások voltak, amelyeket nem hagytak jóvá. A profil megváltoztatásakor mindegyiket törölték. Elvesztettem az oldal közönségének felét. Nem kritikus, de kézzelfogható: egy ilyen veszteség elég hosszú ideig tart.

Ne ismételje meg a hibáimat. A profil átalakítása előtt erősítse meg a barátoknak adandó összes kérelmet.

Facebook oldal létrehozása: minden kérés megerősítése a barátoknak

Tipp 3. Töltse le a Facebook információit

Annak érdekében, hogy az adatokat ne lehessen visszavonhatatlanul elveszteni, előzetesen archívumot kell készíteni. A fórumokon azt írja, hogy a Facebook képes letölteni ezt az információt a profilban, de ezt a funkciót nem találtam a felületen.

A profiladatok letöltésének műveletei: menjen a fiók általános beállításaihoz, keresse meg az alábbi linket, kattintson rá.

Töltse le a Facebook információit

Tipp 4. Kapcsolja ki az értesítéseket

A Facebook lehetővé teszi a levelek értesítéseinek beállítását: ha egy érdekes csoportban vagy személyprofilban találsz tartalmat, e-mailt kapsz. Ha ezt a funkciót használja, tiltsa le, mielőtt áthelyezte a profilt az oldalra (így nem kell érdekes e-maileket látnia).

  12 legjobb iOS-alkalmazás a futballszurkolók számára

Sajnos a tiltást nem lehet központilag elvégezni (még). A Facebook levelek linkjeire kell menni.

Tipp 5. Törölje a telefonszámot

A telefonszám csak egyszer kapcsolódhat a Facebookhoz. Ha nem törli a mobiltelefont a régi profilból, akkor nem tud csatlakozni az új profilhoz. Ez azt jelenti, hogy nem tudod beállítani a kétlépcsős azonosítást és használni a mobil csevegést.

A helyzet javítható a Facebook támogatásával, de … A támogató csapat sokáig válaszol. Miért oldja meg a problémát, ha csak nem hozhatja létre?

Telefonszám törlése

Tipp 6. Hozzon létre egy új személyes profilot előzetesen

Az új oldalnak létre kell hoznia egy alkotót. A Facebook felkéri Önt, hogy adjon meg egy olyan profilt, amely elsőbbségi jogokkal rendelkezik. Jobb előzetesen létrehozni ezt a profilt.

Tipp 7. Tartsa irányítása a csoportok

Ha Ön a csoportok létrehozója vagy rendszergazdája, engedélyezze az új profilt az elevált jogok felhasználóinak számában. A konverzió után a régi profil összes jogát törlik.

Tipp 8. Készítsen egy listát azokról az emberekről és csoportokról, amelyek kiadványai továbbra is olvasni kívánnak

Az én kazettámban nemcsak személyes barátok, hanem szerzők is, akiknek a kiadványait érdekesnek tartom olvasni. Sajnos kiderült, hogy gyakran nem is emlékszem a nevükre. Emlékszem a tartalom tartalmára, de a nevek nem.

Az információs mező mentéséhez előzetesen meg kell határozni érdekes csoportok és szerzők nevét. Meg fogja találni őket később, de időt és energiát igényel.

Tipp 9. Gondolj az új hozzászólás első bejegyzés tartalmára

A baráti kör visszaállításához meg kell adnia a kéréseket. Gondold végig a tartalmadat és az első bejegyzés tartalmát a profilodban. A barátaid meg fognak zavarodni, amikor megkapják a második kérést a barátok hozzáadására. Könnyebb megmagyarázni, mi történt.

Gondolj az új hozzászólás első bejegyzés tartalmára

Megéri? Igen, ha a barátai számát elérte, túlterhelt hírcsatorna van, és naponta 10-15 kérelmet kap a barátaidhoz. Mindezeket a problémákat egy gomb megnyomásával lehet megoldani.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top