12 legjobb iOS-alkalmazás a futballszurkolók számára

Holnap kezdődik a következő orosz labdarúgó-bajnokság. Az új szezon első mérkőzését a moszkvai “Opening-Arena” stadionban tartják, ahol a “Spartak” és az “Ufa” labdarúgó klubok találkoznak. Minden rajongó számára válogatott futball alkalmazásokat készítettünk. Nézd, olvassa el, beteg!

Premier League-ben. Orosz Labdarúgó-bajnokság

Kezdjük az Orosz Labdarúgó Premier Liga hivatalos alkalmazásával. Viszonylag nemrég megjelent, 2015 májusában. Az alkalmazás statisztikákat tartalmaz minden Premier League klubról és egyéni játékosról, a címkén található kényelmes keresés, például a futballisták vezetékneve. Természetesen a mérkőzések, a mérkőzések eredményei, a fotós és a videók céljai, a hivatalos protokollok és még sok más. A kérdés továbbra is fennáll: frissítés lesz a bajnokság elején? Most úgy tűnik, hogy az alkalmazás 2015 májusában befagyott, és nem tűnik meggyőzőnek.

Premier League-ben. Orosz Labdarúgó-bajnokság

De a teljes készen állást alkalmazó Sports.ru. A múltkor szó szerint a legfontosabb hírek voltak. És érdekes, hogy a push válogatását a Sports.ru manuálisan választja ki. Van egy új tendencia a médiában, amely a közelmúltban jelent meg a szolgáltatásban az Apple Music szolgáltatásban és gyorsan lendületet kap más résekben. Jegyezd meg az “Állapot” lapot, ahol cseveghetsz játékosokkal, kommentátorokkal és csevegő üzenetekkel a többi felhasználóval. Ez olyan, mint az Apple Music Connect. Talán ez a legjobb alkalmazás.

A Labdarúgás Premier League

Az orosz labdarúgó-bajnokságra vonatkozó információs alkalmazások kiválasztásának harmadik nagy résztvevője a Sport-Express újság kiegészítője. Megjegyezzük, hogy 1992 óta minden orosz bajnokság teljes statisztikája létezik, beleértve a versenyasztalokat, a mérkőzés naptárait, az asztalok és az asszisztensek tábláit, a sárga és piros lapokra vonatkozó információkat és az átlagértékeket a sorban. A “Sport-Express” hagyományosan erős az exkluzív és elemző cikkekkel.

Heti “Labdarúgás”

Külön, beszéljünk a heti “Labdarúgásról”. Ez az egyik legrégebbi orosz futballmédia, amelyet 1960 óta jelentek meg, és legutóbb megjelent az iPhone / iPad. Ez egy magazin, ezért ne várjon operatív információktól. Inkább alkalmas a kényelmes, átgondolt olvasmányok és a komoly labdarúgás-analitika kedvelői számára, ami ritkán szerepel a népszerű sportportálokon. Előfizetés friss számok fizetett, 59 rubel, 2014 archívum lehet letölteni ingyen és értékeli a magazin.

  9 legjobb alternatíva a Photoshop Mac-en

A következő két pályázatot választottuk a labdarúgó-mérkőzések közvetítésével. A Windows és az Android operátoroktól eltérően az almafejkészítők nagyon korlátozottak a futball nézőképességében. Két fő módja van.

Függelék “NTV-Plus TV”, “Labdarúgásunk” és analógok

Az első mód az “NTV-Plus TV” alkalmazás és az analógok megtekintése. A havi előfizetés ára 219 rubelre emelkedett (149 rubel volt). Vásárolhatsz egy előfizetést a kedvenc klubed mérkőzéseinek közvetítéséhez vagy egyéni mérkőzések vásárlásához az NTV-Plus hivatalos weboldalán keresztül. A műsor minőségétől függően egy mérkőzés megtekintésénél 55 rubel és több is kerül.

Puffin web böngésző, Photon Flash Player és analógok

A második út ingyenes. Ehhez minden olyan mobil web böngésző, amely támogatja a vaku használatát. Például Puffin web böngésző. A fejlesztők egy jezsuita módszert hoztak létre a bevételszerzésre: 6 és 6 óra között minden szabad, majd a vaku támogatása kikapcsolt. Aktiválásához 219 rubelt kell fizetnie. Tekintettel arra, hogy az érdekes mérkőzések nagy része csak késő estén történik, a bevételszerzésnek ez a módja nyilvánvalóan nem veszi figyelembe a pályázók fejlesztőit, hanem újratölti a zsebüket.

Olvasóink a futball alkalmazásokról szóló korábbi hozzászólások egyikére tett javaslatokban más megoldásokat kínáltak. Például a futball közvetítések az Edem.tv webhelyen ingyen és harmadik féltől származó alkalmazások nélkül érhetők el. Elég elindítani a Safarit. Az ajánlások között szerepelnek tippek a Peers.tv használatához.

A Windows és az Android felhasználók sokkal szélesebb lehetőséget kínálnak arra, hogy a focizást a SopCast használatával szabadon nézhessék.

Most lépjünk át a statisztikára specializálódott alkalmazásokra, és az eredményeket online módban érjük el.

MyScore

Ez az alkalmazás a LiveSport sportstatisztikájának világelső vezetője. Ha pontos számadók rajongói vagyunk, akkor a pontszámom nélkülözhetetlen. A mérkőzés menetéről minden információ közel ugyanabban a másodpercben érhető el, mint a mezőben történt esemény. Egy egyszerű és intuitív felület nem teszi lehetővé az alkalmazás elvesztését, mivel a futball mellett más sportok is vannak.

  10 ingyenes online szerkesztő a Markdown támogatással

Goal.com

A világ vezetője a futball hírekben. A pontos statisztikák mellett ez az alkalmazás pletykákat is sugároz, és néha ez az információ hasznos. Ahogy a tapasztalt kereskedők azt mondják, részvényeket vásárolni a pletyka, eladni a tényeket. A sportstatisztikák résén belüli alkalmazások között a labdarúgó-mérkőzés menetének gyors tájékoztatása gyors ütemben zajlik. Nehéz elhinni, de a számla másodpercre megy.

pontszámok videó

Orosz alkalmazás, amely a labdarúgó-mérkőzések eredményeinek gyors szállításával foglalkozik. A gyorsaság miatt második helyet kap a Goal.com után, fél másodperc múlva. Információkat tartalmaz több mint 200 labdarúgó versenyen asztalokkal, statisztikákkal és naptárral. A legújabb verzió támogatja az Apple Watchot.

Többé-kevésbé tesztelek minden futball alkalmazást – dolgoznom kell. És rendszeresen használom, őszintén szólva, csak a sajátomat: pontokat Videó az eredményekért és a statisztikákért és az “Arsenal + Sports.ru” -hoz a klub hírek követéséhez.

Dmitrij Navosha, a Sports.ru vezetője

Transfermarkt

Hatóság a források között a pontos információ a költségek egy futballista. Bennfentes információk, pletykák, elemzések, pattogó – mindez a függelékben található. Stábja szerint a futballban lévő Transfermarkt ugyanolyan helyet foglalja el, mint a híres Moody’s, Standard Szegények és mások a gazdaságban.

A felülvizsgálat következtében zökkenőmentesen haladunk a futballtáblákon. Most, hogy információnk van az Eredményemről, a Goal.com eredményeiről A Video és a Transfermarkt, amikor a “Labdarúgás” heti labdarúgás-elemzését olvassuk, a Premier League és a “Sport Express” híreit nézzük, a futballjátékokban meg tudod próbálni a szerencsédet. Nem feltétlenül nagy összegek, csak a saját hiúság kielégítése érdekében: “Nos, ismerem a labdarúgást”.

A bukmékeri alkalmazások niche-jében a hangot a brit határozza meg.

Betfair

Az egyik leghíresebb alkalmazás. A regisztráció során 30 eurót ad a számlára. Lehetővé teszi, hogy a játék során egyszerre két vagy több (legfeljebb nyolc) eseményt fogadjunk. A Betfair elve eltér a klasszikus nyereményjátékok munkájától. Fogadások kötik a játékosok között, és mindkettő egyszerre lehet mind a könyvesbolt, mind a játékos szerepében. A Betfair különös figyelmet szentel a labdarúgásnak, kiemelve egy külön menüben.

  9 Linux disztribúciók, amelyek életre keltik a régi számítógépet

William Hill Live Sportfogadás

Az egyik legrégebbi könyvesbolt a világon (1934), valamint az Egyesült Királyságból. A Betfairtől eltérően a William Hill egy klasszikus táska, és függetlenül a nyereményszorzókra ad lehetőséget. Számos bónusz a kezdőknek, beleértve az ingyenes fogadásokat és visszatérítéseket az előre meghatározott eseményeken, például amikor a pontszám 0: 0. Érdeklődésem szerint 100 rubelre fogadom az “Ufa” klubot Oroszország bajnoki címének első mérkőzésében. A győzelem esetén a nyerem 700 rubel lesz.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top